עבור לתוכן
Ilan Cohen

מטס ענק ליום העצמאות.

Recommended Posts

פורסם

כול משתתפי המפגן לא לשכוח היום בתשע יש התכנסות של כל הנוגעים בדבר

כולם להכנס לTS בשעה 9 בערב

אילירן מנהל את השיחה יש לתת לו הצעות ואיפה כל אחד עומד בכל צוות

פורסם

חבר'ה מי שיכול לקחת על עצמו לעשות צביעה חפיפניקית אך מודייקת לספיטפייר, שתיקח לא יותר מיום יומיים!! נודה לו מאוד מאוד..

מקווים להתנדבות.. ותודה מראש למוכנים לתרום למען הצלחת המטס

פורסם
חבר'ה מי שיכול לקחת על עצמו לעשות צביעה חפיפניקית אך מודייקת לספיטפייר, שתיקח לא יותר מיום יומיים!! נודה לו מאוד מאוד..

מקווים להתנדבות.. ותודה מראש למוכנים לתרום למען הצלחת המטס

לקחתי על עצמי את המשימה בנוסף יש קווי מתאר הכל וזה מדוייק לחלוטין הדבר היחיד שחסר בכל הצביעה זה האף האדום אבל אני כבר עובד על זה וגם זה יתוקן בינתיים אור יקבל את הצביעה וכמובן גם צריך לעלות אותה לשרת הבנתי ככה שהנה תמונות וזאת הצביעה הסופית כבר נשאר רק אף אדום לתקן ואם זה חשוב לעשות גם את התותח השני בצבע אפור:

omrisgv259.jpg

omrisgv261.jpg

omrisgv265.jpg

omrisgv268.jpg

omrisgv269.jpg

פורסם

עומרי אחלה צביעה,רק יש אפשרות שתעלה את הצביעה בתור ZIP (לתובת אלה שאין להם WINRAR) ?,בנוסף שמתי לב שהמסגרת של החופה עוד צבועה בצבעים המקוריים של הצביעה ,אני חושב שניתן לערוך את זה ולצבוע בשחור באחד מהקבצים ,רק צריך לחפש,ועם אתה מעוניין בקוי מתאר איכותיים (ובהירים למען הצביעה הזאת) אתה מוזמן לפנות אליי ,יש לי כאלה שהכנתי .

רק כמה הערות בונות-

יש לספיט השחור בצד ימין ושמאל שלו בחזית שתי סמלים מכול צד,אחד בצד שמאל עם סמל של חיל האוויר בצבע כחול בהיר עם מסגרת שעוטפת אותו לפי הקוים בצבע אדום (עם אתה מעוניין בתמונת קלוזאפ של זה ,שוב אתה מזומן לפנות אליי בפרטי),מצד ימין אני לא כל כך בטוח,אני חושב שזה הסמל של טייסת 101,אבל שוב אני לא בטוח.

ולפי תמונות שבדקתי הקו האדום של הספיט נמשך עד לקצה המנוע,ופשוט ניהיה דק ודק יותר (יש לי תמונה עם אתה מעוניין).

פורסם
עומרי אחלה צביעה,רק יש אפשרות שתעלה את הצביעה בתור ZIP (לתובת אלה שאין להם WINRAR) ?,בנוסף שמתי לב שהמסגרת של החופה עוד צבועה בצבעים המקוריים של הצביעה ,אני חושב שניתן לערוך את זה ולצבוע בשחור באחד מהקבצים ,רק צריך לחפש,ועם אתה מעוניין בקוי מתאר איכותיים (ובהירים למען הצביעה הזאת) אתה מוזמן לפנות אליי ,יש לי כאלה שהכנתי .

רק כמה הערות בונות-

יש לספיט השחור בצד ימין ושמאל שלו בחזית שתי סמלים מכול צד,אחד בצד שמאל עם סמל של חיל האוויר בצבע כחול בהיר עם מסגרת שעוטפת אותו לפי הקוים בצבע אדום (עם אתה מעוניין בתמונת קלוזאפ של זה ,שוב אתה מזומן לפנות אליי בפרטי),מצד ימין אני לא כל כך בטוח,אני חושב שזה הסמל של טייסת 101,אבל שוב אני לא בטוח.

ולפי תמונות שבדקתי הקו האדום של הספיט נמשך עד לקצה המנוע,ופשוט ניהיה דק ודק יותר (יש לי תמונה עם אתה מעוניין).

אופק אחי,מצטער על העקשנות שלי תיקנתי כל מה שאמרת את הקו עד למנוע ועד לזנב את החופה אפילו התחלתי לערוך את חליפת הטייס שתהיה כמו בחה"א פעם כי יש לי מס' תמונות בשחור לבן של חליפת הטיס שעזר וייצמן בתוכה,מה שנשאר בכדי שהוא יהיה מושלם זה שתסביר לי במסנג'ר ותראה לי את הסמלים ואני אמקם אותם כמו שצריך סבבה אחי?ותודה על התיקונים.

פורסם
הצביעה שלך מזכירה את הצביעה האמיתי של טייסת 101, רק חסר בזנב את הסמל... 8)

הנה זה לך איציק וגם לך אופק השלמתי את כל הסמלים החסרים ואת הקו עד הסוף גם:

omrisgv228.jpg

כמו כן סתכל על החופה אופק 8)

פורסם
גדול!!!

אחי יצרת לסימולטור חתיחת נוסטלגיה 8)

תודה על התגובות ואיציק שמח שאהבת את הנוסטגליה הזאת,אשמח לשמוע מדוע אתה כלכך שמח בנוגע למטוס הזה...שירתת בטייסת 101 או משהו?

אלירן נראה מה אוכל לעשות בשבילכם בעניין הצביעות העיקר שהמטוס יהיה נורמלי :arrow:

פורסם

אני משרת בטייסת 101 בתור מכונאי, פשוט המטוס הזה נחשב לאחת הנוסטלגיות של חיל האויר, זה גם המטוס שעשה את ההפלה הראשונה של החיל (מודי אלון מעל תל אביב, אם אני לא טועה), כמו שאומרים בצבא לדבר הזה יש פז"מ, ואתה הבאת אותו לרשת 8)

פורסם
אני משרת בטייסת 101 בתור מכונאי, פשוט המטוס הזה נחשב לאחת הנוסטלגיות של חיל האויר, זה גם המטוס שעשה את ההפלה הראשונה של החיל (מודי אלון מעל תל אביב, אם אני לא טועה), כמו שאומרים בצבא לדבר הזה יש פז"מ, ואתה הבאת אותו לרשת 8)

יפה יפה וכן מעל ת"א גם לי זכור כשקראתי את הסיפור הזה באתר חה"א,ואתה גורם לי להרגיש טוב עם זה שהבאתי אותו לרשת 8) בקרוב אני כנראה אצבע את כל הסכימות שהיו לו בחה"א שלנו.

ואני מקווה שאנשים יטוסו עליו מחוץ למסגרת המטס :roll:

פורסם

היי עומרי .

אני מוכן להטיס את הספיטפייר הזה מחוץ למטס!.

מחוץ!

הצביעות שלך ממש אמיתיות,לרגע חשבתי שמדובר במטוס האמיתי!

תבורך .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...