Dvir Ben David פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 בתור חבר חטיבה ותיק אני חייב לשאול, לאן נעלמו כל הפורומים שהיו פה? "מחלקת הדרכה ותחקירים" שם דיברנו על דברים שקרו לנו במהלך פיקוח, "תמונות וצילומי מסך" שם צילמנו תמונות של הטיסות שלנו, "off-topic" שם התמדנו לשלוח ברכות ואיחולים לחברי החטיבה וכמובן "מפתחים ותוספים" שם הורדנו מלא תוספים לסימולטור שרובם לא קיימים בשום מקום אחר. איך אפשר פשוט לוותר על כל העבר של החטיבה ושל הפורום, רוב הדיבורים של חברי החטיבה לא נעשו בפורום הראשי אלא באחד מתתי הפורום האחרים ולדעתי זה ממש ממש חבל שזה הלך, לא רק שזה מרגיש כאילו אין מקום לדבר יותר בפורום, גם אי אפשר לראות את העבר של החטיבה בפורום יותר. כפי שאמר יגאל אלון: "אדם ללא עבר, ההווה שלו דל, ועתידו לוט בערפל" היו זמנים שהיה הרבה יותר פורומים עם אשכרה שיחות, לאן הזמנים האלו נעלמו והאם אתם חושבים שכדאי להחזיר את כל הפורומים שהיו? Yuval Abramzon וגם Eilon Klein הגיבו לזה 1 1
shachaf yasurr פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 מסכים מחזק ומוסיף בתור אחד שנכנס לפורומים לפחות פעם ביום גם בתקופה שהמעיטו לכתוב בו נהנתי. תמיד כיף לקרוא דברים מהעבר ולהבין מה היה לפני . אין כמו ההיסטוריה של החטיבה וחשוב לשמר אותה בכל האופנים ! אין שום דבר שיכול להחליף את הפורום הנהדר שבנינו כאן בדורות החטיבה השונים. יוזמה מבורכת ומקווה שיקשיבו לה Yuval Abramzon הגיבו לזה 1
Or Bahtari פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 היי, קודם כל אתחיל ואציין שהפורומים לא נמחקו אלא הוסתרו וכל ההודעות מן העבר קיימות. ברובם ככולם של תתי הפורומים האחרים היה חבר אחד בלבד פעיל שכמעט ולא מגיבים לשום פוסט שלו או שנכתבו בהם פוסט אחד או שניים בשנה, לא אתבייש ואומר שהייתי צריך שישלחו לי לינק לפוסט הזה בשביל שבכלל אדע שהוא קיים. יש לי המון כבוד לעבר החטיבה שמתועד כאן בפורום ומתחבר מאוד לערכיות של הדברים שנכתבו כאן אבל דעתי היא שהעולם התקדם וכך גם אנחנו, רוב השיח עבר לפלטפורמות אחרות (לדעתי יותר מאחת) שהן הרבה יותר פעילות מהפורום, להחזיק פורום שברובו ככולו לא פעיל זה מיותר ולכן לדעתי היה נכון לאור העבר המפואר של הפורום להשאיר אותו באוויר אך באופן מצומצם יותר. זאת דעתי לפחות.
shachaf yasurr פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 לפני 3 דקות Or Bahtari כתב: היי, קודם כל אתחיל ואציין שהפורומים לא נמחקו אלא הוסתרו וכל ההודעות מן העבר קיימות. ברובם ככולם של תתי הפורומים האחרים היה חבר אחד בלבד פעיל שכמעט ולא מגיבים לשום פוסט שלו או שנכתבו בהם פוסט אחד או שניים בשנה, לא אתבייש ואומר שהייתי צריך שישלחו לי לינק לפוסט הזה בשביל שבכלל אדע שהוא קיים. יש לי המון כבוד לעבר החטיבה שמתועד כאן בפורום ומתחבר מאוד לערכיות של הדברים שנכתבו כאן אבל דעתי היא שהעולם התקדם וכך גם אנחנו, רוב השיח עבר לפלטפורמות אחרות (לדעתי יותר מאחת) שהן הרבה יותר פעילות מהפורום, להחזיק פורום שברובו ככולו לא פעיל זה מיותר ולכן לדעתי היה נכון לאור העבר המפואר של הפורום להשאיר אותו באוויר אך באופן מצומצם יותר. זאת דעתי לפחות. אם תשאיר תשאיר הכל . אם לא אין סיבה להשאיר . אי אפשר שיהיה אבל לא במתכונתו המלאה.
Or Bahtari פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 אני מבין את הערכיות שמאחורי ההודעות כאן לגבי ההיסטוריה שהפורום הזה מכיל ואני חושב גם שיש לך חלק לא קטן ממנה - אבל העולם התקדם. הפורום הפך מפלפטורמה שהיו נכתבות בה עשרות הודעות ביום לסוג של ארכיון בפועל, אני לא רואה סיבה שאנשים יכנסו לפורום ויקבלו רשימה של תתי פורומים שברובם ככולם נכתבת הודעה אחת או שניים בשנה, זה נראה רע. הפורום כרגע מכוון הרבה יותר למה שכן פעיל ולדעתי זה עדיף.
Dvir Ben David פורסם פברואר 1 מחבר דיווח פורסם פברואר 1 לפני 6 שעות Or Bahtari כתב: אני מבין את הערכיות שמאחורי ההודעות כאן לגבי ההיסטוריה שהפורום הזה מכיל ואני חושב גם שיש לך חלק לא קטן ממנה - אבל העולם התקדם. הפורום הפך מפלפטורמה שהיו נכתבות בה עשרות הודעות ביום לסוג של ארכיון בפועל, אני לא רואה סיבה שאנשים יכנסו לפורום ויקבלו רשימה של תתי פורומים שברובם ככולם נכתבת הודעה אחת או שניים בשנה, זה נראה רע. הפורום כרגע מכוון הרבה יותר למה שכן פעיל ולדעתי זה עדיף. זה לא שאין פעילות כלל, יש פעילות מועטה. יותר מזה אני אגיד שהחוסר בתת-פורומים יוצר מצב שלאנשים אין מקום להעלות בפורום דברים ולדעתי האישית הפורום היא פלטפורמה יותר טובה להעלות דיונים (שגם ישמרו) או לפרסם דברים, מאשר וואטסאפ או דיסקורד. אני חושב שרוב מי שמכיר את הפורום יודע שהוא לא אמצעי התקשורת הראשי של חברי החטיבה כבר כי לא כמו פעם יש הרבה דרכים אחרות לתקשר. אם לא היה פעילות בכלל, הגיוני להעביר לארכיון את התת-פורומים הלא פעילים. ב-VFS סגרנו את הפורום כי כבר לא היה בו עיניין ואף אחד לא השתמש בו פחות או יותר מהרגע שעברנו ל-VATSIM שזה דיי מזמן. זה נראה רע כשהפוסט האחרון שעלה הוא ב-2018 (והיה פה תת-פורום כזה נראלי של הבוני קוקפיט ביתיים), אבל כשיש שיח עדכני הוא פשוט לא בקצב רב זה סבבה בהתחשב בעידן של היום שבו הפורום הוא לא הכלי הכי יעיל לדבר על כל נושא. חוץ מזה, שיש דברים שהעלנו בפורום או דיברנו עליהם שנחמד לחזור בעבר ולראות ואולי אפילו ללמוד מדיוני עבר על איך היה פעם. אישית אני יכול להגיד לך כשכל פעם שאני מול המחשב אני פותח את הפורום סתם לבדוק אם יש משהו, וזה ככה פחות או יותר מהרגע שאני פה (גם אם לא כל יום אני מול המחשב). Eilon Klein וגם shachaf yasurr הגיבו לזה 2
Yuval Gazit פורסם פברואר 1 דיווח פורסם פברואר 1 תאמת הרבה זמן חשבתי מה לרשום והכל אבל די חשוב לי לציין. בסוף אמנם הפורוטם ישן אבל כן מציג הרבה על העבר וההווה. מחזק שחשוב להשאיר. shachaf yasurr הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם פברואר 2 דיווח פורסם פברואר 2 אני חושב שיש פה 3 חברי חטיבה וותיקים זה מספיק לעצומה להחזרת הפורומים הישנים שחשובים לנו. איך אומרים ... גם ככה יש פורומים, אז מה יקרה אם יהיו עוד 4 ברקע. מי שנכנס לפורומים זה החברה הוותיקים שרוצים ומקווים שימשיכו איתנו. מי שלא נכנס הפסד שלו
shachaf yasurr פורסם פברואר 2 דיווח פורסם פברואר 2 עשינו את זה !!! תודה לכל החותמים והעוסקים במלאכה @Yuval Gazit ו @Dvir Ben David Dvir Ben David הגיבו לזה 1
Bar Rodoy פורסם פברואר 4 דיווח פורסם פברואר 4 מסכים עם מה שנאמר פה לגבי הפורומים הישנים, לא רואה סיבה להסתיר אותם אם זה לא גוזל משאבים יקרים מהחטיבה. כמו כן, לא ברור איך אפשר להגיע לדיסקורד (למי שלא נמצא שם עדיין). אין קישור בכלל ואני לא רואה לינקים לדיסקורד בפורום או באתר הראשי, כך שגם אם רב התוכן עבר לשם, לאדם חדש זה לא משוקף בכלל. מציע להנגיש את כל האמצעים הפעילים של החטיבה לטובת הכלל.
shachaf yasurr פורסם פברואר 5 דיווח פורסם פברואר 5 לפני ב-4.2.2024 בתוך 12:23 Bar Rodoy כתב: מסכים עם מה שנאמר פה לגבי הפורומים הישנים, לא רואה סיבה להסתיר אותם אם זה לא גוזל משאבים יקרים מהחטיבה. כמו כן, לא ברור איך אפשר להגיע לדיסקורד (למי שלא נמצא שם עדיין). אין קישור בכלל ואני לא רואה לינקים לדיסקורד בפורום או באתר הראשי, כך שגם אם רב התוכן עבר לשם, לאדם חדש זה לא משוקף בכלל. מציע להנגיש את כל האמצעים הפעילים של החטיבה לטובת הכלל. ניסיתי להזמין אותך אך זה מראה לי ככה :
Eilon Klein פורסם פברואר 5 דיווח פורסם פברואר 5 לפני ב-4.2.2024 בתוך 12:23 Bar Rodoy כתב: מסכים עם מה שנאמר פה לגבי הפורומים הישנים, לא רואה סיבה להסתיר אותם אם זה לא גוזל משאבים יקרים מהחטיבה. כמו כן, לא ברור איך אפשר להגיע לדיסקורד (למי שלא נמצא שם עדיין). אין קישור בכלל ואני לא רואה לינקים לדיסקורד בפורום או באתר הראשי, כך שגם אם רב התוכן עבר לשם, לאדם חדש זה לא משוקף בכלל. מציע להנגיש את כל האמצעים הפעילים של החטיבה לטובת הכלל. עד שנעדכן את הקישור באתרים, שלחתי לך הזמנה בהודעה פה בפורום
Bar Rodoy פורסם פברואר 5 דיווח פורסם פברואר 5 לפני 41 דקות shachaf yasurr כתב: ניסיתי להזמין אותך אך זה מראה לי ככה : אני בשרת אבל למי שמגיע מבחוץ זה לא משוקף שקיים שרת כזה בכלל
netanel revivo glasberg פורסם פברואר 18 דיווח פורסם פברואר 18 קיימת בעיה קשה מאוד שאני אישית מתלונן עליה כבר הרבה זמן. כל העניין עם המעבר לדיסקורד והדיסקרטיות סביבו. לא ייתכן שרק מי שיודע על קיומו דרך חבר מביא חבר יוכל להשתתף בשרת. הסיבה למה זה עובד כך הוסברה לי כבר בעבר והיא מובנת אבל הפתרון לבעיה פשוט גרוע... אם יש טרולים/בלאגניסטים תחסמו אותם גם מהשרת וגם מהרשת, אבל זה לא אומר שכולם אוטומטית טרולים... המינימום שלפחות פה בפורום של החטיבה תהיה כתובת גישה לשרת. אתם יכולים גם לרענן אותה מתי שאתם רוצים אבל שלפחות לחברי הקהילה תהיה גישה. אני מקבל בקשות בפרטי לקישור לשרת באופן כמעט יומיומי למרות שאין לי שום קשר ישיר להנהלת החטיבה או הרשאות בשרת, עד היום הייתה לי סבלנות להתעסק עם זה ולשלוח הודעות לחברי ההנהלה על מנת להכניס את החברים אבל זה לא הפיתרון... במקום לשמור על הקהילה יחד זה רק מפצל אותה. dor alon הגיבו לזה 1
Eilon Klein פורסם פברואר 19 דיווח פורסם פברואר 19 יש קישור לדיסקורד גם כאן בפורום (הכי למעלה מתחת לתפריט והכי למטה) וגם באתר החטיבה יש קישור (בתפריט)