Or Belisha פורסם אוקטובר 12, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2018 במסגרת כניסתו לתפקיד של דולב יזם ופיתח רעיונות רבים. אחד מהם היה הקמת אתר חדש לחטיבה המשלב בתוכו כל מה שטייס ופקח במרחב הישראלי צריכים. בנוסף לזה הוקמה מערכת Booking (בהשראתו של אור באכתרי) לאירועי החטיבה המנגישה את האירועים והטיסה בארץ לטייסים זרים. האתר עתיד להשתחרר בסוף שבוע הבא, מצורפות כמה תמונות מהאתר - מערכת האירועים (האירוע המופיע נועד לבדיקת האתר) בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאילאי בן שושן, לליאב עזרא ולעומר כהן על העבודה הקשה שהם עושים על כל אתרי ומערכות החטיבה, יישר כוח! מוזמנים להעלות חוות דעת Gal Ymer, Yarin Cohen וגם Michael Cabir הגיבו לזה 3
Tomer Israel פורסם אוקטובר 12, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2018 שינוי מרענן! הגיע הזמן להתחדש לדעתי כדאי להוסיף לכל שדה Metar ,Notams ,Active Runways, נתונים על אורך המסלול תדר ILS וכו' Yuval Gazit הגיבו לזה 1
Noy Farhi פורסם אוקטובר 12, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2018 2 hours ago, Tomer Israel said: שינוי מרענן! הגיע הזמן להתחדש לדעתי כדאי להוסיף לכל שדה METAR,NOTAMS,ACTIVE RUNWAYS,נתונים על אורך המסלול תדר ILS וכו' מסלול פעיל יכול להיות המלצה בלבד. כך שזה פונקציה מיותרת.
Tomer Israel פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 14 minutes ago, noi farhi said: מסלול פעיל יכול להיות המלצה בלבד. כך שזה פונקציה מיותרת. למה? אני מכיר הרבה אנשים שהולכים לפי זה קיים משהו דומה בחטיבה היוונית
Noy Farhi פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 2 hours ago, Tomer Israel said: למה? אני מכיר הרבה אנשים שהולכים לפי זה קיים משהו דומה בחטיבה היוונית כי פקחים מחליטים איזה מסלול יהיה בשימוש. כשאין פקח זה בהחלטת הטייס. אגב, גם במציאות זה עובד כך בשדות תעופה שהמגדל נסגר בערב אבל נשאר פתוח לטייסים.
amit batkilin פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 נשמע מעניין וגם לא מובן מאליו לגבי מה שאתם עושים למען החטיבה וזה לא יאומן שהחטיבה עולה כול פעם רמה אחת מעל כולם . כול הכבוד !
Tomer Israel פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 5 hours ago, noi farhi said: כי פקחים מחליטים איזה מסלול יהיה בשימוש. כשאין פקח זה בהחלטת הטייס. אגב, גם במציאות זה עובד כך בשדות תעופה שהמגדל נסגר בערב אבל נשאר פתוח לטייסים. נו אז מה הבעיה? שיהיה פקח הוא לוקח את מה שהפקח מפעיל ושאין הוא הולך לפי רוחות. זה משהו שיכול לעשות סדר וחשוב שיהיה
Bar Rodoy פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 הרעיון להוסיף מסלולים פעילים הוא טוב מאוד. באתר של ה Artcc של ניו יורק יש דבר כזה וזה מאוד שימושי. https://www.nyartcc.org/prc
Dvir Ben David פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 ואו, יפה! כל הכבוד לצוות שעבד יום ולילה על האתר הזה ונתן את כל כוחותיו בשביל שהוא יצא מושלם! האם יהיה מערכת booking גם לפקחים? דרך אגב, אילאי, עכשיו אולי יהיה לך זמן לטוס איתי סוף סוף חח.
Oran Tamir פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 נראה טוב. מסכים עם רעיון המסלולים הפעילים, לפחות המלצות.
Eyal Rokach פורסם אוקטובר 13, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2018 מדהים! כל הכבוד לצוות על העבודה הקשה והתוצאה מעולה!
Ariel Eshel פורסם אוקטובר 14, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2018 סחטיין על העבודה הקשה רק שימו לב שיש באג שנמצא כבר שנים.. (מאז שאני בחטיבה אני כבר זוכר אותו) אי אפשר לשנות את התמונת פרופיל מי שהספיק לשנות לפני שזה נהיה הרוויח..
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2018 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2018 כל הכבוד, הרבה הערכה לעוסקים במלאכה, זה לא מובן מאליו.