Shai B פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 אני יודע שזה יותר מתאים לסופורט אבל סופורט זה תמיכה טכנית לפי ההודעות זה בעיות במשחק וכאלה אז... מנהלים מצטער אם זה לא קשור בבקשת תעבירו. אני מנסה כבר כמה ימים להכנס לאתר Virtual Flight School ללא הצלחה. אני מנסה ומנסה ושוב ושוב לכתובת-www.vfs-il.net אז בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!!!!
רפאל פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 היי, בימים אלה האתר הנ"ל,עובר שידרוגים. הכתובת החדשה שלהם פורסמה כאן, תריץ כמה דפים אחורה ותחפש בפורום. הדומיין החדש לפי השערתי ייעלה בקרוב,גם אני מחכה * זה גם יותר תואם לשלוח הודעה פרטית לאחר מחברי הצוות כאן,או מייל... יום טוב, אני יודע שזה יותר מתאים לסופורט אבל סופורט זה תמיכה טכנית לפי ההודעות זה בעיות במשחק וכאלה אז... מנהלים מצטער אם זה לא קשור בבקשת תעבירו. אני מנסה כבר כמה ימים להכנס לאתר Virtual Flight School ללא הצלחה. אני מנסה ומנסה ושוב ושוב לכתובת-www.vfs-il.net אז בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!!!!
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 ייתכן וקיימת בעיה למארח האתר שלהם. נסה למצוא בפורום הודעות ששלחו חברי סגל ביה"ס, ושלח לאחד מהם הודעה פרטית. אני יודע שזה יותר מתאים לסופורט אבל סופורט זה תמיכה טכנית לפי ההודעות זה בעיות במשחק וכאלה אז... מנהלים מצטער אם זה לא קשור בבקשת תעבירו.אני מנסה כבר כמה ימים להכנס לאתר Virtual Flight School ללא הצלחה. אני מנסה ומנסה ושוב ושוב לכתובת-www.vfs-il.net אז בבקשה בבקשה תעזרו לי!!!!!!
Oren Geva פורסם אוקטובר 21, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2004 זה לא שייך ל-support, זה שייך ל VFS. לא זכור לי שפורום זה הוא פורום VFS. יש להם מנהלים, אתה יכול שללוח להם מייל, הודעה פרטית.