Barak פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 שלום, כפי שכולכם שמתם לב בחודש האחרון ה-777 של אלעל ECB "הופשט" והלוגו שלו הוסר + מגן הדוד על הזנב.. הנה תמונה שצולמה בלונדון לפני כ-3 שבועות: http://www.airliners.net/open.file/450496/L/ אני כבר חשבתי שבאמת אלה הוסרו, אך לפני מספר דקות אני מסתכל ותראו מה אני רואה בתמונה שצולמה לפני 5 ימים במיאמי: http://www.airliners.net/open.file/458973/L/ מישהו יכול להסביר מה הולך פה ????
Almog Atar פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 מעניין מאוד...... באמת מה קורה פה??? אולי משעמם לאל על?
×�ביר×� פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 זה ניראה כמו מחיקה ... לפי דעתי זה אותו אדם שהעלה אתהתמונה מחק את הסמל
Omer k פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 מה אתם לא יודעים? אלעל כחלק ממערך אבטחה למטוסים שלה הורידה את הסמלים שלה מהמטוסים שטסים למדינות מסוכנות בעיקר למזרחק הרחוק נדמה לי שכבר החזירו אבל לא משנה עכשיו תסתכלו שוב... איזה קל לזהות את המטוס יש עדין את הקווים.. וגם זה חלק ממערך אבטחה למכ פרסמו את זה בעיתון? כנראה מישהו לא חשב עד הסוף צריך לפרסם צביעה חדשה... בלי הסמל חחח
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 אני לא מבין מה לא מסתדר לך על למה אין סמל כבר הגענו למסקנה שזה ביטחון אז כאילו מה אתה לא מבין איך זה פעם עם פעם בלי? אני מניח שזה לא מחיקה... הם פשוט שמים על זה איזה "מסקינטייפ תעופתי" :wink: ואחרי הטיסה הם מורידים אותו ופוף! סמל!
Atar_Omri פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 באופן אישי לא ראיתי את CB עם הסמלים חזרה, אבל אני יודע בוודאות שהם לא מוחקים את הסמלים אלא מדביקים עליהם פטצ'ים, ככה שלא בעיה להחזיר הסמלים. מטוסים נוספים שנמחקו מהם הסמלים: AXQ AXH (לתקופה קצרה) ELA אני לא יודע למי מהם חזרו הסמלים ולמי לא.
Barak פורסם נובמבר 16, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 אני לא מבין מה לא מסתדר לךעל למה אין סמל כבר הגענו למסקנה שזה ביטחון אז כאילו מה אתה לא מבין איך זה פעם עם פעם בלי? אני מניח שזה לא מחיקה... הם פשוט שמים על זה איזה "מסקינטייפ תעופתי" :wink: ואחרי הטיסה הם מורידים אותו ופוף! סמל! אני יודע שזה בטחון נו באמת אני יודע את זה הרבה לפניך יקירי תאמין לי.. אבל לא מסתדר שזה כמה ימים כן וכמה ימים לא.. אה ועמרי, AXQ מתמונה שקיבלתי מלפני מספר ימים חזרה עם הלוגואים מלא..
Omer k פורסם נובמבר 16, 2003 דיווח פורסם נובמבר 16, 2003 אנשים אני לחא מבין אתם לא מסוגלים לקרוא? "אלעל כחלק ממערך אבטחה למטוסים שלה הורידה את הסמלים שלה מהמטוסים שטסים למדינות מסוכנות בעיקר למזרחק הרחוק נדמה לי שכבר החזירו אבל לא משנה " יש משהו לא ברור?
Levon Melik פורסם נובמבר 17, 2003 דיווח פורסם נובמבר 17, 2003 נכון להיום בבוקר כל הסמלים נמצאים על המטוס סביר להניח שהסתירו אותם לטיסה 1 או 2,ידוע למה...
Levon Melik פורסם דצמבר 8, 2003 דיווח פורסם דצמבר 8, 2003 ברק.. לא הוסר שום סמל מהמטוס באותה טיסה מ-ECB,זו עריכה של הצלם! עובדה! תראה איזה מטוסים אפשר לראות בקישור הזה: http://www.cardatabase.net/modifiedairlinerphotos היום בבוקר קיבלנו אותו מ-VTBD ,ותתפלא,הוא עם עם כל הסמלים!
Atar_Omri פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 הורידו לתקופה מסוימת את הלוגואים מ-CB, ראה תמונות מיום 24.10.2003 בלונדון (ביום של הטיסות האחרונות של הקונקורד גם "נגב" הגיע לבקר בהיטרו ו"נתפס" ע"י המצלמות של עשרות אנשים). יש משהו כמו 15 תמונות שלו מאותו יום- בכולן אין לו לוגו או מגן דוד.