Oren Geva פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 שלום חברים, אנו שמחים להציגם בפניכם שיתף פעולה בין חברת אל על וחטיבת VATIL. בחודשים האחרונים עמלנו רבות על הפרוייקט הזה. כפי שקובי סיפר לכם בהרצליה, נערכו מספר מפגשים עם אנשי אלעל וחניכי קורס קצינים ראשונים. השיא של המפגשים הנ"ל היה תרגיל מקיף של חניכי אל על על הסימולטור בטיסה אונליין ברשת VATSIM. זו הפעם הראשונה בה חברת תעופה מסחרית משתפת פעולה עם חטיבה ב-VATSIM, ואנו גאים להיות מופת לכל שאר החטיבות. המאמר מופיע באתרים המרכזיים העוסקים בתחביב שלנו ודיונים סביבו קיימים בפורומים רבים. ראשי ואטסים נדהמו מההישג המרשים של החטיבה ומהשלכותיו. לסיפור המלא בעברית, לחצו כאן. לסיפור המלא בגירסא בה הוא הופץ בעולם, לחצו כאן.
OmriSoudry פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 פששש.. שלחתי את הקישור גם לדודה שלי, שתראה לחברים בעבודה כל הכבוד לכל מי שעבד על הפרוייקט הזה! נ.ב יווו רואים את הבית שלי
רפאל פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 אני עדיין בהלם טוטאלי! איך יכולה חברת תעופה ישראלית,לשתף איתנו פעולה ?!
Meitar Lugasi פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 זה יעזור אם שוב אני או כל אחד נגיד שאנחנו גאים להיות חלק מהחטיבה הזאת :?: מדהים :shock:
mickey lip פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 קובי,רן,ישראל,אלעד,אורן,שמוליק,וכל מי ששחכתי. כל הכבוד על המיזם. עשיתם עבודה מדהימה. העלתם חיוך וגאווה לכל אחד מחברי החטיבה ,אני מצדיע לכם. איך אמר טל ברודי? "אנחנו על המפה,ואנו נשארים על המפה". מיקי
OmriSoudry פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 באתר של ואטסים זה כבר מופיע בעמוד הראשי: http://www.vatsim.net והנה זה בפורומים של ואטסים: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=2802 באתר סימפלייט ישראל: http://israel.simflight.com (כנראה בקרוב גם בסימפלייט העולמי, ואז זה יתורגם לכל השפות המרכזיות בעולם...)
e_dor פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 כל הכבוד לעושים במלאכה ! המשיכו כך ! אני גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת ! יישר כח.
OmRI פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 פשש באמת מדהים קראתי הכל,זה באמת הישג אדיר ואני מקווה שגם VATSIM העולמי מבין זאת ויודע עד כמה החטיבה שלנו כאן רצינית ומתפקדת בצורה הטובה ביותר שרק אפשר! כל הכבוד לכל אלה שיזמו זאת וידם הייתה בדבר! כמו כולם גם אני גאה להיות בחטיבה הזאת שרק מראה יותר ויותר הצלחות ברחבי העולם!
alon_a פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 כמה טוב לדעת שיש כזה שיתוף פעולה בינינו לבין אלעל :mrgreen: אני באמת גאה להיות חלק מהחטיבה שלנו שהיא אחת המקצועיות ביותר מכל החטיבות חטיבה שמצליחה יותר יותר ובאמת כל הכבוד לכל מי שעבד למען שיתוף הפעולה הזה =D> נ.ב. יהיו לחברי חטיבה הטבות כמו כניסה לקוקפיט בטיסות אלעל ?
tal 2 פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 חברה כל הכבוד =D> =D> =D> . סוף סוף עוד אנשים יוכלו לראות שהעולם הוירטואלי של הסימולטורים רק גדל.
hagay פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 שימו לב, הוספנו גם גירסא עברית. תודה, עכשיו הבנתי יותר לעומק. מה נאמר ומה נדבר כתבתי לא מזמן שאני כאן מעל שנה וחצי וכל הזמן יש רק חידושים, הפעם אני חושב שזה ממש ציון דרך. תודה רבה רבה וישר כוח לכל הטורחים בזה, מוריד את הכובע ואני יותר מגאה להיות חבר במקום כזה ש"אחד בשביל כולם וכולם בשביל האחד".
moti פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 כל הכבוד! ציון דרך חשוב ורציני ב"תחביב" שלנו. אני גאה להשתייך לחטיבה הזאת.
OmriSoudry פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 עכשיו זה גם ב Simflight.com, וכבר תורגם לכמה מהמדינות האחרות
Kobi David פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 אני מעתיק לכם תגובה שכתב לי אהרב, נשיא VATSIM: I would like to pass along congratulations to the entire VATIL membership and staff for an outstanding job promoting our organization and the dedicated efforts of everyone connected with VATIL. The partnership with ELAL Airlines just shows what dedication will do. אנחנו מקבלים המון תגובות מאנשים שפשוט נדהמו! אורן ישתדל להעביר לכם תגובות מאוחר יותר היום. כפי שזה נראה, ביומיים הקרובים זה יעלה לכותרת של רוב אתרי הסים הנחשבים, בחלקם זה כבר נמצא...
Yoav פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 כמו שאלון אמר, האם זה אומר שיש לנו רשות להכנס חופשי לקוקפיטים? שיהיה במזל טוב, וששיתוף הפעולה יתפתח ויהיה גם על ה767 ובעתיד גם 757, ואולי יש לנו הפתעה לגבי ה777!
×�פיק פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 אין... פשוט אין מילים. תודה... ממש תודה לכל העוסקים במלאכה. אני פשוט גאה להיות חלק מהחטיבה הזאת!!! מדהים!!! יאללה תתפרסו עכשיו על כל הארץ.... אלעל, ארקיע, ישראייר, ומי אמר להסתפק בזה? בוא נשתלט על כל העולם!!! (אה אה אה... הגזמתי... אפשר להשאר בארץ... ) להשמע.
Boeing744 פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 טוב לי לחזור הביתה אחרי שבוע בבסיס ולראות דברים כאלה. אני בטוח שהדבר יגביר את השת"פ בינינו לאלעל
Shmulik Lin פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 שלום חברים פשוט תענוג גדול לקרוא דברים כאלו בכלל האתרים השונים כל הכבוד לנו!!!!!!
Omer k פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 :shocked!: מדהים!!! \:D/ כל הכבוד לכל המעורבים! =D> =D> =D>
Kobi David פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 עוד תגובה קטנה שאני רוצה להראות לכם, של בחור בשם טוני, הוא ראה את ההודעה ב AVSIMאפילו שהוא לא חבר ב VATSIM, ולא יכול לרשום בפורום, הוא טרח לשלוח מייל. הקטע הכי נחמד, זה שהוא טוען שהוא בכיר בחברה שעובדת יחד עם מיקרוסופט על פיתוח מוצרים, הנה חלק מהדברים: Hi Brothers!! My name is Tony, From KSFO, USA area Great story on EL AL on Avsim. .... Even more of a reason for Microsoft to continue updating this important piece of software. I would send your story to them and show them that they do make a difference. Thanks, Tony
zvi rodes פורסם מאי 19, 2005 דיווח פורסם מאי 19, 2005 לא נותר לי רק לאמר כל הכבוד לעצמנו,העולם האמיתי מוצא עינין בעולם הוירטואלי,תודה לכל החברים שהביאו כבוד לחטיבה,לא נותר לי רק ..... =D>