Levon Melik פורסם אוגוסט 17, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2003 שלום לכל החברים! אני כותב את זה בשם איציק בקשי המארגן אירועים הגדול שלנו,שלא הספיק להודות לכל החבר'ה שהשתתפו באירוע ארצי בשבת. איציק מודה לכל הפקחים ולכל הטייסים שהיו באירוע ומבקש להודיע לו על כוונה לטוס או לפקח ביום שבת הקרוב. איציק יהיה זמין ביום חמישי הקרוב כשיחזור מעוד שבוע בצה"ל. שבוע טוב לכולם! :?
×�פיק פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 אשכרה הודעה בת שנה!!! הייתי בטוח שאני כותב על הודעה טרייה! היא הייתה בראש העמוד
Itai Ganor פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועים יונתן אתה הקפצת אותה? :shock:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 בטח רפאל בדק קצת מה קרה בעבר בפורום והגיב....
Izik Bakshi פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 ואני מנסה להיזכר מתי בדיוק אמרתי ללבון לרשום הודעה בשמי בשבוע האחרון. תשימו לב לקצת מקריות שההודעה נרמה לפני כמעט שנה אבל התוכן איך שהוא התאים (חוץ מהקטע שאני חוזר חמישי )
×�פיק פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 תשימו לב לקצת מקריות שההודעה נרמה לפני כמעט שנה אבל התוכן איך שהוא התאים (חוץ מהקטע שאני חוזר חמישי ) זאת בדיוק הסיבה שאני הגבתי להודעה כשראיתי אותה למעלה!!! :oops: זה היה כל כך מתאים, ומי מסתכל על התאריך כשהנושא מתאים? ודרך אגב איציק, תודה שחזרת (גם אם זה זמני) :wink: