GUTI פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 כשאומרים שאלעל הכי בטוחה יש בזה משהו אבל... אלעל ויתר החברות הישראליות הם יעד לטרוריסטים וכבר היו מקרים בעבר שריססו את הדלפקים של אלעל ועוד כל מיני מקרים
matan פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 עם כול הכבדו יונתן אנ מכיר את מושקיו קצת יותר טוב ממך וידוע מה הכוונת שלו תודה שניסית "לגשר"אבל אני מסתדר
Oren Geva פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 כמו שאמרתי לכם, מי שמאמין שאלעל בטוחה יותר, שיבושם לו. נעים לחיות באשליות. לי אישית עם ישראייר לא היו מעולם איחורים, וטסתי איתם הרבה.
Eldar Sella פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 אני מעדיף לטוס בסאן דור (במציאות כמובן) כי יש בסאן דור את כל היתרונות: 1. מטוסים של אלעל 2. אוכל אותו דבר כמו של אלעל. 3. סרטים של אלעל. 4. ביטחון של אלעל. (למרות שיש משהו במה שאורן אומר....אלעל בטוחה יחסית, אבל לא הכי בגלל שהיא דווקא יעד לטרוריסטים.... נגיד החברה Qantas, מי ירצה לפוצץ מטוס שלהם?) 5. דיילים נחמדים. 6.מחירים זולים, שזה הכי חשוב. אני מאוד ממליץ על סאן דור בסימולטור אני אוהב לטוס עם כל החברות
Yoav פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 אנשים.. אצלי לא רק שארקיע לא אחרו, אלה פעם אחת לפני כמה שנים, מכריתים, הטיסה לא רק שלא איחרה אלה הקדימה(!) באיזה חצי שעה...
GILG פורסם נובמבר 30, 2004 דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 אני מעדיף לטוס בסאן דור (במציאות כמובן) כי יש בסאן דור את כל היתרונות:1. מטוסים של אלעל 2. אוכל אותו דבר כמו של אלעל. 3. סרטים של אלעל. 4. ביטחון של אלעל. (למרות שיש משהו במה שאורן אומר....אלעל בטוחה יחסית, אבל לא הכי בגלל שהיא דווקא יעד לטרוריסטים.... נגיד החברה Qantas, מי ירצה לפוצץ מטוס שלהם?) 5. דיילים נחמדים. 6.מחירים זולים, שזה הכי חשוב. אני מאוד ממליץ על סאן דור בסימולטור אני אוהב לטוס עם כל החברות "יעד לטרוריסטים"...נשמע מצחיק,QANTAS היא יעד לטרוריסטים אם אתה מעוננין לדעת למה? כי אוסטרליה מחזיקה חיילים בעיראק, רוצה עוד סיבה? ידידה טובה של ארה"ב. בריטיש איירוייז לא יעד לטרוריסטים? תחשוב שוב,רק בחודש האחרון היו איזה 5 התראות שונות על מטוסים שלהם שיש בהם חומרי נפץ על כל סוגם. גם מדריד לא נחשבה בעיינך "יעד לטרוריסטים" לפני הפיגוע הנורא שם,ומנהטן לפני ה11 בספטמבר 2001? מה פתאום! בקיצר,במציאות שאנחנו חיים בה היום,ת"א מסוכנת כמו איסטנבול ומדריד ואלעל היא יעד לטרוריסטים בדיוק כמו קאנטס בריטיש וכל השות` של האמריקאים. בקשר "לחברה הטובה ביותר",אני טסתי מהחברות הישראליות רק באלעל ומה אני יגיד לכם,יש עוד מה על מה לעבוד ארקיע נראת לי יופי של חברה,וגם סאן דור וכמובן אל תקחו איחור של 45 דקות כאחור רציני או משהו דומה,כי זה קורה כל הזמן וזה גם יקרה בעתיד. מבחינתי מהחברות שטסתי איתם עד היום "אוסטריין איירלינס" היא החברה הטובה ביותר. בקשר לבטיחון בטיסות אלעל,ביטחון יש,היד תמיד על הדופק זה נכון אבל, גם ארקיע וישראייר לא יאכזבו אתכם בענייני בטיחות,אלה החלטות ממשלתיות שמתקלות וכוללות את כל החברות הבינלאומית שקיימות בארץ. הנוחיות היחידה של אלעל ובזה אין לה מתחרים בארץ היא המגוון הגדול של היעדים וההחזרים הכספים על ביטול טיסה מה שלא קורה בארקיע וישראייר. גיל
Moshico Biller פורסם נובמבר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2004 מתן אני לא חושב שמושיקו ליכלך אבל ישראייר אני לא חושב ברמה כזאת גבוה של חברה כי רק איתה תמיד היו לי איחורים ועם היית מסתכל באחת ההודעות שלי בהתחלה הדיון כתבתי שהיה עיקוב של 3 שעות במינכן עם ישראייר זה כבר משהו לא בסדר .ומושיקו בשבילי האוכל של החברה חשב מאוד כי בטיסה של 3 וחצי שעות אני רוצה לאכול נורמלי :wink: זה טיבעי שהוא יגיד ככה אחותו דיילת בישראייר וחברה של אחותו טייסת בישראייר אז מה יש לצפות שהוא יגיד אלעל בסדר העיקר שהוא מרגיש טוב עם עצמו ומתן תתפלא יונתן מכיר אותי יותר טוב ממך
alon_a פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 אני מעדיף לטוס בסאן דור (במציאות כמובן) כי יש בסאן דור את כל היתרונות:1. מטוסים של אלעל 2. אוכל אותו דבר כמו של אלעל. 3. סרטים של אלעל. 4. ביטחון של אלעל. (למרות שיש משהו במה שאורן אומר....אלעל בטוחה יחסית, אבל לא הכי בגלל שהיא דווקא יעד לטרוריסטים.... נגיד החברה Qantas, מי ירצה לפוצץ מטוס שלהם?) 5. דיילים נחמדים. 6.מחירים זולים, שזה הכי חשוב. אני מאוד ממליץ על סאן דור בסימולטור אני אוהב לטוס עם כל החברות 1,4,5.מטוסים של אל על צוותים של אל על נכון 2.אוכל של אל על? טעמתם פעם את הסנדוויץ' המגעיל שלהם עם שניצל תרד חמוצים חסה ועוד דברים לא קשורים? אני מניח שלא סאן דור יש כולה סנדוויץ' שבדרך כלל לא משהו וכוס עם שתיה לבחירתך
Ran Bonfil פורסם דצמבר 2, 2004 דיווח פורסם דצמבר 2, 2004 Singapore Airlines השירות שם פשוט מדהים, הייתי רוצה ליהיות טייס בחברה, נראה לי גם מסכורת טובה :wink:
Eldar Sella פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אלון, אתה לא יודע כמה אתה ט-ו-ע-ה! טסתי בסאן דור משהו כמו 7 או 8 פעמים (רב הפעמים למינכן), 5 פעמים מתוכם אכלתי ארוחה נהדרת! אם אתה מעוניין לדעת מה אכלתי בסאן דור: טיסת צהריים: 1. אורז עם קציצות, אפונה וגזר. 2. פיתה עם חומוס בצד. 3. עוגת שוקולד לקינוח. 4. שתיה ללא הגבלה (כולל מוגז). טיסת בוקר: 1. חביתה. 2. יוגורט. 3. מיץ תפוזים. בשתי טיסות שלי בסאן דור אכלתי סנדוויץ, וגם הוא היה מאוד טעים!
Yehonatan_el פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 האוכל בסאן ודור הוא טוב בידיוק כמו באלעל אוכל טעים יחסית לאוכל של ארקיע או ישראיר
Moshico Biller פורסם דצמבר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אני אכלתי בארקיע בטיסה לאיטליה וחזור היה אוכל מעולה חזה עוף מעולה עם פירה ושועית ירוקה[(בכל אופן אני מת על זה). ולקינוח עוגת שכבות טעימה מאד ובחזור היה טיסה לילה אז נתנו לנו ארוחת בוקר חביתה לחם חמאה וריבה סלט פירות לקינוח ושתייה וכמובן מיץ תפוזים וקפה או תה ושתייה גם ללא הגבלה. וגם שירות מעולה. בישראייר יצא לי רק סנדוויץ' לאכול והוא היה חביב ביותר.
Yoav פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 לי יצא פעם בחיים לטוס עם סאן דור.. וזה היה לאנטליה - טיסה קצרה... הגישו לנו סנדוויץ' והיה מאוד טעים...
alon_a פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אף אחד מכם לא טעם את הסנוויץ' הזה! אין לכם מושג על מה אני מדבר אבל זה לא מה שיקבע אם החברה טובה או לא
Oren Geva פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 האוכל הוא לא מדד לכלום. אוכל טוב = כרטיס יקר. מכיוון שהוא משקף את רמת הקייטרינג מכין את האוכל עבור חברת התעופה. עכשיו נשאלת השאלה - אתם טסים ליעד מסויים באירופה. בחברה א' יש אוכל טוב והכרטיס עולה 50 דולר יותר מאשר בחברה ב'. באיזו חברה תטוסו? (אני מזכיר לכם - יותר טוב, אבל עדיין אוכל של מטוס!). בארה"ב היום חברות רבות בכלל לא מגישות אוכל בטיסות פנים, כולל טיסות ארוכות בסגנון של שיקאגו-לוס אנג'לס. כן, זה פחות נחמד. אבל החברות חייבות להוזיל את המחירים בשביל להיות תחרותיות.
Eldar Sella פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אורן, אוכל טוב = כרטיס יקר? אתה טועה. בינואר 2004 טסתי למינכן בסאן דור, הכרטיס עלה 180 דולר, לא שאני מזלזל בכסף, אבל לטיסה למינכן עם אוכל כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי ומחיר של 180 דולר... זה כלום כסף.
Moshico Biller פורסם דצמבר 3, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אורן,אוכל טוב = כרטיס יקר? אתה טועה. בינואר 2004 טסתי למינכן בסאן דור, הכרטיס עלה 180 דולר, לא שאני מזלזל בכסף, אבל לטיסה למינכן עם אוכל כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי ומחיר של 180 דולר... זה כלום כסף. יכול להיות שהיה מבצע מסויים
alon_a פורסם דצמבר 3, 2004 דיווח פורסם דצמבר 3, 2004 אורן,אוכל טוב = כרטיס יקר? אתה טועה. בינואר 2004 טסתי למינכן בסאן דור, הכרטיס עלה 180 דולר, לא שאני מזלזל בכסף, אבל לטיסה למינכן עם אוכל כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי ומחיר של 180 דולר... זה כלום כסף. יכול להיות שהיה מבצע מסויים דיל של השטיח המעופף לאתר סקי באוסטריה-אני מנחש :roll:
Eldar Sella פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 לא, המשפחה שלי אף פעם לא קונה דילים של טיסה + סקי. הכרטיס למינכן עלה 180 דולר הלוך וחזור, הסקי באוסטריה לא קשור לטיסה.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 שלום, המרכיבים לפי חשיבות לפיהם אני בוחר חברת תעופה הם: 1. בטיחות וביטחון 2. איכות השירות על הקרקע ובאוויר 3. זמן בדרך ומספר תחנות ביניים. בהתאם לכך, כאשר הייתי חופשי לבחור, אלה היו החברות לפי סדר שלי: Swissair, Singapore, American, Cathay Pacific, Lufthansa, SAS. זו דרך אחת לראות את דמשק מתחתיך ושעה אח"כ את בגדד וכל נסיכויות המפרץ, ובדרך חזרה את קבול וטהראן. חברות שהקפדתי לרחוק מהן: Olympic, Air France, Alitalia, Sabena, כל חברות התעופה מהגוש המזרחי, מאמריקה- כל החברות ממקסיקו ודרומה, מאסיה- כל החברות הסיניות, מאפריקה- כולן חוץ מ- SAA.
ohadn747 פורסם דצמבר 4, 2004 דיווח פורסם דצמבר 4, 2004 אני אישית מעדיף לטוס עם כמה שיותר עצירות ביניים! כי אני גם אוהב מאוד המראות ונחיתות גם אני לא אוהב לשבת בתוך המטוס יותר מידי (6 שעות מקסימום! בטיסה לניו יורק רציתי כבר לפתוח את דלת החירום וקפוץ למטה!) וגם אני אוהב להסתובב ברטמינלים למצוא מקומות לעשות ספוטינג (כמו שעשיתי בלוס אנג'לס, ניוארק, ג'יי אף קיי, אטרטורק, לה גארדיה וסכיפול ששם אתה ממש שני מטר ליד המטוס) אני אישית מעדיף לטוס עם KLM בגלל הדיילות הבלונדיניות המטוסים המתוחזקים וגם בגלל שאם אני אטוס לכל מקום בעולם (חוץ מאמסטרדם) אני אצטרך לעשות עצירת ביניים בסכיפול