עבור לתוכן
Shayt

C152 Airfile

Recommended Posts

פורסם

שלום,

יש לי את ה C152 של Flight1.

האם מישהוא מכיר שיפורים או תחליפים ל Airfile המקורי. אני טס על ה C152 בתוך חניך בעולם האמיתי והריאליזם מאוד חשוב לי. אני זוכר שמישהוא כאן העלה לפני לכמה חודשים קובץ משופר.

מישהוא מכיר? מישהוא יודע?

בברכה,

שי

פורסם

לדעתי אתה מתכוון לקובץ המשופר שתומר העלה לC172 הדיפולט של הסימולטור,

לא נראה לי שיש שיפור לC152 של Flight1 ולמען האמת לא נראה לי שמותר לגעת שם בקבצים

כי זו תוכנה עם זכויות יוצרים

פורסם
לא מותר לגעת?

מה אנחנו עושים כל הזמן ל FS עצמו? ברגע שהעותק שלך הוא חוקי, תעשה בו מה שאתה רוצה.

או שלא הבנתי אותך :?

שי

לא מדוייק, זה תלוי ברשיון, מיקרוסופט מאפשרת "לשפץ" את הסימולטור, אבל חברות אחרות

יכולות באותה מידה להחליט שלא לאפשר שימוש בקבצים שלהם או שינוי שלהם (למשל צביעות)

זה לא רק חברות של תשלום, למשל PAI לא מאשרים פרסום של חומר שלהם (כולל צביעות) באתר אחר

פורסם
שלום,

יש לי את ה C152 של Flight1.

האם מישהוא מכיר שיפורים או תחליפים ל Airfile המקורי. אני טס על ה C152 בתוך חניך בעולם האמיתי והריאליזם מאוד חשוב לי. אני זוכר שמישהוא כאן העלה לפני לכמה חודשים קובץ משופר.

מישהוא מכיר? מישהוא יודע?

בברכה,

שי

אהלן.

המטוס הזה,הוא טוב לתירגול בד"ח וכל מה שקשור לתא עצמו אבל הדינמיקה שלו על הפנים.אם אתה מחפש ריאליזם ותירגול מצבי טיסה ב-152,אז תקנה יוק ופדלים ותתקין את ה-X-PLANE.

הדינמיקה של ה-152 שם הכי קרובה למציאות.

אגב,אם רוצים לקבל תחושה יותר אמיתית ביוק,אפשר לשים גומיות דקות סביב היוק והמוט שיוצא מאחורה,זה קצת יקשה על התנועת הצירים ויתן תחושה יותר קרובה לאמיתית.

פורסם
לא מותר לגעת?

מה אנחנו עושים כל הזמן ל FS עצמו? ברגע שהעותק שלך הוא חוקי, תעשה בו מה שאתה רוצה.

או שלא הבנתי אותך :?

שי

לא מדוייק, זה תלוי ברשיון, מיקרוסופט מאפשרת "לשפץ" את הסימולטור, אבל חברות אחרות

יכולות באותה מידה להחליט שלא לאפשר שימוש בקבצים שלהם או שינוי שלהם (למשל צביעות)

זה לא רק חברות של תשלום, למשל PAI לא מאשרים פרסום של חומר שלהם (כולל צביעות) באתר אחר

צביעות לדעתי זו לא בעיה אף פעם כי אתה לא משחרר לציבור שום חלק מהתוכנה המקורית אלא רק קובצי BMP שלך, וקובת טקסט שהם כולם שלך מבחינת זכויות יוצרים.

וכן, זכותך לספר לציבוא שם ישימו אותה בספריה כזו וכזו וירשמו בקובץ ה aircraft..cfg תהיה להם צביעה כזו וכזו...

אבל קובץ airfile הוא ממש נגיעה ב'תוכנה' של המטוס עצמה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...