עבור לתוכן
Oren Geva

Middle East Online Night - 29/12/04 18z-22z

Recommended Posts

פורסם

me_banner.jpg

שלום לכולם,

לאחר ההצלחה של האירוע הספונטני שאירגנו יחד עם קהיר הוחלט לבצע אירוע מאורגן יותר, בשיתוף גורמים בכירים מאירופה בו יאויישו עמדות בישראל ובמצרים.

הגרמנים והאנגלים חובבים את השדות במצרים (במיוחד הורגדה) ואילת/עובדה נמצאות בטווח קצר. תוסיפו את העובדה שזה קורה באמצע החופשה שלהם ותבינו לבד שצפויה תנועה ערה.

להלן הודעתו של מרטין גאורג מ-SAG.

Did you ever dream about flying over the famous pyramids at Cairo? Did you ever want to see the hotels of Eilat while you were on very short final? What about spending some relaxing days at the famous beaches of Hurghada? What about visiting Israels capital Tel Aviv for some shopping?

Now you can get all this without ever leaving your home cockpit: VATSIM invites you to join the first "Middle East Online Night", scheduled for december 29th, 1800z-2200z. Right during the winter holidays expect full ATC coverage over Egypt and Israel, full staffing at Cario (HECA), Hurghada (HEGN), Eilat (LLET), Ben Gurion (LLBG) and Ovda AB (LLOV). To cover enroute traffic several center controllers, including Eurocontrol South, will be available to assist holiday charter flights all the way from central Europe to the middle east region.

Complete information with charts, sceneries and flightplans is available from VATSIM`s Middle East Region Homepage (VATAME) at http://www.vatame.org/index.php. For flight information, charts, sceneries and more about Israel visit http://www.vatil.org .

We hope that you will spend a great flying evening at Egypt and Israel. Our ATC is ready, charts are printed ... its your turn now! See you in the air over Israel and Egypt!

פורסם

זו הרגשה טובה שיש עניין בארץ שלנו ובאיזור הזה מבחינת האנשים שטסים פה.

שיהיה בהצלחה עם האירוע נשמע אירוע כיפי מאוד.

פורסם
אשמח אם תוכלו לתרגם

תודה

האמת מושיקו, אני לומד תרגום 2 יח"ל. (בנוסף ל-5 יח"ל אנגלית, לא במקום!) אז בשבילי זו הכנה לבגרות, אז אמרתי לעצמי-למה לא?!

אז למושיקו, ולכל מי שמתקשה קצת באנגלית: (תרגמתי מכל הלב 8) )

האם אי פעם חלמת לטוס מעל הפירמדות המפורסמות בקהיר? האם אי פעם רצית לראות את המלונות של אילת בזמן שאתה בפיינל? מה עם קצת בזבוז של כמה ימי הירגעות בחופים המפורסמים של הורגדה? מה עם ביקור בעיר הבירה של ישראל תל-אביב לקצת קניות?

עכשיו אתה יכול לממש את כל אלה בלי לעזוב לרגע את הקוקפיט הביתי שלך:

וואטסים מזמינה אותך להצטרף לאירוע הראשון של "לילה של מזרח התיכון און-ליין", תוכנן ל-29 בדצמבר, בין השעות שש בערב עד עשר בלילה, לפי שעון עולמי. כבר במשך חופשות החורף תצפו לשטח מכוסה פקחים במצריים וישראל, פיקוח מלא בקהיר-HECA, הורגדה-HEGN, אילת-LLET, בן גוריון-LLBG ועובדה-LLOV. על מנת לכסות את כל התנועה, מס' פקחי סנטר, כולל יורו-קונטרול דרום, יהיו זמינים בסיוע החופשה לטיסות צ'רטר כל הדרך ממרכז אירופה עד לאזור המזרח התיכון.

מידע נוסף ומשלים עם דפיות, סינרי ותוכניות טיסה זמינים בדף של וואטסים, באתר תחת הלשונית של המזרח התיכון, או באתר הבא (VATAME) at http://www.vatame.org/index.php.. למידע על טיסות, דפיות, סינרי ועוד על ישראל, בקר -בhttp://www.vatil.org.

אנו מקווים שתבלה ותהנה מטיסה בערב זה במצריים וישראל. הפיקוח שלנו מוכן, הדפיות מודפסות... זה התור שלך עכשיו! נראה אותך באוויר מעל ישראל ומצריים.

פורסם

לשאדי יש טיפה עבודה לגייס עוד קצת :lol: .. בIVAO אני ראיתי סנטר של ריאד ושל האמירויות.. זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר להביא אותם לואטסים ולראות את כל האיזור כאן מפוקח :D

פורסם
אשמח אם תוכלו לתרגם

תודה

האם אי פעם חלמת לטוס מעל הפירמדות המפורסמות בקהיר? האם אי פעם רצית לראות את המלונות של אילת בזמן שאתה בפיינל? מה עם קצת בזבוז של כמה ימי הירגעות בחופים המפורסמים של הורגדה? מה עם ביקור בעיר הבירה של ישראל תל-אביב לקצת קניות?

.

חבר'ה ממתי תל אביב היא הבירה של ישראל? אתם מטעים את העולם :lol: תרשמו העיר הגדולה משהו כזה...

ואני מעוניין לפקח והפעם מגדל (LLBG) אם אפשר...

תודה

פורסם
נשמע אחלה!!מחכה לזה בקוצר רוח!!

רק דבר אחד די התאכזבתי.. שהוא אמר שהבירה של ישראל זאת תל אביב ולא ירושלים... אך זה לא משנה כול כך....

מחכה לזה מאד..

בדיוק מה שרציתי להגיד...

פורסם
תלוי בלחץ אם יהיה לחץ לא תוכל להמריא מבן גוריון, בזמן שיש לטפל בטיסות בין לאומיות.

בן גוריון לחץ? :shock: :shock: איזה לחץ? אם אני יפקח בן גוריון...אני רוצה שכולכם תבואו לעשות אצלי באלגן 8) רק להתקונן לצלעות מתות :lol: .

פורסם

נראה שיהיה אירוע כיפי...

דבר אחד אני לא מבין. שאדי ואילן דיברו פה על פתיחת עמדות פיקוח במדינות שכנות.

מצרים נפתח, מה עם ירדן? יש שם גם את עמאן וגם את עקבה שהם שדות בינ"ל לכל דבר ועניין.

משהו צפוי עם המדינה הזאת בקשר לפיקוח?

פורסם
נראה שיהיה אירוע כיפי...

דבר אחד אני לא מבין. שאדי ואילן דיברו פה על פתיחת עמדות פיקוח במדינות שכנות.

מצרים נפתח, מה עם ירדן? יש שם גם את עמאן וגם את עקבה שהם שדות בינ"ל לכל דבר ועניין.

משהו צפוי עם המדינה הזאת בקשר לפיקוח?

מדובר על ישראל ומצריים בלבד, עם אופצייה לקפריסין (לא בטוח)

פורסם

ההודעה של מרטין תוקנה -

Did you ever dream about flying over the famous pyramids at Cairo? Did you ever want to see the hotels of Eilat while you were on very short final? What about spending some relaxing days at the famous beaches of Hurghada? What about visiting Israels second-largest city, Tel Aviv for some shopping?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר



×
×
  • יצירת חדש...