Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 החל משעה 20:00 היום (ראשון) יהיה פיקוח סנטר וגישה בקהיר. כולם מוזמנים לביקור. דפיות תמצאו באתר VATAME : http://www.vatame.org/countries.php?id=18
Kobi David פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 טסתם פעם מעובדה לקהיר? או מאילת לשארם? לטוס חברים לטוס! ננסה לארגן גם תל אביב וניקוסיה לעשות שמח באזור.
Jonathan Perelmuter פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 לא יודע מה איתכם אבל שאדי תצפה לי מבן גוריון!
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 לא יודע מה איתכם אבל שאדי תצפה לי מבן גוריון! גם אני רוצה בן גוריון! עד מתי אתה לוקח?(בערך ב10 נגמר השיעור בVFS אז נוכל להחליף?)
OmRI פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 נשמע מאוד נחמד לטוס בקהיר בכל זאת כל אלו שטסים שיהנו ותודה שאדי על הידיעה :wink:
moti פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 הפקח ממש לא נשמע כמו השם בסרבאינפו- עלי אבו זייד. הוא מזכיר את קרי מפיקוח ניקוסיה. שאדי, הסברים? :wink:
×�פיק פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 פיקוח ת"א עולה או לא?? אני רוצה לדעת אם כדאי לטוס...
Itai Ganor פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 תל אביב עלה קרקע, יש מגדל גישה וסנטר, וכל מצרים מפוקחת ועל חתיכת שטח!! :shock:
אורח פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 חברים יש פיקוח ת"א,גישה ומגדל... יאלה תכינו תוכניות ותבוא להתקיל... הזדמנות פז :wink:
Or Netzer פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 גם שדה דוב פתוח להתעללויות (בתאום מראש) יאלה אל תגידו אחר כך אין פיקוח, רק אין טייסים
Brock פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 שלום שאדי. רציתי לברך אותך על היוזמה שלקחת! לדעתי זה דבר חשוב לייאש את העמדות הקרובות למדינתנו (ולשמור על יחסים חמים עם מצרים, ביחוד עכשיו ). בכל אופן, מכיוון שאני בדעה שצריך שיהיו פקחים מצריים ממצרים, אז רציתי לדעת האם נעשה משהו בדבר? כי זה חשוב שיהיו נציגים בסרב אינפו ממצרים (לדעתי). בכל אופן, עכשיו נוכל גם לטוס למצריים, נראה איך זה מסתדר . שלכם, Brock
×�פיק פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 אני כרגע בדרך לקהיר! ואין אף מטוס במרחב מצרים!!! אני היחידי ואני עוד דקה נכנס למרחב של שאדי. אבל אין כלום!!! שום מטוס!!! יאללה בואו לטוס.
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 אני ויונתן המראנו ב20:00 מקהיר, אני יצאתי מA14 שם עלי אבו זייד פיקח עליי ועליו, משם עברנו לשאדי שקפץ לקהיר לאכול פול, ואחרי זה עברנו לקובי בסנטר של ניקוסיה שקפץ לזרוק צלחות מעל המרחב, אחרי זה למרחב הישראלי עם איתי ארנון שקיבל אותנו עם הF-15 שלו , המגדל היה אונליין גם.. קיצר.. היה נחמד.. ממש כמו איזה מיני אירוע- עם פיקוח ב100% של הדרך .. יאללה שאדי! תתחיל להחיות את מצרים!
Yoav פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 אני ויונתן המראנו ב20:00 מקהיר, אני יצאתי מA14 שם עלי אבו זייד פיקח עליי ועליו, משם עברנו לשאדי שקפץ לקהיר לאכול פול, ואחרי זה עברנו לקובי בסנטר של ניקוסיה שקפץ לזרוק צלחות מעל המרחב, אחרי זה למרחב הישראלי עם איתי ארנון שקיבל אותנו עם הF-15 שלו , המגדל היה אונליין גם.. קיצר.. היה נחמד.. ממש כמו איזה מיני אירוע- עם פיקוח ב100% של הדרך ..יאללה שאדי! תתחיל להחיות את מצרים! סיפור נחמד :wink: חבל שהסימ' שלי החליט להידפק דווקא בתקופה הזו עם כל המיליון ארועים...
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 היה אחלה "מיני אירוע" טסתי כל ELY212 עם נמרוד מלרנקה לבן גוריון.. טיסה ראשונה שלי עם פיקוח "זר" הכל הלך יפה.. וזה היה ממש כיף שהיה בכל מקום פיקוח, לרנקה,סנטר, מגדל.. אז אני לא זוכר את השמות הפקחים בגלל הלחץ שהייתי בו.. אבל תודה לכולם היה ערב מהנה מאוד!! מקווים לעוד הרבה כאלה במשך השבוע.
golan73 פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 היה אחלה בקהיר, במיוחד פעם ראשונה לראות הפירמידות מהאוויר.
Ilan Cohen פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 תודה רבה על הפיקוח, מצוות VFS שיצא לטיסת לילה לקהיר. =D> להתראות.
Erez Savir פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 לצערי לא יכולתי לטוס,אבל להסתכל בSI ולראות את כול אזור מזרח התיכון במלא בפיקוח היה נחמד מאד. תל אביב,לרנקה,טורקיה(2 הסנטרים)ומצרים.היה נראה נחמד מאד. מקווה לראות הרבה יותר פקחים באזור מזרח התיכון. לילה טוב, ארז
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 המון המון תודות בשמי ובשם פקח הגישה עלי (פקח מצויין, אגב) לכל הטייסים שעשו לנו אחלה ערב. טיסות מכל הסוגים היו לנו הערב. אלעל, ישראייר, ארקיע, מטוסים פרטיים.... טיסות בין נתב"ג לקהיר, מאילת לקהיר, משארם לאילת, VFR בתוך מצריים(בחור רוסי שברח מהקור שלהם והגיע להתחמם פה ) , FEDEX טס IFR מקהיר לשארם, תרגולי ILS , הקפות (שני בחורים מהונגריה) , איזה אולימפיק אחד הגיע מיוון ... בקיצור, חגיגה \:D/ אז שוב, תודה רבה רבה. וניפגש בקרוב!
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 5, 2004 דיווח פורסם דצמבר 5, 2004 יאללה שאדי, אני רוצה לראות עוד סנטרים ועוד גישות יענו פקחים שם... אבל מה... אני לא מבין למה באמיתי בשביל לטוס לת"א צריך לעשות ככככככככככזה סיבוב! זאת טיסה של כשעה וחצי כמעט כל הסיבוב הזה! מעניין אותי מתי יעשו מסלול טיסה שיוביל איכשהו לאיזור של ת"א .. אז טיסה לקהיר תיקח חצי שעה
אורח פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 היה אתמול ממש כיף לראות את האזור של המזרח התיכון פעיל עם CTRים מכל הכיוונים. לקראת הסוף אפילו זכינו לתודות מריצ'רד ג'נקינס (Vatsim12) על הפיקוח. עניתי לו בתודה ושאנחנו עוזרים לשכינינו :wink: כן יברבו ימי פיקוח כאלה, רק אם אפשר יותר תנועה, זה היה יכול לעשות עוד יותר טוב. בהזדמנות זאת, תודה לכל הטייסים שטסו (נא ללמוד SID Deena1F בבקשה, פישלתם שם) ,לאיתי ארנון על ה CTR ולקובי הבוס שהיה במוד של סכיזופרניה מתקדמת ולא החליט האם הוא LCCC_CTR או LLBG_APP או סתם OBS להית' באויר
Kobi David פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 אל תשמיץ! ברגע שאיתי עלה על תל אביב, עברתי לניקוסיה לתת מענה לכל הטייסים בקו קהיר תל אביב וההיפך. שוחחתי עם ריצ'ארד אתמול והוא בהחלט מודה ל VATIL על העזרה שהיא מעניקה לשכנותיה. כל הכבוד לכם!