Or Bahtari פורסם אוקטובר 1, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2016 שלום לכולם , אחרי הרבה עבודה ומאמצים הפורום שוחזר תוך שדרוג לגירסא חדשה . עם זאת יש דבר אחד מרכזי שנגרם כתוצאה מהמעבר והוא - שבעת התחברות תזוהו כמשתמשים חדשים לחלוטין. דבר נוסף - תמונות המשתמשים נמחקו בעת השחזור והשדרוג (AVATAR) וכתוצאה מכך עליכם לעלות תמונה מחדש. לכן , על מנת להתגבר על בעיה זאת עלינו לשחזר לכם את המשתמש ידנית - להלן הדברים שעליכם לבצע : 1. להתחבר באמצעות ה-SSO של VATSIM לפורום. 2. לשלוח מייל ל- vatil2@vatil.org.il בנוסח הבא : נושא : בקשת שחזור משתמש הודעה : שם מלא + מספר VATSIM 3. תקבלו תשובה כשהמשתמש שוחזר . בברכה , Baruch Spiegel וגם eliran krulfeld הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם אוקטובר 1, 2016 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2016 דבר נוסף - במידה ואבדו לכם גישות לפורומים מסוימים בעקבות השחזור והשדרוג אנא שלחו מייל בנושא : vatil2@vatil.org.il
Or Bahtari פורסם אוקטובר 11, 2016 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 11, 2016 תזכורת / למי שפספס ! אם מישהו נתקל בבעיות נוספות - נא שלחו אליי מייל - vatil2@vatil.org.il
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 21, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2016 אני גולש בפורום בעיקר מהנייד שלי, יש לי מכשיר LG G3. אני לא מצליח להשלים תהליך התחברות עם דפדפן כרום, אני כן מצליח להשלים תהליך התחברות עם הדפדפן הדיפולטי של מערכת אנדרואיד. לידיעתכם.
Haim Shukrun פורסם אוקטובר 30, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2016 שלום חברים תודה על המאמצים להחזרת הפורום אשמח לעוד מאמץ קטן ברשותכם - לפחות אצלי, הפורום מופיע משמאלי לימין, זה גורם למשפטים בעברית שמשולבים בהם מילים באנגלית להפוך ללא קריאים, ובאופן כללי מסרבל את הקריאה. מכיוון שהנושא לא עלה עד עתה - האם התופעה רק אצלי או שאצל כולם ? תודה, חי
Haim Shukrun פורסם אוקטובר 30, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2016 כעת הבחנתי לראשונה שהפורום מימין לשמאל זה טופל במקרה אתמול ? חי.
Ittai Arnon פורסם אוקטובר 30, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2016 47 minutes ago, Chai Shukrun said: כעת הבחנתי לראשונה שהפורום מימין לשמאל זה טופל במקרה אתמול ? חי. אצלי תמיד היה ככה... אולי מקומי אצלך
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 30, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2016 18 hours ago, Chai Shukrun said: כעת הבחנתי לראשונה שהפורום מימין לשמאל זה טופל במקרה אתמול ? חי. 17 hours ago, Ittai Arnon said: אצלי תמיד היה ככה... אולי מקומי אצלך למטה למטה בתחתית העמוד ניתן לבחור את השפה שבה אתה מעוניין שיוצג הפורום
Noy Farhi פורסם אוקטובר 31, 2016 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2016 3 hours ago, Shachaf Yasurr - VATIL6 said: למטה למטה בתחתית העמוד ניתן לבחור את השפה שבה אתה מעוניין שיוצג הפורום אין שם את השפה היוונית ? @Yarden Ben-Dor Yarden Ben-Dor הגיבו לזה 1