עבור לתוכן
Shadi Abo Ahmad

פיקוח קהיר אונליין הערב

Recommended Posts

פורסם

חברים יש פיקוח ת"א,גישה ומגדל... יאלה תכינו תוכניות ותבוא להתקיל...

הזדמנות פז :wink:

פורסם

שלום שאדי.

רציתי לברך אותך על היוזמה שלקחת!

לדעתי זה דבר חשוב לייאש את העמדות הקרובות למדינתנו (ולשמור על יחסים חמים עם מצרים, ביחוד עכשיו :lol: ).

בכל אופן, מכיוון שאני בדעה שצריך שיהיו פקחים מצריים ממצרים, אז רציתי לדעת האם נעשה משהו בדבר? כי זה חשוב שיהיו נציגים בסרב אינפו ממצרים (לדעתי).

בכל אופן, עכשיו נוכל גם לטוס למצריים, נראה איך זה מסתדר ^_^.

שלכם,

Brock

פורסם

אני ויונתן המראנו ב20:00 מקהיר, אני יצאתי מA14 שם עלי אבו זייד פיקח עליי ועליו, משם עברנו לשאדי שקפץ לקהיר לאכול פול, ואחרי זה עברנו לקובי בסנטר של ניקוסיה שקפץ לזרוק צלחות מעל המרחב, אחרי זה למרחב הישראלי עם איתי ארנון שקיבל אותנו עם הF-15 שלו :lol:, המגדל היה אונליין גם.. קיצר.. היה נחמד.. ממש כמו איזה מיני אירוע- עם פיקוח ב100% של הדרך :D..

יאללה שאדי! תתחיל להחיות את מצרים! :P

פורסם
אני ויונתן המראנו ב20:00 מקהיר, אני יצאתי מA14 שם עלי אבו זייד פיקח עליי ועליו, משם עברנו לשאדי שקפץ לקהיר לאכול פול, ואחרי זה עברנו לקובי בסנטר של ניקוסיה שקפץ לזרוק צלחות מעל המרחב, אחרי זה למרחב הישראלי עם איתי ארנון שקיבל אותנו עם הF-15 שלו :lol:, המגדל היה אונליין גם.. קיצר.. היה נחמד.. ממש כמו איזה מיני אירוע- עם פיקוח ב100% של הדרך :D..

יאללה שאדי! תתחיל להחיות את מצרים! :P

סיפור נחמד :lol::lol::lol: :wink:

חבל שהסימ' שלי החליט להידפק דווקא בתקופה הזו עם כל המיליון ארועים...

פורסם

היה אחלה "מיני אירוע" טסתי כל ELY212 עם נמרוד מלרנקה לבן גוריון.. טיסה ראשונה שלי עם פיקוח "זר" הכל הלך יפה.. וזה היה ממש כיף שהיה בכל מקום פיקוח, לרנקה,סנטר, מגדל..

אז אני לא זוכר את השמות הפקחים בגלל הלחץ שהייתי בו.. אבל תודה לכולם היה ערב מהנה מאוד!! :lol:

מקווים לעוד הרבה כאלה במשך השבוע. :lol:

פורסם

לצערי לא יכולתי לטוס,אבל להסתכל בSI ולראות את כול אזור מזרח התיכון במלא בפיקוח היה נחמד מאד.

תל אביב,לרנקה,טורקיה(2 הסנטרים)ומצרים.היה נראה נחמד מאד.

מקווה לראות הרבה יותר פקחים באזור מזרח התיכון.

לילה טוב,

ארז

פורסם

המון המון תודות בשמי ובשם פקח הגישה עלי (פקח מצויין, אגב) לכל הטייסים שעשו לנו אחלה ערב.

טיסות מכל הסוגים היו לנו הערב. אלעל, ישראייר, ארקיע, מטוסים פרטיים....

טיסות בין נתב"ג לקהיר, מאילת לקהיר, משארם לאילת,

VFR בתוך מצריים(בחור רוסי שברח מהקור שלהם והגיע להתחמם פה 8) ) , FEDEX טס IFR מקהיר לשארם, תרגולי ILS , הקפות (שני בחורים מהונגריה) , איזה אולימפיק אחד הגיע מיוון ...

בקיצור, חגיגה \:D/

אז שוב, תודה רבה רבה. וניפגש בקרוב!

פורסם

יאללה שאדי, אני רוצה לראות עוד סנטרים ועוד גישות יענו פקחים שם... אבל מה... אני לא מבין למה באמיתי בשביל לטוס לת"א צריך לעשות ככככככככככזה סיבוב! זאת טיסה של כשעה וחצי כמעט כל הסיבוב הזה! מעניין אותי מתי יעשו מסלול טיסה שיוביל איכשהו לאיזור של ת"א :P.. אז טיסה לקהיר תיקח חצי שעה

פורסם

היה אתמול ממש כיף לראות את האזור של המזרח התיכון פעיל עם CTRים מכל הכיוונים.

לקראת הסוף אפילו זכינו לתודות מריצ'רד ג'נקינס (Vatsim12) על הפיקוח.

עניתי לו בתודה ושאנחנו עוזרים לשכינינו :wink:

כן יברבו ימי פיקוח כאלה, רק אם אפשר יותר תנועה, זה היה יכול לעשות עוד יותר טוב.

בהזדמנות זאת, תודה לכל הטייסים שטסו (נא ללמוד SID Deena1F בבקשה, פישלתם שם) ,לאיתי ארנון על ה CTR ולקובי הבוס שהיה במוד של סכיזופרניה מתקדמת ולא החליט האם הוא LCCC_CTR או LLBG_APP או סתם OBS :lol:

להית' באויר

פורסם

אל תשמיץ!

ברגע שאיתי עלה על תל אביב, עברתי לניקוסיה לתת מענה לכל הטייסים בקו קהיר תל אביב וההיפך.

שוחחתי עם ריצ'ארד אתמול והוא בהחלט מודה ל VATIL על העזרה שהיא מעניקה לשכנותיה.

כל הכבוד לכם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...