OmRI פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 ערב טוב לכולם, מחר בשעה 10:00 בבוקר רפאל מנצור מחברי החטיבה כאן הולך לעבור ניתוח בליבו עקב דופק לב מהיר וקצר חשמלי. מה יש לי להגיד על רפאל?ילד למופת מאוד עוזר ותמיד מנסה ללמוד דברים חדשים ומעוניין אך ורק לתרום גם כשזה דבר מה אשר אינו נראה לעין לפעמים אך זה נכון. הוא בנאדם טוב והוא לימד אותי כמה דברים עצמו וגם הוא תרם לי בדרך מסויימת ידע. אני מכיר את רפאל כבר קרוב לשנה ואני מכיר את הצדדים שרובכם כאן אינם מכירים ברפאל,הוא באמת ילד טוב וממש רוצה להכנס לתחום הסימולטורים חזק ובצורה רצינית...לכל אחד יש מה לשפר בחיים ולאט לאט מתבגרים יותר ויותר ונהיים רציניים,הוא בדיוק באמצע התהליך וגם אני הייתי בתהליך זה בגילו ולא הבינו אותי כמו שצריך ואת כוונותי,אתם צריכים לתת הזדמנויות לאנשים שבקרוב ישתנו ורק לטובה מפעם לפעם. רפאל שיהיה לך בהצלחה בניתוח מחר,אני אומר זאת מכל הלב מכיוון שאני מכיר אותך ואני יודע איך אתה באמת ולא איך שאתה מציג את עצמך ואני מדבר רק לטובה כי אתה בנאדם מדהים עם רצון ומוטיבציה. שוב,מכל הלב שיהיה לך מחר בהצלחה בניתוח אני אחזיק לך אצבעות ואדבר איתך אחרי הניתוח גם כי אתה חבר שלי ואתה יקר לי כמו כל חבר אשר יש לי,אגב הניתוח שהוא יעבור מחר זה לא ניתוח פשוט כלכך ולצערי הרב קיים גם סיכוי לאבידת חיים בניתוח זה אך צריך להישאר חיוביים וחזקים כמו רפאל שמתמודד עם המצב בצורה טובה והוא בא אך ורק בגישה חיובית וחזקה עם רוחו ונפשו. רפאל,יהיה בסדר ואני ואתה נדבר אחרי הניתוח ויהיה רק טוב יותר אחרי שבעיית הלב שלך תיפתר,כל הכבוד על הדרך בה אתה מתמודד עם פני הדברים וההבנה שאתה מגלה כלפי דבר זה. המשך להיות כמו שאתה תמיד ויהיה בסדר,כל הכבוד לך ובהצלחה! =D>
Itai Ganor פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 באמת תכננתי לפתוח בנושא הזה, רפאל מחר עובר ניתוח שימשך שעות רבות והוא סיפר לי שזה ניתוח די קשה והסיכוים לשיקום ממנו לא הכי קלים, שיהיה בהצלחה בניתוח ושיהיה רק טוב.
ohadn747 פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 בהצלחה גבר!! אני יודע שתעבור את הניתוח בשלום בלי שום בעיות ותבוא להיות איתנו בILS ולהנות מהמטוסים :wink:
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 בהצלחה ותחזור אלינו במהירות ידידי! אנחנו מתפללים להצלחת הניתוח ומחכים לשמוע שהכל בסדר!
David Aronovich פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון המון בהצלחה רפאל, מקווים לראותך שוב בקרוב
mickey lip פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 רפאל, אני מאחל לך החלמה מהירה וניתוח מוצלח. תהיה חזק ואופטימי. כל חברי החטיבה איתך ,אני בטוח. תרשה לי גם לחזק את ידי הוריך ,אני יודע מה הם יעברו בשעות של הניתוח.(הייתי בסרט עם הבת שלי).
Ilan Jonas פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 אני מצטרף באמת לדברי מיקי - אני מניח שכמוני וכמו מיקי, כל הורה בקהילה שלנו מבין עד כמה זה קשה. רפאל, אנא מסור את תמיכתנו גם להוריך ולשאר המשפחה, ונתראה בקרוב!
רפאל פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 תודה רבה לכולם. אני באמת מקווה לעבור את הניתוח בשלום. ומוסר את כל שאתם אומרים להורים שלי . נתראה בקרוב!
e_dor פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 בהצלחה ! מחכים לשמוע שהחלמת והשתקמת ועשית טיסת חזרה לואטסים :wink: המון בהצלחה, תמיד תהיה חיובי והכל יעבור מהר ובקלות !
Nir Portal פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 בהצלחה רפאל! שיקום והבראה מהירה! תהיה בטוח שניפגש שוב!
אורח פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 רפאל, שיהיה בהצלחה בניתוח, שיקום קל ומהיר ורק בריאות בהמשך!
hagay פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 את כל הברכות והאחולים שאפשר אני שולח לך, נתפלל מעומק הלב שהניתוח יעבור בשלום ללא תקלות במהירות ובהצלחה במאת האחוזים, כמו כן גם על ההחלמה נתפלל שתעבור בקלות רבה.
Eldar Sella פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 רפאל אמר לי שזה ניתוח די פשוט אז אני בטוח שהוא יעבור את זה בקלות בהצלחה!
dvir blashar פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 בהצלחה בניתוח ! תעבור אותו מהר ותחזור אלינו עוד יותר מהר!