אורח פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 שלום לכולם, בימים אלה דויד רוזנפלד שוקד על הרצליה V2. למי שיש תמונות של המבנים מתוך השדה (ארוע VFS למשל), מוזמן לשלוח אלי או אל דויד. אל תשאלו מתי זה יצא או לצפות בשלב זה לתמונות. העבודה רק בראשית דרכה. בתודה מראש,
Omer k פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 רן, התמונות בדרך אליך כל הכבוד, ותודה רבה על היוזמה!
Yoav פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 שיהיה בהצלחה! אגב, אם מדברים על סינרים חדשים, אז שאלה לקבוצה של טרמינל 3: באיזה שלב אתם? ועוד שאלה: מי הקבוצה שבכלל בונה את הסינרי?
e_dor פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 תוכל לפרט ? יש לי האנגרים של כים-ניר ואת "אני כזה זבל" ליד ההאנגר שבו היה האקסטרה ותמונה של המגדל (יש לי גם את המשרד של כים-ניר, העובדים הסוטים ) אז אם תפרט יותר אשמח לעזור, בתקווה שאוכל לעזור.
Or Netzer פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 רן אני ישלח לך מלא תמונות.... ותריץ את הסרט שהכנתי יש שם מלא דברים שימושיים...
Itay Zecharia פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 יצא לי לצלם אפילו את הבתי ספר לטיסה... זה בדרך אליך
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 אני לא חושב שיש לי מה לתרום אבל שיהיה בהצלחה!!
Oren Geva פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 שיהיה בהצלחה!אגב, אם מדברים על סינרים חדשים, אז שאלה לקבוצה של טרמינל 3: באיזה שלב אתם? ועוד שאלה: מי הקבוצה שבכלל בונה את הסינרי? די עם השאלות האלה. זה לא עניינכם, אם מישהו עובד על זה הוא יפרסם מה שהוא ירצה מתי שהוא ירצה. אני מבקש לא להעלות את הנושא הזה שוב (שלא קשור לשירשור הזה, אגב).
OmRI פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 איייי הלוואי והייתה לי דרך לעזור לכם איכשהו אולי עוד יש לי תמונות של המבנים באחד הדיסקים שבהם יש תמונות מהרצליה........ :arrow:
Eliran-VFS1 פורסם נובמבר 1, 2004 דיווח פורסם נובמבר 1, 2004 יש לי מקבץ של מאות תמונות מהאירוע של VFS . אני ייצור איתכם קשר חבר'ה.
talkaplan פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 אני ישלח לך בפרטי תמונה מלמעלה ומתי דרך אגב יוצא סינרי של ראשון לציון?
Or Netzer פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 תודה לכל העוזרים והשולחים.תמשיכו לשלוח רן ההארד דיסק שלך לא קרס ??? ואני עוד רציתי לשלוח לך גם קטעי וידאו
אורח פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 יש לי 100G של מקום פנוי, ניראה אותך... רק שוב תזכורת, מטוסים לא מעניינים אותנו, מעניינים אותנו צילומים של המבנים. הסיבה ברורה לכם אני מקווה. מיקי בינתיים נשלח למשימה בעורף האוייב עם מצלמה נסתרת. נקווה לתוצאות טובות :wink:
רפאל פורסם נובמבר 2, 2004 דיווח פורסם נובמבר 2, 2004 יש לכם גם באתר של רשות שדות התעופה,הרצליה. לינק לגלריית התמונות: http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airp ... reGallery/ אני רעב לסינרי החדש,מקווה שייצא משהו טוב.