Etai Charit פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 אתמול בהנמכה בסימולטור לסיאטל טאקומה, היה מחובר בקר גישה. כשיצרתי איתו קשר לראשונה, היה קול רובוטי, מוזר, כמו של סטיבן הוקינג, וקצת קשה להבנה. הבעתי קושי מסויים בהבנה תוך כדי הרידבק הראשון. מייד אח"כ קיבלתי בטקסט את ההודעה הנ"ל. מסתבר שזהו בקר בעל מום מולד בדיבור, ועל כן הוא מדבר עם מכשיר דיבור מלאכותי. כשחושבים על זה, במציאות לא היה יכול להיות בקר, והנה בואטסים זה מתאפשר לו. בעיני זה מקסים ומרגש. כאמור, בקר גישה - עבר מבחנים והדרכות. מרשים ומקסים. כמובן שאמרתי שיהיה לי לעונג לעבוד איתו בקולי. המשך שבוע נעים וטיסות טובות. Baruch Spiegel, Almog Atar, Barak Pecht וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 באמת מרגש,שאדם נכה יכול להגשים את החלום שלו. ואיך אומרים? ''נכה לא חצי בן אדם'' Etai Charit הגיבו לזה 1
Bar Rodoy פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 קרה לי ולנוי פרחי ב2009, שטסנו בטורונטו. היה שם פקח עם סרטן במיתרי הקול. בהחלט סיפורים מדהימים. Etai Charit הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 44 minutes ago, Bar Rodoy said: קרה לי ולנוי פרחי ב2009, שטסנו בטורונטו. היה שם פקח עם סרטן במיתרי הקול. בהחלט סיפורים מדהימים. לדעתי זה אותו בחור. הבחור הזה שפיקח עלינו מפקח היום ב JAX_CTR בVATSIM Etai Charit הגיבו לזה 1
Yarin Halali פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 מרגש ומדהים מה שסימולטורים מאפשרים לאנשים לעשות , דברים שלא התאפשרו במציאות Etai Charit הגיבו לזה 1
Tomer Israel פורסם נובמבר 8, 2016 דיווח פורסם נובמבר 8, 2016 כל הכבוד, אני מאוד מעריך אנשים כאלה מקווה לשמוע אותו באחת מטיסותיי
Lauren Guy פורסם נובמבר 9, 2016 דיווח פורסם נובמבר 9, 2016 מדהים שהבחור עוד מפקח. לדעתי נתקלתי בו בטורונטו לפני כעשר שנים