Or Belisha פורסם נובמבר 26, 2017 דיווח פורסם נובמבר 26, 2017 שלום לכולם! לכבוד חג החנוכה החוחלט לבצע אירוע מחדר הבקרה החדש שלנו: "VATIL HanuControl Room". האירוע יתקיים ביום חמישי בתאריך ה - 14/12 הפיקוח בתל אביב יהיה בין השעות 16:00-22:00 מקומי (14:00z-20:00z) במהלך האירוע, יואר המרחב האווירי של נתב"ג ושל כל שטח ישראל בפיקוח מלא. El Al Virtualמצטרפת! להרשמה דרך El Al Virtual לחצו כאן. בן גוריון - סינרי חינמי / דפיות אירוע מהנה ומוצלח לכולם ! ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן . פרטים נוספים על מיקום ודרכי הגעה יינתנו לפקחים אשר יירשמו לאירוע. בכל הנוגע לביקורי טייסים ניתן לפנות למייל vatil6@vatil.org.il הבהרות בנוגע לשיבוץ פקחים לאירוע: * על מנת להירשם יש להגיב בשרשור או לשלוח מייל ל- vatil6@vatil.org.il בצירוף שם מלא , שעות והעמדה המבוקשת * כל פקח אשר נרשם לפקח באירוע עליו לעשות בהקדם האפשרי BOOK למשמרת שבחר דרך VROUTE * על כל פקח שנרשם להודיע לפחות 24 שעות לפני המשמרת על ביטול / איחור * ניתן לפקח מהבית בתיאום מראש
Barak Goldshtein פורסם נובמבר 26, 2017 דיווח פורסם נובמבר 26, 2017 בלישה, אולי זאת הזדמנות טובה לאייש עמדות מגדל של שדות קטנים כמו חיפה, ראש פינה ושדה דוב. אחלה הזדמנות ליצור תנועת קלים עם פיקוח מלא.
Or Belisha פורסם נובמבר 26, 2017 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2017 אין לי התנגדות, אבל חשוב לזכור כי בן גוריון עומד בראש סדר העדיפויות היות ורוב הטיסות יוצאות / נכנסות אליו אין לי שום שליטה על איזה עמדה תעלו.. ככה שיש יד חופשית
rom yacov פורסם נובמבר 26, 2017 דיווח פורסם נובמבר 26, 2017 5 hours ago, Or Belisha said: אין לי התנגדות, אבל חשוב לזכור כי בן גוריון עומד בראש סדר העדיפויות היות ורוב הטיסות יוצאות / נכנסות אליו אין לי שום שליטה על איזה עמדה תעלו.. ככה שיש יד חופשית רק תיקון קטן למשפט הראשון: חשוב לזכור כי רוב הטיסות יוצאות/נכנסות לבן גוריון כי אנחנו מעמידים אותו בראש סדר העדיפויות. אני חושב שכדאי מתישהו(לאו באירוע הקרוב) לפנות קצת את העמדות בבן גוריון ולהרים אירוע קלים - ללא שום גורם מפריע כמו פיקוח בבן גוריון Barak Goldshtein וגם Raz Niv הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם נובמבר 27, 2017 דיווח פורסם נובמבר 27, 2017 8 hours ago, rom yacov said: רק תיקון קטן למשפט הראשון: חשוב לזכור כי רוב הטיסות יוצאות/נכנסות לבן גוריון כי אנחנו מעמידים אותו בראש סדר העדיפויות. אני חושב שכדאי מתישהו(לאו באירוע הקרוב) לפנות קצת את העמדות בבן גוריון ולהרים אירוע קלים - ללא שום גורם מפריע כמו פיקוח בבן גוריון כשיהיה 20 תנועות קלים כשתל אביב מחובר יהיה על מה לדבר לגבי מתן עדיפות. Michael Cabir הגיבו לזה 1
Barak Goldshtein פורסם נובמבר 27, 2017 דיווח פורסם נובמבר 27, 2017 1 hour ago, Or Bahtari said: כשיהיה 20 תנועות קלים כשתל אביב מחובר יהיה על מה לדבר לגבי מתן עדיפות. זה משהו שגם צריך לבוא מצוות האירועים.. אם יכריזו על אירוע שמתנהל רק בגבולות הארץ אז יבואו לטוס.. במקום שהמטרה כמו תמיד תהיה לאייש את את כל עמדות בן גוריון, הפעם המטרה תהיה לאייש את כל השדות הקטנים בארץ, פלוטו וכו. אני חושב (וגם היו לא מעוט חברי חטיבה שהסכימו עם זה) שצריך לגוון קצת בנושא האירועים בחטיבה. זאת הצעה לאירוע הבא, מניח שלאירוע הזה זה כבר לא רלוונטי.
Or Bahtari פורסם נובמבר 27, 2017 דיווח פורסם נובמבר 27, 2017 7 minutes ago, Barak Goldshtein said: זה משהו שגם צריך לבוא מצוות האירועים.. אם יכריזו על אירוע שמתנהל רק בגבולות הארץ אז יבואו לטוס.. במקום שהמטרה כמו תמיד תהיה לאייש את את כל עמדות בן גוריון, הפעם המטרה תהיה לאייש את כל השדות הקטנים בארץ, פלוטו וכו. אני חושב (וגם היו לא מעוט חברי חטיבה שהסכימו עם זה) שצריך לגוון קצת בנושא האירועים בחטיבה. זאת הצעה לאירוע הבא, מניח שלאירוע הזה זה כבר לא רלוונטי. ואתה חושב שלא ניסינו דברים כאלה עד כה? בחייאת ... יש 80,000 דיונים על הנושא הזה שתוכל למצוא בפורום . עשינו הרבה מאוד אירועים פנימיים מסוג כזה ונתנו הרבה צ'אנסים - עכשיו חובת ההוכחה היא על הטייסים ולא עלינו. אם יהיו הרבה תנועות פנים (לא קו אילת - ב"ג) נתחיל לחשוב אחרת אך בנתיים זה לא המצב . יש שירותי פיקוח במסגרת תל אביב קונטרול - תנצלו את זה כדי להוכיח את עצמכם. elai bachar, Noy Farhi וגם dor alon הגיבו לזה 3
Tomer Israel פורסם נובמבר 28, 2017 דיווח פורסם נובמבר 28, 2017 עובדתית אנחנו יודעים שזה לא יעבוד וזה גם נוסה בעבר. לא יעזור אבל כל התנועות יוצאות ונכנסות לבן גוריון ומידי פעם עוד שניים - שלושה טייסים עם קלים כך שזה לא יעבוד
Or Belisha פורסם דצמבר 4, 2017 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2017 תזכורת! האירוע בעוד 10 ימים מהיום! פקחים עדיין מוזמנים להירשם!
Noy Farhi פורסם דצמבר 4, 2017 דיווח פורסם דצמבר 4, 2017 On 11/27/2017 at 03:09, Barak Goldshtein said: זה משהו שגם צריך לבוא מצוות האירועים.. אם יכריזו על אירוע שמתנהל רק בגבולות הארץ אז יבואו לטוס.. במקום שהמטרה כמו תמיד תהיה לאייש את את כל עמדות בן גוריון, הפעם המטרה תהיה לאייש את כל השדות הקטנים בארץ, פלוטו וכו. אני חושב (וגם היו לא מעוט חברי חטיבה שהסכימו עם זה) שצריך לגוון קצת בנושא האירועים בחטיבה. זאת הצעה לאירוע הבא, מניח שלאירוע הזה זה כבר לא רלוונטי. אין לך מושג כמה שאתה טועה. אתה לא ממציא את הגלגל תאמין לי. באירוע קלים האחרון הפקחים פיקחו על עצמם.ואני כותב בתור אחד שהיה בראש מחשבה כמו שלך והיום חושב לגמרי אחרת כי פשוט חבל על הזמן של הפקחים ושל מחלקת אירועים. קלים זה לא נושא חזק בוואטסים כולה.
Amit Eisinger פורסם דצמבר 14, 2017 דיווח פורסם דצמבר 14, 2017 3 hours ago, Tomer Israel said: #אתחלנו יותר מפעם אחת
Noy Farhi פורסם דצמבר 14, 2017 דיווח פורסם דצמבר 14, 2017 5 hours ago, Tomer Israel said: #אתחלנו תגובה כל כך לא חשובה ומיותרת...זה לא שיעור לשון והבעה תומר.
Tomer Israel פורסם דצמבר 14, 2017 דיווח פורסם דצמבר 14, 2017 14 minutes ago, noi farhi said: תגובה כל כך לא חשובה ומיותרת...זה לא שיעור לשון והבעה תומר. זה לא שיעור לשון והבעה נוי פרחי
Or Belisha פורסם דצמבר 15, 2017 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2017 סיכום אירוע: 18 נכנסות 21 יוצאות סה"כ 39 תנועות בבן גוריון אירוע מצויין - תודה לכל מי שבא לטוס ולפקח! שבת שלום לכולם! Yuval Levi הגיבו לזה 1