Baruch Spiegel פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 תראו עד כמה מאורע נורא כזה משאיר רושם קשה על בני אדם. אפילו בלי שהכרתי את נמרוד אישית, הלילה חלמתי שאני קורא בפורום על טייס שמספר על חווית קאט מנוע ונחיתת אונס בפייפר דו מנועי, באזורים של הרצליה. התעוררתי ולחרדתי הבנתי שאת הסיפור הזה אף אחד לא יוכל יותר לספר. :cry: דמיינו לכם אך היה יכול להראות שירשור כזה עם חוויות כאלה.
Kobi David פורסם נובמבר 22, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 בנוסף אלינו, עכשיו כל 60 אלף חברי VATSIM ידעו מי היה נמרוד גרשוני ז"ל. http://www.vatsim.net
OmRI פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 קודם כל קובי תודה על הידיעה שנית עכשיו אני יודע עד כמה נמרוד תרם לעולם התעופה הווירטואלי ואני בטוח שגם לעולם התעופה האמיתי! אני בטוח שהוא היה טייס מעולה בעל כישורים טובים בשביל להטיס את כלי התעופה הקלים.... אלון מילים יפות ונכונות כי אנחנו לא או לפחות אני לא יודע איך זה להעריך אנשים ולספר להם את מה שאני מרגיש מבחינת מודל חיקוי שמשמשים לדוגמא כמו נמרוד.....כשהם חיים לצדנו אנחנו לא מוצאים הרבה מילים אבל כשהם מתים אנחנו רק רוכשים להם עוד יותר כבוד ומצטערים שלא נפל לנו האסימון כאשר הם היו לצדנו! בנוגע לרעיון שלך אלון באמת רעיון מעולה אני מקווה שמישהו יממש אותו........ :cry:
Ilan Jonas פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 (כתבתי גם בשרשור חדש) קיבלתי את המייל הזה מהארב סטיין, נשיא ואטסים: Ilan, It is with great sadness that I write this email to you and the members of VATIL. I spoke many times with Nimrod on line and he was always asking me questions about the Boeing 767 and PIC 767. I got to see and feel his enthusiasm for flying, VATSIM and especially his fellow VATIL brothers and sisters. Please pass along to all of your members in VATIL our sincere sadness and prayers for Nimrod and his family and especially from myself, who felt just a bit closer to Nimrod because of our heritage. I will be going to Shul tonight and saying a blessing that his Soul, May It Rest In Peace. Blue Skies My Friend, Nimrod. Shalom, Harv. -- Harv Stein Governor VATSIM London, Ontario Canada
OmRI פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 וואי אפילו הוא הכיר את נימרוד כל הכבוד אני רואה שנימרוד היה בנאדם נפלא........ איי איי למה הוא הלך לנו ככה בין הידיים למה ה' לקח לנו אותו למה?! :cry: