ron פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 לצערי הרב לא הכרתי את נמרוד אישית. משתתף בצער המשפחה והקרובים. יהי זכרו ברוך!
Ohad Shalev פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 אני עדיין בשוק טוטאלי.. אז אני אחסוך במילים.. אחי נמרוד, פשוט אין לי מילים... אין אני לא יכול לדבר עליך בזבמן עבר שעד לפני כמה שעות דיברתי איתך... רבאק לא נתפס.. מתוך השיר "תמיד יחכו לך" ותמיד נחכה לך איש: "...כל מטוס שטס בשמיים כל כוכב מאיר בעיניים מזכיר לי אותך נחליאלי לפני הגשם צרצרים בשעות הערב תמיד יחכו לך..." תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים... :cry:
downloader פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 אני לא הכרתי את נמרוד כל כך טוב. נפגשתי איתו פעמיים אחת בפיינל ואחת בסיור שהיה. בשתי הפעמים האלו התרשמתי ממנו מאוד לטובה, הוא תמיד חייך, תמיד צחק, אחד שהיה כיף להיות איתו. פשוט דבר נורא אין מילים.
Yehonatan_el פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 פשוט עצוב לשמוע על דבר כזה יהי זכרו ברוך שינוח על מישכבו :candle:
Eranre פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 פשוט לא יאומן... אין לי מילים :cry: יהי זכרו ברוך
Eliran-VFS1 פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 פשוט לא יאומן... :cry: ..רק אתמול דיברנו במסנגר ואז נמרוד בא לטוס כ ELY081 וביקש שנסדר לו יציאה מיוחדת למזרח ... : :cry: :cry: לא יאומן שזו היתה הטיסה האחרונה שלו איתנו. משתתף בצער המשפחה :candle: :candle: :candle: יהיו זיכרו ברוך :candle:
Anatoly פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 פשוט אין לי מילים... משתתף בצער המשפחה :cry:
alon_a פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 :cry: אני בהלם עד עכשיו אין לי מילים יהיה זכרו ברוך אני מאמין שכולנו נזכור אותו ושלא נדע אף פעם אף פעם צער :candle: הצעה: משום שאני לא עוד לא טס בואטסים לא אוכל להשתתף אך הצעתי היא לעשות מטס לזכרו של נמרוד אבל זו אינו הדבר היחידי שצריך לעשות לזכרו
shir פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 פשוט לא נתפס, היה לי העונג להכיר את נמרוד, בנאדם על רמה. יהי זכרו ברוך
David Misha פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 מרכין ראש, דמעה זולגת. יהי זכרך ברוך. :candle: :candle:
Koobe פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 שמוק... ככה אתה מת? בלי להגיד אפילו שלום או משהו..?! מזל שלך שלא הברזת בשני בערב האחרון, לפחות נתת לנו הזדמנות לראות אותך עם עוד חצי גולדסטאר. האמת - קינאתי בך, בכל צעד שעשית וקידם אותך אל הרשיון הנכסף. היחיד עם ביצים מבין כולנו שטס לארצות הברית ואשכרה עשה את זה. תוך רגע היית מסיים את ההסבה, אבל ככה למות? איפה החלומות על לבוא להקיף אצלנו בשדה-דב, לתרגל יחד חדירות עננים ולשבור לכל האדיוטים מהרצליה את השיניים עם האנגלית המצויינת שלך... איפה... אבל רק עכשיו אני מתחיל לעכל... כל אחר הצהריים הייתי בקשר עם קובי, אלעד ולבון.. ניסינו להאחז באיזו פיסת מידע מחורבנת על אפשרות שיש פצוע אחד, אבל אפילו זה אין. :candle: Resume own navigation, דארלינג. עוד ניפגש מתישהוא.
GUTI פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 לא הכרתי את נמרוד לצערי הרב אני גם תומך ברעיון להקים משהו לזכרו של נמרוד אני משתתף בצער המשפחה יהי זכרו ברוך :candle:
Gal פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 יצא לי פעם לטוס לבד כלא היה פיקוח והוא במקרה טס גם ואז הוא לימד אותי כמה דברים, זה היה אחד מהרגעים שהרגשתי שיש לנו בחטיבה עם אנשים עם לב זהב שמוכנים לתת את הכל. יהיה זיכרו ברוך ומשפחתו לא תדע עוד צער :cry:
Rubee פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 הבן אדם פשוט מדהים אבידה כל כך קשה.... תיכנסו ללינק פה....תבינו איך הוא עוזר בכל מקום שהוא נמצא בו.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=652
Nir פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 ראבק...השם היה לי מוכר ולא הצלחתי לקשר מי האיש. כשאנשי החטיבה ציינו את רוחב ליבו, צילצל בי עוד פעמון. עשיתי חיפוש בפורום תפוז ואז הכל חזר. נמרוד היה האדם הראשון שהציע לי עזרתו כאשר בניתי את שדה דב הראשון. כמובן שזה לא יפתיע איש מאלו שהכירו אותו היטב. אני מקווה שהוא כרגע בשמיים האין סופיים, מתרגל HAMMER HEADS וגלגולי חבית. מרכין ראש :candle: הצעה: כאן בשמיים הווירטואליים שלנו אפשר להוסיף איזו יז לזכרו. הכוונה להוסיף משהו לאחד הסינרים , כך שכל מי מטיסיי העולם יוכל לראות זאת.
Itay Zecharia פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 לא שמעתי כלל וכלל על הידיעה... אני לא נוהג להקשיב לחדשות בכלל, באף אמצעי תקשורת שהוא, לא בטלויזיה, לא בעיתון, לא ברדיו, וגם לא באינטרנט. אני אדם, שלוקח את הדברים בצורה קשה מאוד, וזה מכאיב לי עד כדי כך, שאני לא יכול לתאר עד כמה. היום בפורום ראיתי שדור פרסם אשכול שמטוס התרסק... זו לא הפעם הראשונה, לכן לא לקחתי קשה מאוד. אך ברגע שאביב גלעדי צלצל אליי, כדי לבשר לי את הבשורה המרה, נפלו פניי. באמצע מסיבת יום-הולדת לאחותי, פשוט קמתי והלכתי, מבחינה מנטלית, לא יכלתי להישאר ולשמוח ולחגוג יחד עם השאר. הגעתי במהירות האפשרית לביתי, על מנת להשתתף בצער כולם. נמרוד היה איש מדהים, חבר נאמן, שתמיד מוכן לעזור תמיד. לעולם לא סירב לאף בקשה שלי, ותמיד היה מוכן לעזור בכל. אני עדיין לא מצליח לעכל את המקרה הנוראי. יעבור זמן רב עד שאצליח לעכל את המקרה הקשה. :cry: כאן אני רוצה להביע את תנחומיי למשפחת גרשוני, יהי זכרו ברוך. :candle: קישור לנושא בפורום גיימר, שנפתח על ידי אחי: http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=543585 :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:
Ben Bogin פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 כואב כל כך להגיב. אני עדיין בהלם. נמרוד איש חייכן, שמח, אופטימי ומלא חיים. לעולם לא נשכחו על כל תרומותיו. יהי זכרך ברוך. :candle: :candle: :candle:
Ittai Arnon פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 שמעתי על התאונה אחרי הצהריים... לא האמנתי ששמעתי שנמרוד נהרג. בזמנו קבענו שאחרי שאני אשתחרר , נעשה טיסת Round Trip לאירופה , קשה לעכל.. הכרתי את נמרוד לפני 7 שנים ב SATCO והתחברתי אליו , היום אני בהלם. יהי זכרו ברוך. איתי
Arie Halperin פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 רק קראתי מה הוא כתב פה http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5134 ומאד קינאתי אחר כך יזם פגישה בפיינל 12 שם הכרתי אותו עוד לפני הנסיעה לארצות הברית הוא סיפר לי תמיד על החויות שעבר ונפגשנו שוב שחזר את קולו לא אשכח לעולם ואת ההתלהבות שלו מעולם התעופה את הארוע שאירח בביתו - הייתי שם ונהנתי מאד שלום לך חבר יקר אריה
Erez Savir פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 אני עדיין לא מעכל את מה שקרה היום, זה פשוט לא נתפס מה שקרה לבן אדם כול כך יקר. שעזר לכולם,שהיה נחמד ועזר.פשוט אני לא מעכל את זה. יהיה זכרו ברוך. :cry: :cry: :cry:
Almog Atar פורסם נובמבר 19, 2004 דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 הודעה בשם ברק פכט : "יהי זכרו ברוך, אני משתתף בצער ופשוט אין מילים :cry: :cry: :cry: :cry: שאני יחזור מהצבא אני יגיב "
Kobi David פורסם נובמבר 19, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 19, 2004 חברים יקרים, מרגש לדעת שיש המון אנשים שרוצים להגיע ללוויה של נמרוד. אני בקשר עם המשפחה, וברגע שנדע את מועד הלוויה אני אדאג לכתוב אותה כאן. זה יהיה ביום ראשון, מקום ושעה ימסרו בהמשך.