עבור לתוכן
OmriSoudry

A380 - בניית מטוס הנוסעים הגדול בעולם - עדכון בעמ' 2

Recommended Posts

פורסם

לצופי YES בלבד... :!:

ביום ראשון, ה-3 ביולי (עוד 6 ימים מהיום), ישודר הסרט "A380 - בניית מטוס הנוסעים הגדול בעולם", בערוץ דיסקברי (ערוץ 38, שוב רק בYES). הסרט יתאר את שלבי תכנון המטוס, ושלבי הבנייה שלו. צריך להיות מעניין....

צפייה מהנה 8)

פורסם

תעבור ליס.

אני ממש לא מבין מה אנשים מוצאים בהוט.

חוץ מעיצוב אדום ומזעזע שגורם לי לצמרמורת כל פעם שאני רואה אותו.

פורסם

עדין יש ת'פרסומת מדי פעם, דווקא פרסומת נחמדה...

"

[קריינית:] ברוכים הבאים לטיסה הראשונה של מטוס הנוסעים הגדול בעולם. יציאות החירום נמצאות כאן, כאן, כאן, כאן, כאן, כאן....

[קריין:] בניית מטוס הנוסעים הגדול בעולם, 3 ביולי, בערוץ דיסקברי!

[קריינית:] ונעבור לקומה העליונה...כאן, כאן, כאן, כאן....

"

לא לפספס, זה צריך להיות נחמד! אם ממש יהיה ביקוש אני יכול להקליט, לשמור על המחשב כקובץ, ולהעלות להורדה לאיזהשהו שרת...

פורסם

גם אני אשמח מאוד עם תעלה את זה על שרת.

אני לקוח הוט..

ויש שם סרטים יפים שראיתי על מטוסים שכחתי את השמות שלהם ככה בלי ירידות על ההוט ויס :wink:

פורסם

דרך אגב, היום בערוץ "מדע ותעופה" (עכשיו זה נקרא Discovery Science נדמה לי) אחה"צ תשודר התכנית "להבין את הפיקוח האווירי" על איך פועל הפיקוח האווירי בעולם...

ערוץ 37, ושוב, רק לצופי YES 8) :!:

פורסם

אנשים הבהרה קטנה, להקליט לעצמכם תוכניות אין בעיה.

ברגע שאתם מעלים את זה לשרת ומפיצים את זה, אתם עוברים על חוקי זכויות היוצרים.

תעשו טובה לעצמיכם ולנו ותרדו מהנושא הזה או שלמסכנים שתקועים עם קולד... תעברו ללא :wink:

פורסם

טוב נו בגלל שרן אמר... :lol:

בקיצור כל מי שיש לו YES, תהנו :P

התכנית על הפיקוח האווירי היום בשעה 18:45...

אני אתן תזכורת על התכנית על הA380 כשאני אדע באיזה שעה זה יהיה משודר...

פורסם

תעצרו אותי אם אתם חושבים שאני מגזים כבר :P ...

היום ב-18:45, ערוץ דיסקברי סיינס (מדע ותעופה) בYES - ערוץ 37:

תכנית על בניית דגמים של מטוסי סילון והטסתם...

מיד לאחר מכן, באותו ערוץ, תכנית על מירוצי מטוסים ואיך הספורט הזה נהיה יותר ויותר פופולרי...

תהנו 8)

פורסם
תעצרו אותי אם אתם חושבים שאני מגזים כבר :P ...

היום ב-18:45, ערוץ דיסקברי סיינס (מדע ותעופה) בYES - ערוץ 37:

תכנית על בניית דגמים של מטוסי סילון והטסתם...

מיד לאחר מכן, באותו ערוץ, תכנית על מירוצי מטוסים ואיך הספורט הזה נהיה יותר ויותר פופולרי...

תהנו 8)

אתה מקבל אחוזים מ YES?

פורסם

לא, אבל אין לי HOT אז אני לא יכול לדעת מה הולך בערוצים שלהם... 8)

חוץ מזה נראה לי נחמד ליידע את האנשים בפורום בתכניות שיש שקשורות לתעופה...

פורסם

עדכון!!

הסרט "ענק בשמים" שכמה שאני הבנתי מורכב מ-3 פרקים שישודרו אחד אחרי השני, ישודר בערוץ דיסקברי (38) משעה 22:00 עד שעה 01:00 בלילה! 3 שעות של כיף :P

צפייה מהנה!! 8)

פורסם
עדכון!!

הסרט "ענק בשמים" שכמה שאני הבנתי מורכב מ-3 פרקים שישודרו אחד אחרי השני, ישודר בערוץ דיסקברי (38) משעה 22:00 עד שעה 01:00 בלילה! 3 שעות של כיף :P

צפייה מהנה!! 8)

יצא לי טוב. ההורים שלי יוצאים לבת מצווה. אז אני אוכל לראות את כל הפרקים...

וכן, זה מורכב מ3 פרקים, אבל לפי מה שאני ראיתי זה מ10 עד 12. או שאני טועה?

פורסם

לא, לא, זה הולך ככה:

22:00 - 23:00: מטוס איירבוס A380: הפרק מצטרף לאנשים העומדים מאחורי המירוץ לבניית הכנפיים הענקיות, גוף המטוס ושאר החלקים הכבדים של המטוס החדש.

23:00 - 00:00: מטוס איירבוס A380: לאחר שכל חלקי המטוס הורכבו, נערכים מבחני נסיעה דרמטיים למנוע היוקרתי ולמערכת הנחיתה, שצריכה לתמוך במשקל העצום.

00:00 - 01:00: מטוס איירבוס A380: בחודשים הקודמים לטיסה הראשונה, המטוס יעבור מבחנים מכל כיוון אפשרי, ואנו נעקוב אחר תהליך זה.

מי שמאוחר לו יש שידור חוזר ביום שני החל משעה 13:30 אני חושב... :!:

פורסם
לא, לא, זה הולך ככה:

22:00 - 23:00: מטוס איירבוס A380: הפרק מצטרף לאנשים העומדים מאחורי המירוץ לבניית הכנפיים הענקיות, גוף המטוס ושאר החלקים הכבדים של המטוס החדש.

23:00 - 00:00: מטוס איירבוס A380: לאחר שכל חלקי המטוס הורכבו, נערכים מבחני נסיעה דרמטיים למנוע היוקרתי ולמערכת הנחיתה, שצריכה לתמוך במשקל העצום.

00:00 - 01:00: מטוס איירבוס A380: בחודשים הקודמים לטיסה הראשונה, המטוס יעבור מבחנים מכל כיוון אפשרי, ואנו נעקוב אחר תהליך זה.

מי שמאוחר לו יש שידור חוזר ביום שני החל משעה 13:30 אני חושב... :!:

למה אתה לא רושם תאריך?!

שידור חוזר ביום שני אבל השידור המקורי היה מתי?!

פורסם

אלירן, רשמתי בהודעה הראשונה (זאת שבעמ' 1) אבל אני ארשום שוב הודעה שמסכמת את הכל:

ביום ראשון, ה-3.7, ישודר בערוץ דיסקברי (38) ב-YES בלבד, סרט שמחולק ל-3 חלקים, שנקרא "ענק בשמיים: בניית מטוס האיירבוס A380". שלושת חלקי הסרט ישודרו ברצף, החל משעה 22:00 בלילה במשך 3 שעות - עד השעה 01:00 בלילה. הסרט כולו עוסק בתהליך של תכנון ובניית מטוס הA380 עד ליום שבו המריא לראשונה, וכל פרק של הסרט הזה עוסק בתהליך שונה. לוח הזמנים של הפרקים + התוכן של הפרקים:

22:00 - 23:00: הפרק מצטרף לאנשים העומדים מאחורי המירוץ לבניית הכנפיים הענקיות, גוף המטוס ושאר החלקים הכבדים של המטוס החדש.

23:00 - 00:00: לאחר שכל חלקי המטוס הורכבו, נערכים מבחני נסיעה דרמטיים למנוע היוקרתי ולמערכת הנחיתה, שצריכה לתמוך במשקל העצום.

00:00 - 01:00: בחודשים הקודמים לטיסה הראשונה, המטוס יעבור מבחנים מכל כיוון אפשרי, ואנו נעקוב אחר תהליך זה.

לכל מי שלא יכול לראות מחר (יום ראשון, ה-3.7..) את הסרט, הוא ישודר בשידור חוזר ביום שני החל מהצהריים (תבדקו שעה מדוייקת). :!:

מקווה שעכשיו הכל מובן...ושוב - צפייה מהנה לכולם! 8)

על כן נאמר בפרסומת: Yes I love this movie :P

פורסם

ובערוץ הקולנוע הישראלי (שוב רק לYES),יש את "מבצע יהונתן".

עם הקרנפים הישראלים (427,305 זכורים במיוחד),ואת ה 707 .

וכמובן הA330 של איירפראנס. ביום שני .

עם הירום גאון ,גילה אלמגור,אסי דיין,שייקה אופיר ז"ל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...