Erez Savir פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 כפי שכולכם בטח יודעים עוד שבוע בדיוק נפתח טרמינל 3. ורציתי לדעת למה אין אפילו תכנון של סינרי.לפני כמה חודשים חנן פרסם תמונה של השרוול מתוך התוכנה של ה GMAX ומאז כלום,נאדה אין מידע אין כלום. לדעתי פשוט אף אחד לא עובד עלזה וזהו. ובבקשה אל תגידו "למה אתה לא בונה בעצמך.."וכאלה.כי יש פה יוצרי סינרי מדהימים שיכולים להרים סינרי ממש ברמה. ואני לא מבין למה לא משתפים פעולה ויוצרים סינרי שייצג את המדינה ברשת ובכלל. ארז
EvyatarM פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 מישהו אמר שלא עובדים על זה? חנן עובד על הסינרי למיטב דעתי
GILG פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 ארז הקדמת אותי הדעה שלי מאוד ברורה,הסינרי שקיים היום לנתב"ג לא ברמה מספיק גבוהה ביחס לרמת החטיבה והאנשים שנוחתים מאות פעמים בשנה שם נקודה . בקטע של חוסר זמן ,הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם זה שזמן זה דבר יחסי ואם רוצים מוצאים זמן והרבה!(מי כמוני יודע) אני די מותח ביקורת על צורת העבודה שלכם,נתבג 2000 יוצא לדרך עוד שבוע ולפי דעתי הדד ליין שלכם היה צריך להיות גם כן בתאריך הזה,לא הגיוני שאנחנו סוגרים מסלולים ומסלולי הסעה כי "ככה זה באמיתי" אבל בכל מה שנוגע לחלק החשוב,פישלנו בגדול. נתבג 2000 הוריטואלי לא יהיה מוכן בזמן הקרוב לפי ראות עייני אבל אם אני טועה בבקשה יוצרים יקרים דווחו לנו מה קורה :? די הרבה זמן מדברים על זה ולא יצא כלום פשוט כך. קחו לדוגמא את ניר יוצר הסינרי של ש"ד שייצר את היסנירל פי דעתי היפה ביותר שקיים בארץ ובTOP TEN של הסינרים שקיימים בועלם וכל זה בתוך זמן קצר יחסית של השקעה מרובה בשבילנו אז צוות נתבג 2000 אל תשאירו אותנו באוויר דווחו מה קורה עם הפרוייקט הורטואלי תודה , גיל
oz פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אני חושב שיקח עוד הרבה זמן עד שיצא סינרי לטרמינל 3 אני לא כלכך בטוח עם חנן עושה משהו בנידון כי מאז שנהרס לו המחשב וכל טרמינל 3 שהוא עבד עליו כלכך קשה ונתב"ג בכלל עם כל הרכבים הוא קצת נכנס לדיכי מן הסתם אני חשבתי לעשות קובץ AFCAD שבעצם יוסיף את החניות של טרמינל 3 אבל בלי סינרי כאילו שיהיה שם חניות שלפחות נוכל לטוס כמו במציאות אבל כרגע בלי טרמינל...
פליקס פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אולי עדיף יותר שכול מי שבונה סינר ל נתב"ג 2000 ,יתאחדו ויעבדו ביחד. זה ישפר בהרבה יותר את הסינר והזמן עד שזה יצאה. אז תתאחדו :wink: אני גם רוצה לעזור בזה
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 רק שזה לא יהיה כמו במציאות, אלק! נתב"ג 2000 לדעתי אם זה היה יוצא בתאריך המיועד היתה אמורה להיות כבר גרסה שאנשים אחדים ינסו על מחשבם, כמו שהיה עם אילת, אבל את זה אפילו עוד אין. חבל שזה באמת יהיה כמו נתב"ג 2000 שיעד לצאת ב-2000 אבל יצא ב-05, חבל שזה יצא גם בהפרש גדול כ"כ אחרי הפתיחה האמיתית. :cry: לא משנה אבל, אני בטוח שכמה זמן שיקח זאת תהיה עבודה טובה מאוד!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 נתבג 2000 יוצא לדרך עוד שבוע ולפי דעתי הדד ליין שלכם היה צריך להיות גם כן בתאריך הזה,לא הגיוני שאנחנו סוגרים מסלולים ומסלולי הסעה כי "ככה זה באמיתי" אבל בכל מה שנוגע לחלק החשוב,פישלנו בגדול. גיל, אין בזה שום דבר לא הגיוני ואין כאן שום דד ליין ושנינו יודעים את זה...
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 ככל הידוע לי כרגע, יש 2 צוותים שעובדים על זה בזמנם החופשי. אין טעם להלחיץ אותם, הם עושים את זה מרצונם הטוב, ובזמנם החופשי, ואולי גם על חשבון דברים אחרים. יש לכבד אותם ולתת להם לעשות את העבודה הטובה ביותר. אבל איני חושב שהם יתנגדו לקבל בקשות או הערות כאן... אני אישית הייתי רוצה לבקש שהסינרי יהיה דומה לזה של EDDW עם אוטובוסים שנוסעים בשדה, ומשאיות דלק מתדלקות, וFOLLOW ME, ואולי גם שרוולים מתחברים קצת הגזמתי :wink:
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 לדעתי למה שכתבתי בדיון ההמלצות יש מקום גם פה: יהב אני חקרתי את העסק הזה בשבוע האחרון והגעתי למסקנה שבאמת אפשר לעשות AI כזה של אוטובוסיםיש באווסים אפילו כזה דבר להורדה לפרנקפו0 או יופי! אם אני הייתי יודע לכתוב AI טוב הייתי עושה את זה, אבל לצערי זה לא הצד החזק שלי. לפי מיטב ידיעתי יש דגם של אוטובוס לפלייט, ואם יש אוטובוס לא בעיה לעשות מכוניות. ואם לא רוצים דגם כבד כמו מה שיש אז עושים דגם, לפי מה שאני מבין, לאנשים שמתעסקים בזה זה לא כל כך בעיה, כך גם אצל בוני ה-AI לשתף פעולה ביחד שני אלה, לדעתי זאת לא אמורה להיות בעיה. :idea: אולי בסינרי המיועד יעשו את זה נקווה מאוד, זו קפיצת מדרגה לא קטנה בכלל :!: :idea: ועוד משהו, שלא תחשבו שבאתי להאיץ או משהו כזה ביוצרי הסינרי, בדיוק ההפך זה סתם היה בצחוק, מה שאתם עושים זה בהיתנדבות וזה ידוע וכולם מעריכים אותכם על זה, ואומרים לכם תודה. אז קחו אוויר ומרץ ויאללה לעבודה
Oren Geva פורסם אוקטובר 25, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2004 אתם (חלק מהמגיבים פה) חבורה של חוצפנים כפויי טובה. יש אנשים שתורמים מזמנם (וכספם - מה עם לנסוע ולצלם? זה לא עולה כסף?) ובונים סנרים בשבילכם. למיטב ידיעתי (ותרשו לי לעשות פה הכללה) האנשים שתורמים מזמנם ומרצם לחטיבה "קצת" יותר עסוקים בחיים באופן כללי מחבורת הסוציומטים שהגיבה פה. כמה ציטוטים נבחרים: רק שזה לא יהיה כמו במציאות, אלק! הסינרי שקיים היום לנתב"ג לא ברמה מספיק גבוהה ביחס לרמת החטיבה והאנשים שנוחתים מאות פעמים בשנה שם נקודה . בקטע של חוסר זמן ,הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם זה שזמן זה דבר יחסי ואם רוצים מוצאים זמן והרבה! ורציתי לדעת למה אין אפילו תכנון של סינרי רק טענות. מי שמכם לתכנן לאנשים את הזמן הפנוי שלהם? ועוד להגיד להם - תראו את ניר, איך הוא עובד יפה. אני פשוט מזועזע מרמת החוצפה והבכיינות שהופגנה כאן. אתם בוכים כמו תינוקות שרוצים את המוצץ שלהם עכשיו! מי שבא לו לתרום ולהתחיל ללמוד ולבנות סנרי מוזמן לעשות זאת (ואל תגידו לא לבגיד לכם את זה. בטענות ותלונות אתם כנראה יותר טובים מאשר בתרומה לקהילה). מי שאין לו משהו חיובי לתרום, שיסתום את הפה. ביקורת בונה זה דבר אחד אבל "מישהו שכח כאן משהו" זו פשוט חוצפה. אף אחד לא חייב לכם כלום. וכדאי שתכניסו את זה לראש שלכם. אגב, הערה - באלמנט ה"שמישהו" אתם עוד תיתקלו בצבא, בעבודה, בחיים. אולי תיווכחו יום אחד שה"מישהו" הזה צריך לפעמים להיות אתם.
רפאל פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 חברים!, גם אני מחכה בסבלנות לנתב"ג 2000 הוירטואלי. ללא קשר שזה ניפתח בידיוק בעוד שבוע. אז לא נקבל את זה בעוד שבוע,אז מה ? קרה אסון ? לא! אולי יוצרי הסינרי עובדים על משהו שמוכלל חדיש, ומוועצים עם אנשים מוכשרים מהעולם ? אני לדוגמא לא יודע לבנות סינארי ולכן אני סותם את הפה. ולא מעלה מהומות מה שראיתי כאן הבוקר זוהי חוצפה שאין כדוגמתה! אתם צריכים להתבייש ולהתקפל. ואורן, אני כבר ניתקלתי ב"מישהו" הזה אלף פעמים בחיים שלי . בוקר טוב,ותפסיקו להתבכיין ... (גם אתה ארז סביר!) :? :evil:
hagay פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 אורן ו IAT099 הקדמתם אותי, חבל שנאמרו פה מילים כאלו למרות שיש לי מחשבה שלא כל כך התכוונו לזה.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 תכלס חבורה של בכיינים... אין לכם בושה ועוד להציב לחנן דד-ליין ????? מישהו כאן חייב לכם משהו בכלל ? אני יודע שכשאני עושה סינרי אני עושה את זה בגלל שזה כיף, כשיש זמן וחשק אז עובדים על זה, אם אין זמן ו/או חשק אז לא... חנן מבחינתו יכול לקחת את כל העבודה שלו ולזרוק אותה לפח, או לעשות את זה רק בשביל עצמו או אפילו למכור את העבודה שלו בכסף, והוא לא צריך לתת פה דין וחשבון לאף אחד. מה אתם חושבים שאני נולדתי עם הידע לבנות סינרים ? כל אחד יכול לעשות את זה, צריך רק הרבה סבלנות, לקרוא את כל המדריכים שמפוזרים ולהשקיע הרבה זמן. אבל מה לעשות ולכל הבכיינים כאן אין סבלנות ללמוד משהו שהוא קצת מעבר ללעשות START > RUN במחשב או ללחוץ 2 קליקים על איזה איקון בDESKTOP.
E.Z פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 שמעו אם אורן לא היה כותב..הייתי יורה כאן דברים הרבה יותר קיצוניים ומעליבים...באמת התחרפנתם כבר לגמריי... אתם צריכים להגיד תודה בכלל שבכל זאת יש לכם כאן מענה להרבה דברים שלא אמורים להיות לכם. ראבאק תתבגרו כבר או שתעופו מהמסגרת הזאת. ואם אורן לא היה ברור מסביר לאנשים שמפתחים לכם את הסינרים יש עוד הרבה הרבה חיים מחוץ ל VATIL והסימולטור אתם יודעים כאילו מידי פעם יש להם ילדים לטפל בהם נשים\ חברות, ואפילו תתפלאו עבודה ולימודים (כן כן נשמע חריג לא?) שלא לדבר על זה שחלקם מעדיפים במקום לשבת על המחשב לראות אור שמש\ירח ולצאת לבלות ולהיות במסגרת שונה ולגוון.
Or Netzer פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 פשוט חוצפה אתם חושבים שהאנשים שבונים את הסינרי עובדים בשבילכם??? אתם משלמים להם בשביל בניית הסינרי שאתם גם עוד בחוצפתכם נותנים דד ליין!?!? הגמתם לגמריי... אז קחו אוויר ומרץ ויאללה לעבודה מי אתם שתקבעו להם מתי להמשיך לתת גז וכיוצא בזאת זה התנדבות הם לא מקבלים כסף וזה זמנם הפרטי וטו לא! היחיד שיחליט מתי ואיך לעבוד זה היוצר והבונה לפי זמנו הפרטי שכן גם משפחה יש לו, והוא לא חושב רק על חבורה של ילדים בלי טיפת כבוד לאחרים שרק רוצים את הסינרי ומבקרים אותו על העבודה שלו... פשוט בושה קחו לצומת לבכם!
oz פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 טוב שמעו אני לא יודע עם גם התיחסתם אלי כצעקם על מה שנאמר פה וען כם אז אני אני מצטער כנראה שלא ניסחתי את הודעתי נכונה אני אמרתי שהיה סינרי שחנן עבד עליו והוא נמחק כי ההארד דיסק שלו הלך חוץ מחנן אף אחד לא פירסם דבר על טרמינל 3 לכן אני משאר שיקח זמן עד שיצא סינרי כזה עד שאחד מהבוני הסינרים התותחים שלנו יעשה אחרי הכל זה שדה תעופה נתב"ג להכין בשבילו סינרי זה הרבה זמן ומאמץ רב אני כרגע מכין קובץ AFCAD שיוסיף את החניות של טרמינל 3 שככה גם בואטסים נוכל לטוס כמו במציאות זה לא כמו סינרי אבל תאמינו לי זה מספיק וכל מי שמתבכין שזה לא שווה אז לא מגיע לו שיעבדו בשבילו ויכינו לו סינרי שאני בטוח שיהיה פצצתי של טרמינל 3
רפאל פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 הסינרי המורשה לטוס ברשת אצל כולם הוא רק מה שמופיע באתר החטיבה, ושוחרר ע"י חנן ומשה 0.51 עדיף שלא תכין AFCAD ,האפקד יגיע עם הסינרי החדש. טוב שמעו אני לא יודע עם גם התיחסתם אלי כצעקם על מה שנאמר פה וען כם אז אני אני מצטער כנראה שלא ניסחתי את הודעתי נכונה אני אמרתי שהיה סינרי שחנן עבד עליו והוא נמחק כי ההארד דיסק שלו הלך חוץ מחנן אף אחד לא פירסם דבר על טרמינל 3 לכן אני משאר שיקח זמן עד שיצא סינרי כזה עד שאחד מהבוני הסינרים התותחים שלנו יעשה אחרי הכל זה שדה תעופה נתב"ג להכין בשבילו סינרי זה הרבה זמן ומאמץ רב אני כרגע מכין קובץ AFCAD שיוסיף את החניות של טרמינל 3 שככה גם בואטסים נוכל לטוס כמו במציאות זה לא כמו סינרי אבל תאמינו לי זה מספיק וכל מי שמתבכין שזה לא שווה אז לא מגיע לו שיעבדו בשבילו ויכינו לו סינרי שאני בטוח שיהיה פצצתי של טרמינל 3
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 אורן, ואור, שוב אמרתי על מה שאתה ציטטת אותי אורן, אני כבר אמרתי שזה היה בציניות, ובמשפט שהדגשת דווקא דיברתי על המציאות ולא על הסינרי, ובאמת באמת באמת שלא באתי להעליב אף אחד, אז אם העלבתי הינה בפומבי,אני מצטער אור למה שאתה אמרת, שוב. מה שאמרתי זה היה כ"זריקת עידוד" ולא למשהו אחר, הרי אני כתבתי שזאת זכותם לבנות, ואני אישית לא מפעיל ולא אפעיל ולא חשבתי להפעיל לחץ חס וחלילה על אף אחד. להפך אני צריך להגיד להם אלף פעם תודה על זה שהם העלו את הסימולטור כמה רמות למעלה. לפעמים זה גם עולה כסף, וכמו שכתבתי בדיון-סקר שהיה אם הייתם משלמים על סינרי, אני כתבתי שבכיף אני אממן כל הוצאה של יוצר הסינרי וגם כסף על הטירחה. כנראה שלא הבנתם אותי נכון והסברתי את עצמי טוב יותר פה. ושוב סליחה מצטער :cry: אם העלבתי מישהו :roll: לא היתכוונתי.
Erez Savir פורסם אוקטובר 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 גם אני מצטער אם מישהו נפגע מההודעה.ואם תסתכלו על ההודעה שלי(!)תראו שבכלל לא כתבתי שום דבר על דד ליין ושום דבר על תאריך.בסך הכול אמרו לי שלא עובדים על הסינרי ושאלתי מה קורה. ושוב פעם אני מצטער אם פגעתי במישהו. ארז
Kobi David פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 אני שמח שהשרשור הזה לא התדרדר לוויכוחים מיותרים על אף ה"פוטנציאל". הרעב שלכם לסינרי חדש הוא מובן בהחלט. אך יחד עם זאת, צריך לזכור שאף אחד לא מחוייב לייצר סינרי חדש. בוא נסכם שהשרשור נוצר עקב רצון בריא לסינרי חדש ונקווה שבקרוב יהיה אחד כזה.
bikoh פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 שלום, אני חדש פה ובכל זאת......... אם מישהו מהצוותים שעובדים צריך עזרה בחומר רקע כגון צילומים, שרטוטים, דרכי הסעה, עמדות התנעה וכו' ניתן להודיע ואשמח לשלוח לו bikoh@bezeqint.net
oz פורסם אוקטובר 26, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2004 הסינרי המורשה לטוס ברשת אצל כולם הוא רק מה שמופיע באתר החטיבה,ושוחרר ע"י חנן ומשה 0.51 עדיף שלא תכין AFCAD ,האפקד יגיע עם הסינרי החדש. טוב שמעו אני לא יודע עם גם התיחסתם אלי כצעקם על מה שנאמר פה וען כם אז אני אני מצטער כנראה שלא ניסחתי את הודעתי נכונה אני אמרתי שהיה סינרי שחנן עבד עליו והוא נמחק כי ההארד דיסק שלו הלך חוץ מחנן אף אחד לא פירסם דבר על טרמינל 3 לכן אני משאר שיקח זמן עד שיצא סינרי כזה עד שאחד מהבוני הסינרים התותחים שלנו יעשה אחרי הכל זה שדה תעופה נתב"ג להכין בשבילו סינרי זה הרבה זמן ומאמץ רב אני כרגע מכין קובץ AFCAD שיוסיף את החניות של טרמינל 3 שככה גם בואטסים נוכל לטוס כמו במציאות זה לא כמו סינרי אבל תאמינו לי זה מספיק וכל מי שמתבכין שזה לא שווה אז לא מגיע לו שיעבדו בשבילו ויכינו לו סינרי שאני בטוח שיהיה פצצתי של טרמינל 3 בגלל אנשים כמוך אני כל הזמן שואל את עצמי מחדש לאנשים כאלה אני יוצר תוספים? הAFCAD יגיע עם הסינרי החדש? אתה בונה את הסינרי החדש שאתה אומר את זה? מי שבונה סינרי לא חייב לעשות בכלל קובץ AFCAD זאת בחירה שלו... תאמין לי לא יהרגו אותי עם אני יטוס בסינרי 0.91 של חנן ברשת הוא פשוט לא יהיה מדויק והמיקוםן של המסלולים והרחבות ההסעה לא יהיו נכונים אין שום סיבה שלא יתאפשר לטוס עם החניות שאני עכשיו עובד עליהם מה שכן יש בעיה שבתוכנת פיקוח אין את החניות וכל עוד מישהו שיודע לערוך את זה לא ישנה ויוסיף אז לא נוכל לטוס ברשת בטרמינל 3
Yoav פורסם אוקטובר 27, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2004 לדעתי לנעול את הדיון כי אחרת יתפתחו פה מריבות מיותרות לחלוטין! בוני הסינרים עובדים בקצב שלהם, הם לא חייבים לאף אחד כלום, זה חוצפה וכו'!