Ariel פורסם יולי 5, 2005 דיווח פורסם יולי 5, 2005 שלום לכולם, חזרתי משהות בת כשלושה שבועות בדרום אמריקה, שרפתי כ 50K מייל באוויר ואפילו יצא לי לטוס בקוקפיט של 767-300 ב LAN CHILE... נכנסתי לקריאה והשלמת "חומר" בפורום ושוב חשכו עיני... אין לי שום בעייה לגבי ההחלטה של VATIL אם כן או לא לשתף פעולה עם VFS, זו זכות השמורה ל VATIL לפי שיקולים שלהם, הבעייה היא אחרת ובמשפט אחד אפשר לסכם אותה: "דיעה שלא מקובלת על VATIL - אסורה לכתיבה בפורום" לא ייתכן שתתבצע השתקת פיות כפי שעשו להדר מיכאליס מבלי שלא תקום צעקה! חברי VATIL רשאים לכתוב כרצונם, לנעול את הדיון ואף למחוק כל הודעה בנושא לאחר מכן ? (אני כבר לא רואה את ההודעה של הדר) האם זו התוצאה של השיחות השקטות שהיו לי איתך אורן וגם איתך קובי ? זה בניגוד גמור לרוח הדברים שהייתה. באמת יפה שנתנו לאלירן כהן לפחות להשחיל תגובה, אבל אם זה נעשה מעל גבי הפורום אז זה עניין ציבורי ולא אתם חברי VATIL יכולים להחליט מהו עניין לציבור ומה לא מרגע שפרסמתם את זה לעיני הציבור, אתם מסננים הודעות וקובעים סדרי דיון בדומה למשטרים האפלים שהיו ועדיין קיימים, חלקם במסווה של "רפובליקה" רק שאפשר לבחור שם מנהיג מקרב אותה חבורה שתמיד בשלטון... רבים מהחברים מסתכלים וחוששים מפחד שיאונה להם רע אם יעזו לצייץ, מעטים אחרים יבואו מן הסתם לחזק את ידכם אבל אל תטעו, זה מפחד וחשש, לא משום סיבה אחרת כי אין שום דבר חיובי בהשלטת דיעה, נורמה או אג'נדה שנעשת בצורה ברוטאלית ללא התחשבות באחד הדברים שבגינם העולם החופשי חי והוא חופש הביטוי הסביר (לפחות). אני פשוט לא מבין עד לאם אתם רוצים להוביל את הקהילה הזו, אני חושב שבתנאים האילה חלקכם הנכבד צריך לשקול בכובד ראש הצטרפות לחברי הקהילה ופינוי התפקיד לאנשים אחרים עם ראש פתוח שיכולים לקחת את החטיבה מהיכן שהבאתם אותה למקומות חדשים וזה אומר שמתחילים מלמעלה! כן, זו הודעה חריפה מאוד, אולי החריפה מכל, אבל המעשה שלכם חריף עוד יותר ומקומם! תשקלו את זה, זה לטובת כולם. אריאל
hadarvisa פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 לא מכבר פירסמתי את מה שאני חושב לגבי תגובת החטיבה לנושא גביית התשלום הסימלי ביותר שמתבקש מתלמידי VFS. לתדהמתי התגובה מהפורום נעלמה כלא הייתה לאחר זמן קצר. בתגובה שפירסמתי (למי שיצא לראות לפני שנימחקה מהפורום), לא נאמר ולא מילה אחת כנגד החטיבה הישראלית בכלל או כנגד VFS בפרט. כל שנאמר הוא רק חבל שבית ספר שמכשיר טייסים חדשים ומנסה לעשות זאת בצרה בטובה ביותר והאיכותית ביותר ,עומד במצב מסובך ומביך. ההחלטה להוריד את הודעתי מהפורום פגעה בי אישית. שכן הוחלט ללא כל היתייעצות עימי שמה שפירסמתי לא רלוונטי ואף אחד ממילא לא צריך לקרוא תגובה שכזאת. מדוע? הרי לא פירסמתי דבר וחצי דבר בגנאי החטיבה (שאין שום ספק כי היא מקצועית ונותנת לכולנו חוויה עוצרת נשימה של טיסה ברשת). שוב, מקווה שתקבלו בהבנה את הדברים ותישקלו שנית להחזיר את הודעתי לפורום. התודה כמובן מראש.
4x-cgo פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 -- רחמנא ליצלן, מחקתי -- אסי התגובה שלך חצופה, מתריסה ויותר מהכל - אידיוטית. רק כדי שתבין עד כמה: הצוות שאתה מכפיש נלחם כרגע בי כדי שאנשי VFS לא יענשו כמקובל. אל תגיב בעניין הזה יותר. [/u]
אורח פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אריאל, אני מציע שתפסיק את ההתלהמות חסרת הרסן שלך. ההודעה של הדר נמחקה עקב העובדה שנושא VFS כרגע בדיון בדרגים הבכירים בואטסים וחל איסור לדון בו בפורומים השונים. אם אני זוכר נכון רן כתב זאת בהודעה ונעל אותה כשהיא פורסמה. אני לא יודע מי מחק אותה, מתי ולמה (ייבדק). הדר, אין שום צורך לקחת אישית מחיקה של נושא מהפורום. פורסמה הודעה, היא ננעלה לתגובות מכיוון שאסור כרגע לדון בנושא זה. אתה בחרת לפתוח אותו שוב, וההודעה נמחקה. זה הכל.
Ariel פורסם יולי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2005 אורן, מה שחסר רסן פה זו הצורה בה אתם מנהלים את כל העסק, אין שום חוק הואטסים המונע מאף אחד להביע את דעתו, וכל אחד כולל אני רשאים לעשות כך. מי שאומר לי שיש איסור לדון בנושא X לא מבין כנראה שהוא לא חי בתקופה בה אפשר, מותר ורצוי לעשות שימוש בחופש הדיעה. אריאל
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 והנה חזרת מחו"ל וחזרת לחולל מהומות. לא הייתה כאן שום מהומה פרט לזו שאתה מנסה להתחיל עכשיו, וזה לא יקרה. הבנתי את רצונך העז להביא לפיטורי הצוות, ואני דוחה אותו לחלוטין. אתה לא מבין איך ואטסים עובדת, כנראה לא קראת את הכללים אף פעם ובטח שאתה לא יודע איך SATCO התפרקה. כך למשל, אם עוד פעם אחת אני אשמע ממך קריאה בפורום להחלפת הצוות, אתה תושעה ותיכנס להליך משמעתי כמו בכל חטיבה אחרת. מי שיש לו תלונה אמיתית על הצוות יודע לפנות לקובי, ומי שיש לו תלונה אמיתית על קובי יודע לפנות אלי. אתה סתם עושה קמפיינים, וזה יפסק עכשיו. כשנושא נמצא בבירור, הוא לא פתוח לשיחות בפורומים. למעשה, לרוב לא היו מפרסמים את העניין בכלל - הוא פורסם רק מאימת אריאל ודומיו, והשיחה בעניין בפורום הצוות גורמת לי מבוכה רבה - במקום לדון איך לטפל בבעיה, צריכים לדון שם ב"מה אריאל יגיד". אף פעם לא היה דיונים ב"מה ישראל יגיד" או "מה חגי יגיד" (וסליחה על אזכורי השמות). ולגבי הודעתך השניה אריאל: אם אתה במקרה יודע מי אני, אני מניח שאתה מבין שאתה לא יכול ללמד אותי על חופש הדעה או על כל חירות פרט אחרת. בפורום הזה אין חופש דיעה כערך עליון, וגם לא בואטסים. חופש הדיעה נסוג בפני כללי הרשת הפרטית הזו. כמו שאצלי במשרד אף עובד לא ישים על השולחן שלט פוליטי, כך אצלי בפורום אף אחד לא יפגע בכללים ובהתנהלות התקינה של הרשת בשם איזה חופש דיעה שהוא חושב שיש לו. ועכשיו, באמת תפסיקו להטריח אותנו בשם כל קבוצה מחתרתית שלא תהיה. נשיא VFS הגיב את תגובתו המכובדת ומעבר לזה זה לא עניינו של אף אחד, עד להודעה חדשה.
gilad13 פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אם הנושא הזה הוא כל כך סודי ולא לעיני הציבור אז למה בכלל היה צריך להעלות אותו לפורום? למה היה תריך לפרסם את זה ולהפוך את זה לעניין ציבורי אם כל מה שרציתם זה לסגור את זה עם "הדרגים הבכירים"? אני, ואני בטוח שעוד עשרות אנשים תומכים בVFS, ולא מבין למה היה צאיך לעשות מכל העיניין כזה רעש? מה שVFS עשו, גם אם הוא היה נוגד לחוקה של ווטסים, היה על מנת לשפר את העבודה והיעילות ונעשה בהסכמה מוחלטת של כל משתתפי הקורס! אתם אולי לא יודעים את זה, אבל אני, החניכים ושאר המדריכים נתקלים כל שיעור מחדש בבעיות התחברות שונות וכל מה שהנהלת VFS רצתה לעשות זה לפתור את אותן בעיות כדי שיהיה הרבה יותר נוח לכל החניכים! כשVFS מפסרמים מידי כמה שבועות בפורום את הטייסים הטריים שהם הכשירו כולם מוחאים להם כפיים ומריעים, אבל כהשם גובים תשלום סמלי (בהסכמתם ובתמיכתם של החניכים) על מנת לשפר את הכלים שאיתם הם עובדים אז זה כבר נהיה ממש סיפור ושערוריה, למה?
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 איזה מזל שאני לא צריך להגיב בנושאשרק לא יתלוננו בסוף אנשי החטיבה המהוללת של ואטיל על איך זה שהאנשים שבאים לטוס אצלה לא מספיק מקצועיים ועל איך שהם לא מבצעים הוראות של פקח ועל איך שלא עושים את זה ועל איך שלא עושים שם, ונפתחים תחקירים מפה ועד הודעה חדשה, הרי מי זה VFS, כולה מקום שמנסה להכשיר אנשים בצורה הטובה ביותר אליכם מנהלים יקרים כדי שלא יעצבנו אתכם חלילה בטעויות שהם יעשו או לא יעשו בטיסה ברשת... אז תעשו לכולנו טובה ותורידו רוח מהמפרשים שלכם כי כמו שצריכים אתכם(וצריכים מאד!!) אותנו - חברי ומנהלי VFS צריכים עוד יותר!! על החתום: אדם עסוק מאד שתורם מזמנו החופשי עד כמה שאפשר!!!!!! אוהד! קודם כל זה באמת מזל שאתה לא צריך להגיב בנושא, כי אחרי הודעה שכזאת אני מופתע עד כמה יש פה אנשים שלא מבינים מה הולך סביבם!! תקרא ותפנים את הנקודות הנ"ל: 1. VFS הם לא הראשונים ולא האחרונים להדריך טייסים. 2. VFS לא מדריכים טייסים בשביל שאלה לא יעצבנו את המנהלים של החטיבה! הוא גוף עצמאי ששם לעצמו מטרה בשביל להדריך טייסים חדשים כדי שיוכלו להנות מהטיסה. 3. בגלל ש VFS מעורבים בפעילות שקשורה לואטסים, הם מחוייבים לעקרונות ולכללי ואטסים שנקבעו לכל הרשת ולא רק על ידי מנהלים משועממים בחטיבה שלנו. אם בכל הרשת אנשים תורמים מהזמן והכסף שלהם, אז גם אנחנו נעשה את זה... כי זה חלק מאיך שהקהילה הזאת עובדת. 4. לא גובים כסף ברשת ואטסים מאף אחד, וכך ייעשה פה ללא יוצא דופן! 5. התחקירים שנפתחים בפורום הם למטרת לימוד, ויעידו על זה מספר הקריאות שזוכה להם כל תחקיר חדש שנפתח. מציע לך לדפדף בפורום ולראות איך בדיוק מסתיימים התחקירים שלנו. בכולם אתה תמצא שמישהו למד משהו בסוף. 6. הרוח היחידה במפרשים של צוות החטיבה, היא הרוח שדוחפת אותם להמשיך ולתרום למען כולנו... אתה מנסה פה לפגוע באנשים שאני מכיר אישית את אהבתם הגדולה לרשת, כולל אותי, ולא אתה ולא אחרים תוציאו את החשק מלהמשיך ולתרום למען החטיבה. ויעידו על זה 100% חברי החטיבה. אז בבקשה ממך לא לירות את החצים שלך כך סתם לכל כיוון, אם יש לך בעיה עם תפקוד מישהו בצוות או מחוץ לו, יש ערוצים מתאימים לפתרון העניין! :x
4x-cgo פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 כמו שאמרתי פעם.. יפה שתיקה משעת דפיקה אבל מעניין אותי משהו אחר: מעניין מתי ייכתב פה משהו מבלי שזה יפגע באגו של אחד מכם- מנהלים. מתי תפנימו ולא תגיבו, או שזה לא מכבודכם????
Ariel פורסם יולי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2005 שלום אילן, עצם היותך סמכות כאן והשימוש באולטימטום משאירה לך מעט ברירות, האם אתה ושאר חברי VATIL מסוגלים להכיל חבר חטיבה כמוני אשר לא ירתע מאיומים ויכתוב את דעתו גם אם היא לא מקובלת עליכם - או שהפתרון הקל עבורכם יהיה בסילוק אותו חבר יחד עם דעותיו והביקורת שהוא עלול להשמיע בפורום כאשר דברים חורים לו. נניח שיש לי תלונה עליך, או קובי אז המקום להביא את התלונה הזו היא בפני אותו אחד שהתלונה נגדו ? איזה מן צורה יש לזה ? מי יעז לעשות את זה ? לא הבעתי דיעה בנושא VFS וזה לא ענייני, הבעתי דיעה בנושא ההתנהלות וההודעה שלך ממחישה את הרגשתי. יש סתירה מאוד גדולה בין נושא פרטי אשר בא לדיון ציבורי וזוכה להשתקה מאחר והוא בבירור פרטי, אז קודם תבררו, תגיעו לסוף עניין ואז תוציאו הודעה שעליה אפשר להריץ שרשור, כל מי שיחפוץ יכתוב וככה ישמר איזון טוב בין חופש הבעת דיעה לבין חוקי הרשת וכיבוד הליך משמעתי עד תום. סלח לי אילן, אני לא יודע מי אתה (באמת ובתמים) חוץ מאשר ברשת ואני שמח להבין שאני אף יכול ללמוד ממך דבר או שניים בנושא חופש הדיעה או על כל חירות פרט אחרת, אני לא רומז שהםורום הוא הקונגרס או הסנאט האמריקאי ובטח שלא האיחוד האירופאי ויש לו גם חוקים משלו, אבל לחופש דיעה יש מינימום אוניברסלי. אין פה שום פוליטיקה, זו דעתי והיא נוגעת לעניין גופא בלבד. מאחר ואני באמת לא מתכוון ללמד אותך על חופש הדיעה כפי שכתבת (וגם לא הייתה לי כוונה כזו) אני מניח שאתה תדע לשים נכונה את כתיבתי יחד עם אייומך להשעייה בבלאנס הרצוי עם "חירות הפרט" עליה כתבת.
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אריאל, אנחנו לא צריכים את המהומות שלך אחת לחודש. תודה. תקרא שוב מה שכתבתי לגבי התלונות - זה לא מה שאתה אומר. עלי אתה רשאי להתלונן בפני הBOG שבוודאי ישמחו לשמוע את דעותיך המלומדות בנושא התנהלות נכונה של הרשת. על קובי אמרתי שתתלונן אלי, ועל חברי צוות אחרים - לקובי. כך הדברים עובדים למי שבאמת רוצה להתלונן/לשפר משהו ולא סתם לחולל מהומות. וכן, אני לא מוכן לשמוע את תלונותיך בנושא "ההתנהלות שלנו" במסגרת הפורום, ואני אכן אראה בזה עניין משמעתי כמו כל חטיבה אחרת. ועכשיו, שוב - מספיק. כמו שאמרתי פעם..יפה שתיקה משעת דפיקה אבל מעניין אותי משהו אחר: מעניין מתי ייכתב פה משהו מבלי שזה יפגע באגו של אחד מכם- מנהלים. מתי תפנימו ולא תגיבו, או שזה לא מכבודכם???? אז למה אתה לא שותק בעצם?
Liav Nefesh פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מצטער שאני נכנס כך באמצע אבל יש פה טעות קלה, זה אריאל לא אסי. הכינוי של אסי זה "ELY150"
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 החלפתי את אוהד באסי, אבל לא התבלבלתי עם אסי, זה בסדר... היה לי בראש אסי גרזון משום מה, מתנצל על הטעות.
Ariel פורסם יולי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2005 מקובל עלי אילן, למרות הציניות שלך (שכלל לא משעשת אותי) אני מקבל את עצתך ואחשוב על איך להמשיך מכאן הלאה, אותך ויתר אנשי הצוות לא אטריד שוב בתלונותי לגבי הניהול, ואחפש אוזן קשבת לנושא בהנהלת VATSIM העולמית. אני מניח שאתה מתיר לי לצרף לתלונתי הודעות מתורגמות לאנגלית מההיסטוריה של הפורום כמו כן לצרף אנשים נוספים החשים כמוני לפנייה. בברכה - אריאל
Itay Zecharia פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 איזה מזל שאני לא צריך להגיב בנושאשרק לא יתלוננו בסוף אנשי החטיבה המהוללת של ואטיל על איך זה שהאנשים שבאים לטוס אצלה לא מספיק מקצועיים ועל איך שהם לא מבצעים הוראות של פקח ועל איך שלא עושים את זה ועל איך שלא עושים שם, ונפתחים תחקירים מפה ועד הודעה חדשה, הרי מי זה VFS, כולה מקום שמנסה להכשיר אנשים בצורה הטובה ביותר אליכם מנהלים יקרים כדי שלא יעצבנו אתכם חלילה בטעויות שהם יעשו או לא יעשו בטיסה ברשת... אז תעשו לכולנו טובה ותורידו רוח מהמפרשים שלכם כי כמו שצריכים אתכם(וצריכים מאד!!) אותנו - חברי ומנהלי VFS צריכים עוד יותר!! על החתום: אדם עסוק מאד שתורם מזמנו החופשי עד כמה שאפשר!!!!!! אוהד! קודם כל זה באמת מזל שאתה לא צריך להגיב בנושא, כי אחרי הודעה שכזאת אני מופתע עד כמה יש פה אנשים שלא מבינים מה הולך סביבם!! תקרא ותפנים את הנקודות הנ"ל: 1. VFS הם לא הראשונים ולא האחרונים להדריך טייסים. 2. VFS לא מדריכים טייסים בשביל שאלה לא יעצבנו את המנהלים של החטיבה! הוא גוף עצמאי ששם לעצמו מטרה בשביל להדריך טייסים חדשים כדי שיוכלו להנות מהטיסה. 3. בגלל ש VFS מעורבים בפעילות שקשורה לואטסים, הם מחוייבים לעקרונות ולכללי ואטסים שנקבעו לכל הרשת ולא רק על ידי מנהלים משועממים בחטיבה שלנו. אם בכל הרשת אנשים תורמים מהזמן והכסף שלהם, אז גם אנחנו נעשה את זה... כי זה חלק מאיך שהקהילה הזאת עובדת. 4. לא גובים כסף ברשת ואטסים מאף אחד, וכך ייעשה פה ללא יוצא דופן! 5. התחקירים שנפתחים בפורום הם למטרת לימוד, ויעידו על זה מספר הקריאות שזוכה להם כל תחקיר חדש שנפתח. מציע לך לדפדף בפורום ולראות איך בדיוק מסתיימים התחקירים שלנו. בכולם אתה תמצא שמישהו למד משהו בסוף. 6. הרוח היחידה במפרשים של צוות החטיבה, היא הרוח שדוחפת אותם להמשיך ולתרום למען כולנו... אתה מנסה פה לפגוע באנשים שאני מכיר אישית את אהבתם הגדולה לרשת, כולל אותי, ולא אתה ולא אחרים תוציאו את החשק מלהמשיך ולתרום למען החטיבה. ויעידו על זה 100% חברי החטיבה. אז בבקשה ממך לא לירות את החצים שלך כך סתם לכל כיוון, אם יש לך בעיה עם תפקוד מישהו בצוות או מחוץ לו, יש ערוצים מתאימים לפתרון העניין! :x אני יכול להעיד כי כל פסקה היא אמת, במיוחד החמישית בעוד שרק אתמול הגענו לעמק השווה.
×�פיק פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 שלום לכולם (חברי החטיבה ומנהליה כאחד) אני רואה את התגובות כאן והעצבים ממש עולים לי! -- ערכתי. זה לא נכון כרגע כל עוד העניין בבירור - זה ישמע במסגרת עדויות אם צריך. -- אילן
4x-cgo פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אדון אפיק היקר(או שלא) ליקוק תחת שכזה אני חושב שנתקלתי רק לפני כמה שנים טובות בצבא וגם אז אותו בנאדם הושפל ולפי דעתי בלע את לשונו ימים לאחר מכן. הכשירו אותך בתור קורא מחשבות כי אם כן אני מעוניין שתלמד אותי איפה?!? ובנוגע להדרכות - אני מניח שהידע שיש לך הוא ברמה של מקסימום קברניט באל על ואתה כל כך מומחה בהדרכות שאתה יכול להיות מרצה ברייכמן, אבל בינינו אני בטוח שאם אתה תעביר הדרכה יהיו פה טייסים מצטיינים שישר יגיעו לתפקיד בכיר בחברות תעופה. שיקום כבר בית ספר כזה , כולם אומרים שקיים זה וקיים שם , כל אחד גיבור גדול - תנו לי הוכחה לאחד כזה שקיים ותאמינו לי שאני זה שייבלע את לשונו בסוף, כי בניגוד לאחרים פה לי אין בעיה של אגו!! אז תעשה לכולנו טובה ואת הדעות הפרמיטיביות שלך תשאיר לעצמך.
hadarvisa פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 הדר, גם ההודעה הזו אינה נכונה כרגע, בדיוק כפי שהסבירו לך קודם לכן. אם תרצה הסברים, פנה הפעם לצוות או אלי, ותאמין לי שתקבל תשובה קצת יותר רלוונטית. אף אחד לא יתבטא בעניין הזה בינתיים - לא בעד VFS ולא נגד VFS ואף מילה בנושא הכספים. אילן
Ariel פורסם יולי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2005 שלום רפאל, התגובה שלך מתנשאת ולא מנומסת, אם ברצונך בדו שיח איתי תצטרך לכתוב בנורמות המקובלות בין אנשים. בברכה אריאל
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מר גרזון הנכבד, התגובות הוולגריות שלך נמאסו עלי. הערתי לך כמה פעמים ואתה ממשיך. את התגובות שלך תנסח להבא אחרת או שאל תכתוב כאן בכלל בעתיד.
Moshe Bensal פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 חברה מספיק עם המריבות, זה כבר מתחיל להימעס, אנחנו כאן כדי להנות, ולא להתעצבן בשביל כל שטות קטנה. לכן אני מציע לעשות "סולחה", בארבע עניים או בחפלה, והחפלה יכולה להיות בקיום אירוע משותף של VFS ו-VATIL ביחד, אני בטוח שהרבה חברה מחכים כבר הרבה זמן לאיזה מפגש, ושם יהיה ניתן ללבן את הנושאים בארבע עניים. אין צורך לעשות זאת מעל גבי הפורום. אז בקיצור מתי האירוע הבא?
mickey lip פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 כנראה שחום עושה לא טוב לכמה אנשים פה. כנסו למזגן ויהיה לכם הרבה יותר נעים. מה קרה? יש בעיה עם משהו שאנשים רוצים לעשות,היתה בעיה עם התנגשות בחוקי ואטסים. העיניין נבדק וגם מנהל VFS גילה לטעמי בגרות ורוח טובה בנושא, ונראה שהוא מבין ,ויש עם מי לקיים דו שיח. בניגוד אליו , יש פה כמה אנשים שממש משעמם להם בחיים וכל מה שמעניין אותם זה ליצור פרובוקציות ולהקים מהומות מצד אחד ,ומצד שני לפגוע ולזלזל בחברים אחרים באופן פומבי. צר לי שאיני יכול לסבול את זה. אני לא נמנע על צוות החטיבה , ולא תמיד מקובל עלי כל מה שהם עושים ,אז מה? אם יש לי מה להגיד ,אני משתדל לומר זאת באופן פרטי לנוגעים בדבר . למה להפר את השלווה? כמו שכתבתי לפני יום לאיתי ובוקי,לא נעים לנו לקרוא את זה .עובדה זה עבד והם סגרו את העינין בינהם באופן פרטי. מה הבעיה אריאל? חוסר תשומת לב? את האמת זו ההרגשה שלי. תרים טלפון לאילן סגור איתו את העיניין אם זה כל כך מפריע לך. אני בטוח שהוא ישמח לתת לך אותו. די לחולל מהומת על כל פיפס. נ.ב בוא נקדים תרופה למכה- אני לא מלקק לאף אחד! רק מביע את דעתי בשם חופש הביטוי.
David Misha פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מי נגד מי? מי השחקנים? מי השופט? מתי בכלל הודיעו על הקרב הזה? באיזה מסגרת אליפות זה? ואיפה אפשר לקנות כרטיסים ליציע?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ariel פורסם יולי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2005 שלום מיקי, כן, הבעייה היא חוסר תשומת לב לדברים מסויימים, זה כלל לא פיפס, זה פיפס מאוד גדול בעיני, נעשו נסיונות בעבר ללבן את הענינים הללו וכל פעם מחדש זה חוזר על עצמו, לגבי האופן בו דברים נעשים - אם זה בפרטי אז אני הולך עם זה עם זה בפרטי, אבל כאשר זה ציבורי ולעיני כל זה כבר לא פרטי. חרה לי מאוד שהורידו את הודעתו של הדר, לא VFS ולא שום נושא אחר מעניין אותי אלא רק איך שדברים מנוהלים, פשוט מאוד ומובן לא ? דוד, זה היה יכול להיות מצחיק אבל זה עצוב, בכל זאת אנסה לעשות לך סדר כפי שאני רואה את זה, השחקנים הם חברי VATIL ולצערי הם גם השופטים, זה לא אליפות ובטח שלא קרב. היציע זה כולנו ומבלי לקנות כרטיס אתה יושב בו וצופה. אריאל