Kobi David פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 מייד כאשר נודע לי על האסון, ביקשתי לסגור את הפורום, מהסיבות המובנות. עכשיו אני פותח את הפורום, אבל אני מבקש, תהיו מחושבים, לפחות בשבוע הקרוב. אני בטוח שנמרוד היה רוצה לראות אותנו ממשיכים קדימה בתחביב שהוא כל כך אהב. בימים הקרובים אנו נגבש החלטה לגבי אופן הנצחתו של נמרוד. "החיים קצרים והשמיים גדולים, אז למה להפסיק לטוס???" נמרוד גרשוני ז"ל לעולם לא נשכח אותך נמרוד, לעולם. אוהבים אותך.
e_dor פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 החלטה נכונה קובי. אני חושב שאכן צריך להמשיך בתחתביב המשותף שלנו אך לזכור תמיד את נמרוד. אם תצטרך עזרה בנוגע להנצחתו - אני מוכן ורוצה לעזור.
רפאל פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 אנחנו חייבים להמשיך הלאה. אני מוכן לתרום חלק בנעשה לגבי אופן הנצחתו של נימרוד.
Yoav פורסם נובמבר 21, 2004 דיווח פורסם נובמבר 21, 2004 החלטה נכונה קובי! אני מוכן לקחת חלק בכל מה שתחליטו לעשות(בתנאי שאוכל כמובן) עדיין עצוב על נמרוד, יואב. :cry:
kfir פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 גם לפי דעתי נמרוד היה רוצה ליראות אותנו מתקדמים הלאה אם התחביב ואם אני יכול לעזור במשהו אז אתה יכול ליצור איתי קשר במסנג'ר
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 22, 2004 דיווח פורסם נובמבר 22, 2004 החלטה נכונה וצודקת, לדעתי למרות מה שקרה למשפחת גרשוני וכאן לנו בחטיבה, אנחנו מחוייבים לא רק בשבילנו, אלא בשביל נמרוד- להמשיך האלה. זהו תחביב שאנחנו כל כך אוהבים, וכמו שאמרתי לארז (S) אתמול, זוהי המחלה היחידה שאני שמח שיש לי אותה. אני מתאר לעצמי שכנ"ל אליכם. זהו תחביב שאני מודה לאלוהים שיש לי אותו- ורוצה לנצל אותו עד הסוף- כמה שאפשר, וכל חיי! מוטב להמשיך בשגרה שלנו כאן, וכמובן לשמור לנמרוד מקום קטן בלב שלנו.. אז כמו שאומרים, לאט לאט אבל נחזור בסוף לשגרה מלאה ואפילו יותר ממה שהיה פעם (אני מתכוון מבחינת אהבתנו לאותו תחביב) שלכם, ירדן
OmRI פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אני איתך ירדן בדעה אני שמח שיש לי את המחלה הזאתי ושתישאר אצלי לנצח! אני מוכן גם כן לקחת חלק בהנצחתו של נימרוד לא חסרים דברים שאני לא יודע ככה שאם זה לבנות משהו לפלייט יש מצב שאוכל...... את האמת אני חושב שהיה עדיף אם הדיון על נימרוד ישאר למעלה ולא ייבלע במעמקי הפורום אבל את זה אתם תחליטו. אוהב אותך נימרוד תמיד תהיה הרגשה שאתה נוכח פה איכשהו..... :cry: יהי זיכרו ברוך ושינוח על משכבו בשלום :candle: :candle: :candle: OmRI.............