mickey lip פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 עבר טסט ראשון. סע בזהירות,ושמור על עצמך. תזכור תמיד ,זה שאינך רואה,הוא שיפילך. לפתוח עיניים בכביש,זה לא סימולאטור.
אורח פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב איתי, תזכור שעל הכביש אין ביטול התנגשויות... ואל תשכח לאותת, זה חשוב יותר אפילו מאשר לדווח כוונות ביוניקום...
Yoav פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 לא לשכוח לעצור במעבר חצייה ובמיוחד אם יש הולכי רגל, לנסוע במהירות המותרת, לעצור ברמזור אדום וצהוב. אה ושחכתי מזל טוב
moti פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב איתי! תשמור על עצמך בכבישים. אני בטוח שהאיכויות שלך כנהג הם כמו האיכויות שלך כטייס(חוץ מהמהירות :wink:...אני מקווה... ).
e_dor פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב איתי ! אל תשכח שהכביש יותר מסוכן מהשמיים ובטח מהוירטואלים. שמור על עצמך ועל כל מי שנוסע איתך :wink: נסיעות נעימות
asaf742 פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב, נהג חדש. רק לא לחנות על אדום-לבן, למה ינקנקו אותך. חחח נהג בזהירות ותזכור שאין לך AP שמה... :!:
Or Netzer פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב, נהג חדש.רק לא לחנות על אדום-לבן, למה ינקנקו אותך. חחח נהג בזהירות ותזכור שאין לך AP שמה... :!: יש בחלק מהרכבים A\T חח מזל טוב איתי. נהג בביטחה תחשוב טוב טוב לפני ביצוע מעשה ובכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם!
asaf742 פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אל תהיה צודק, תהיה חכם! אימרה חזקה! בול למקרה הזה! בכל אופן שוב מזל טוב. :!:
OmRI פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב חולוני! תנהג בזהירות ושיהיה בהצלחה בדרכים ובחיים! כמובן המשך להיות אחלה כמו שאתה ורציני כמו שאתה בנוגע להכל שחלק מזה זה הסימולטורים שאתה עושה עבודה טובה ותורם הרבה! מזל טוב!
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב =D> סע בזהירות ואל תשכח את ההודעה של אורן בהתחלה :wink: (בעצם זה רלוונטי לכולנו)
Liav Nefesh פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון המון מזל טוב אחי, כמו שאור אמר "ובכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם!" - זה המשפט שמסכם הכל! אל תעלה יותר מ2 ברכב למרות שזה נורא מגרה ומעצבן לפעמים, לחבר שלי שללו בגלל זה ואתה יכול להיות בטוח שזה לא נעים לחזור למורה לנהיגה
Bar69 פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב! לא ידעתי שגם אתה מחולון! יופי תוכל להסיע אותי ואת עומרי למפגש הבא בהרצליה