Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 19, 2016 דיווח פורסם דצמבר 19, 2016 שלום חברים!בשל חוסר ההיענות מצד חברי חטיבה למכרז שפורסם בחודש נובמבר, בו פורסם קול קורא למנהל מחלקת הדרכת פקחים החלטתי בזאת לפסול את המכרז. ההשלכות של פסילת מכרז זה הינן ברורות, והן לצערי הולכות להשפיע באופן ישיר על תפקודה של החטיבה מבחינת העתיד לבוא.משום ההשלכות הכבירות הללו, ומשום המחוייבות האישית שלי ולצוות הקיים לחטיבה, החלטנו לקיים ביום ה', ה-29.12, נר חמישי של חנוכה, החל מהשעה 18:00 כנס באולם כנסים בכתובת אוריאל אופק 10 בהרצליה (האולם כנסים נמצא בתוך בתוך מגדלי אפולוניה), ואשר במסגרתו נדון בנושאים הבאים:1) דיון בהשלכות של החלטה זו, תוך נסיון להביא לפתרונה בטרם תדווח להנהלת VATSIM.2) לדון באופן כללי בעתידה של החטיבה בעקבות הירידה המשמעותית בהירתמות חברי החטיבה לצורך הבטחת קיומה השוטף. 3) סיכום פעילות שנתי בחטיבה: הכולל סיכום אירועים, פעילויות, דו"ח הפעילות הכספית שלנו ועוד ועוד. 4) הרצאת העשרה בתום הדיון מפי אחד מחברי החטיבה. פרטים נוספים יינתנו בהמשך. במהלך המפגש נדליק יחד נרות חנוכה ויוגש כיבוד קל. לאחר תום המפגש, במידה ויהיו מעוניינים, נוכל להמשיך לארוחת גיבוש באיזשהו מקום, כפי שנעשה בתום הכנס הקודם - תלוי בהיענות הספונטנית באותו הרגע. כשם שמדובר במפגש בין חברי החטיבה, עלינו להיערך בהתאם עבורו מבחינה לוגיסטית. לכן, אבקש מכל המעוניינים להגיע להירשם מראש בקישור שזמין כאן ההשתתפות כרוכה בתשלום סמלי למשתתף לצורך קניית כיבוד, כפי שנעשה בכל כנס עד היום, ההערכה האישית שלי: לא יותר מ-20-30 ש"ח למשתתף. נעדכן לפי מספר המשתתפים ביום הכנס.אנו רואים בכנס זה חשיבות רבה לעתידה של החטיבה. אנו קוראים לכל החברים שהחטיבה יקרה להם ליטול חלק במפגש חשוב זה!אנא אשרו את השתתפותכם!**עדכון:** אמנם לו"ז סופי יפורסם בהמשך, אך ההתכנסות תחל בשעה 18:00 במקום. בשעה 18:30 בדיוק נתחיל את הכנס עצמו. אנא דייקו! **עדכון: 28.12 ** חברים יקרים, ההרשמה לכנס נסגרה. תודה לכל מי שנרשם! נראה בכנס! עלות סופית למשתתף: 30 ש״ח. אנא הביאו עמכם סכום מדוייק כדי למנוע בעיות עם עודף. רשימת המשתתפים הסופית מופיעה בתגובה שלי למטה הוראות הגעה למקום: 1) להגיע לתחנת הרכבת הרצליה, ומשם לקחת אחד מהאוטובוסים הבאים: 2) קו 39 מתחנת הרכבת עד לרחוב של המקום; עוצר בתחנת נתן אלתרמן/ז'בוטינסקי (התחנה הכי קרובה, תדירות: פעם ב-10-15 דק) ; קו 8, מביא לתחנת רש"י/המשוררת רחל (פעם בחצי שעה) Yarin Halali, Etai Charit, Niv Tesler וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Yarin Halali פורסם דצמבר 19, 2016 דיווח פורסם דצמבר 19, 2016 צר לי שהתפקיד כנראה ילך למישהו זר ... ציפיתי שיהיו אנשים שישתוקקו להגיש מועמדות ! מאשר הגעה . Zeev Bucki הגיבו לזה 1
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 19, 2016 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2016 6 minutes ago, yarin halali said: צר לי שהתפקיד כנראה ילך למישהו זר ... ציפיתי שיהיו אנשים שישתוקקו להגיש מועמדות ! מאשר הגעה . עוד מעט נפרסם קישור לרישום. אין צורך להשיב כאן בינתיים
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 19, 2016 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2016 Just now, Yuval Levi said: באיזה שעה יש להגיע? כרגע עוד לא סופי, כשיהיה הכל סופי נוציא לו"ז סופי. משער שבסביבות 18:00
Haim Shukrun פורסם דצמבר 20, 2016 דיווח פורסם דצמבר 20, 2016 שלום מאשר את השתתפותי - אשמח להצטרף גם לארוחת גיבוש אם תהיה. תודה חי.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 21, 2016 דיווח פורסם דצמבר 21, 2016 שלום, לצערי לא אוכל להשתתף בכנס וזאת עקב מסיבת חנוכה בגן של הבת שלי. משמח אותי לראות את האחריות של ירדן וצוות החטיבה לעתיד כאן, ואני קורא לכל מי שיכול, להגיע ולהראות נוכחות.
Or Bahtari פורסם דצמבר 25, 2016 דיווח פורסם דצמבר 25, 2016 שלום לכולם , כבכל כנס נציג את הפעילות של השנה החולפת מבחינת הדרכה , אירועים ואת המצב הכלכלי הנוכחי. בנוסף , יוצגו השינויים בצוות החטיבה עד חודש אפריל הקרוב. מתוך דאגה לעתיד החטיבה חלק נכבד מזמן הכנס ילקח לטובת שיחה כוללת של החברים אשר בסופה נפיל החלטה לגבי אופן המשך פעילות החטיבה הישראלית של VATSIM . אני מפציר בכל מי שהחטיבה הזאת יקרה לליבו לעשות מאמץ ולהגיע.
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 25, 2016 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2016 On 20.12.2016 at 19:24, Chai Shukrun said: שלום מאשר את השתתפותי - אשמח להצטרף גם לארוחת גיבוש אם תהיה. תודה חי. אהלן חי, שים לב שטרם נרשמת בעמוד ההרשמה. אם אתה מתכוון להגיע אנא עשה זאת בהקדם
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 26, 2016 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2016 שלום חברים, בשלב זה אלה הם החברים אשר נרשמו ואישרו את הגעתם, כל מי שטרם נרשם ומעוניין להגיע מתבקש לעשות זאת בהקדם! שימו לב! ההרשמה לארוחת הגיבוש נסגרה בשלב זה משום הגעה לקיבולת מקסימאלית במסעדה - הוזמן לנו חדר פרטי בבלאק בסינמה סיטי גלילות לשעה 22:30. כל מי שעדיין מעוניין להצטרף מתבקש לרשום בהרשמה כי הוא מעוניין להצטרף והוא ייכנס לרשימת המתנה על-בסיס מקום פנוי, ובהתאם לקדימות ההרשמה: כלומר, כל מי שנכנס קודם לרשימת ההמתנה יקבל עדיפות.אני מבקש, כל מי שנרשם ולא יוכל להגיע אנא הודיעו לי או לאחד מאנשי הצוות בהקדם האפשרי על-מנת למנוע הוצאות כספיות מיותרות! כמו כן, כל מי שנרשם לארוחת הגיבוש ולא יוכל להגיע גם כן מתבקש להודיע לנו על-מנת לפנות מקום לאנשים שכן מעוניינים להצטרף. הרשימה המוצגת כאן היא לפי סדר הנרשמים (מלמעלה: אלה שנרשמו קודם, ומלמטה, אלה שנרשמו מאוחר יותר): 1) ירדן בן-דור ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 2) יובל לוי ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 3) ישראל רוטרו ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 4) שחף יסעור ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 5) אור בלישה ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 6) זאב בוקי ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 7) יורם בן ארי 8 ) אריה הלפרין ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 9) דניאל קלימוביצקי ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 10) אלמוג עטר 11) ליאב נפש 12) שלומי לוקסנבורג 13) אבי כהן ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 14) דור אלון ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 15) אבישי סיפטון ; מגיע עם אורח 16) דוד כהן ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 17) ירין הללי ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 18) אלעד ברמן ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 19) אור באכתרי ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 20) שי בן דיין ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 21) דניאל חוחשווילי 22) חי שוקרון ; נרשם ואושר לארוחת גיבוש 23) ברק פכט 24) יובל אברמזון - ברשימת המתנה לארוחת גיבוש - עדיפות 2 25) תום גולן ; ברשימת המתנה לארוחת גיבוש - עדיפות 1 26) עומר כהן 27) ראובן ויינטרוב
Moshe Bensal פורסם דצמבר 28, 2016 דיווח פורסם דצמבר 28, 2016 וואאוו, כמה חבל שלא יכול להגיע, הייתי שמח לפגוש את כל החברה הוותיקים והחדשים. בכל אופן, מאחל בהצלחה לכולם, ושיהיה חג שמח.