עבור לתוכן
�ביר�

שאלה /בעיה

Recommended Posts

פורסם

בטיסות מבקשים הפקחים לעבור לתדר אחר

אז צריך לצאת מהפלייט ולהחליף תדר , ואם זה קורה מול המסלול (משהו שכבר קרה לי )

יש סיכוי גדול מהר להיתרסק או לפספס את המסלול ואם עוצרים את המישחק זה נורא הורס את הרעיות של טיסה אמיתית ,אז שאלתי היא אם ישנה אפשרות לשנות תדר בלי לצאת מהפלייט ?

תודה מראש אבירם

פורסם

שלום אבירם

הבנתי את הבעיה שלך שהיא שינוי תדרים בזמן המראה והפיתרון שלי הוא כך...

קודם כל נגדיר את המצב שבו אתה תשנה תדר בזמן המראה והמצב הוא שקיים מגדל וגישה.

הנוהל באישור המראה שהמגדל נותן לך הוא שאתה רשאי להמריא הרוח ככה וככה והכי חשוב הוא אומר תקרא לגישה באויר. מנקודה זו אתה נותן לו רידבאק וזו אמורה להיות הפעם האחרונה שאתה מדבר עם המגדל לכן אני מציע שבדיוק לפני שאתה דוחף את המצערת קדימה תצא שניה מהפלייט תעבור בזריזות לתדר של הגישה, תמריא ותקרא לו שאתה באויר

בכל שאר המקרים בהם אתה עובר מבקרת מרכז לגישה או מגישה למגדל אתה יכול לשים את המטוס על טייס אוטומטי...

אגב רמז לעתיד...ב SB3 כבר לא תיהיה לך את הבעיה הזאת.... :roll:

נשתמע ברשת ומקווה שעזרתי

פורסם

הכוונה היאכמובן שהסימולטור ימשיך לרוץ כשאתה מקטין אותו או עובר לחלון אחר ולא יעזור.

אבל זה די בעייתי בשלבים שלפני הנחיתה.

דוקא בגישה בישראל זה משום מה פחות בעייתי, לא יודע למה, אבל יש לי זמן לעבור מקונטרול לגישה ולמגדל כמעט בכל הגישות הקיימות.

במקומות אחרים בעולם אני מוצא את עצמי בלחץ והיסטריה כשצריך לצאת, לשנות תדר ולחזור.

פורסם
הכוונה היאכמובן שהסימולטור ימשיך לרוץ כשאתה מקטין אותו או עובר לחלון אחר ולא יעזור.

אבל זה די בעייתי בשלבים שלפני הנחיתה.

דוקא בגישה בישראל זה משום מה פחות בעייתי, לא יודע למה, אבל יש לי זמן לעבור מקונטרול לגישה ולמגדל כמעט בכל הגישות הקיימות.

במקומות אחרים בעולם אני מוצא את עצמי בלחץ והיסטריה כשצריך לצאת, לשנות תדר ולחזור.

אולי זה בגלל שאנחנו מכירים את תהליך הגישה לבן גוריון בעל פה.... :)

בכל אופן, יש אפשרות להריץ את הסקווק בוקס מתוך הסימולטור...

כך שלא תצטרך לצאת כל פעם.

נסה לשאול את אלעד זיירמן VATIL9, אני מאמין שוהא יוכל לעזור לך בנושא.

פורסם

כדי שאפשר יהי לעבוד עם SB בתוך הסימולטור מה שצריך זה להוסיף קובץ שנקרא SBHOST.DLL לתוך תיקית הMODULES ב FS כמובן כדי שהוא יוכל לעבוד אתה צריך להוסיף לאותה תיקיה את ה קובץ FSUIPC.DLL זה הקובץ שנותן למשחק לעבוד עם תוכניות חיצוניות בתוך המשחק עכשיו על מנת לעבוד עם ה SB בתוך המשחק לאחר שפתחת עונה של MULTISESSION אתה הולך בתוך המשחק לתפריטים שיש לצעלה לMODULES בתוכו תראה שתי קבתים את SBHOST ואת FSUIPC אתה לוחץ על SBHOST והוא יפתח לך בתוך הסימולטור את החלון של ה SB עכשיו אתה יוצא לWIN ומתחילאת הקובץ הפעלה הרגיל של ה SB וזו מעכשיו אתה מבצע את כל הפעולות ב SB מבתוך הסימולטור ככה אתה לא צריך לצאת מהסימולטור לכל דבר כולל בעית החלפת תדרים בהצלחה עם יש בעיות ניתן ליצור קשר איתי ביי :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...