Izik Bakshi פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 קובי ידידי אני רוצה לאחל לך המון המון מזל טוב ליום הולדתך, ובעיקר להגיד תודה על כל מה שעשית ועדיין עושה עבור החטיבה עם המון טוב לב שרואים רק אצל מעט אנשים. אני יודע שיום ההולדת הוא ביום חמישי אבל אני לא יהיה לכן רשמתי עכשיו (מצטער שגנבתי לך שמוליק :wink: ) אז שוב המון המון מזל טוב לפטריוט של החטיבה שיהיה לך המון אושר ובריאות. :new-bday: נ.ב אני מאחל אירוע מהנה לכל שאר החטיבה להשמע בעוד שבועיים.
David Misha פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 אני יום חמישי לא אהיה בסביבה..!! אז מזל טוב המון בריאות ואושר, והמון המון טיסות מוצלחות דוד.
Eranre פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 מזל טוב עד 120 עושר ואושר וכל הברכות שיש בעולם!!! :wink:
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 מצטרף לדברי איציק.... המון במון מזל טוב ! !
Ilan Jonas פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 מזל טוב גבר! ותודה על כל התרומה שלך לחטיבה! למי שלא יודע, קובי הוא אחד הכוחות החזקים שפועלים למען החטיבה וקידומה, וחוץ ממזל טוב מגיעה לו הרבה תודה מכולם! עוד נחגוג, אל תדאג ;-)
Atar_Omri פורסם דצמבר 24, 2003 דיווח פורסם דצמבר 24, 2003 עכשיו זה כבר רשמי, מ-ז-ל ט-ו-ב קובי!!!! :new-bday: האיש שדואג בכל שעה שהכל ירוץ כמו שצריך (טלפונים והודעות ב-2 בלילה, שיחות מחו"ל רק כדי שארועים ירוצו כמו שצריך.. ) באמת מגיע המון המון מזל טוב.
Shmulik Lin פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 השעה 3 וחצי בלילה גמרתי איזה מצגת לאוניברסיטה ידידי ההילטוני שיהיה לך רק טוב המון תודות על התרומה והערך המוסף 7000 מזל"טים ותעשה מילואים זה טוב לנפש ולבריאות בעיקר אחרי שמתחתנים נאפיס הבא עלי מברוק
Levon Melik פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 מזל טוב קובי!! אני מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי. אתה באמת איש יקר לחטיבה! שמוליק,נאפיס הבא עלי!
Barak פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 אני חיכיתי בכוונה עד עכשיו כדי שאכן זה יהיה רשמי.. קובי דוד איש יקר, טייס לא רע :wink: וחבר קרוב !!! המון המון מזל טוב בהצלחה בהכל ובריאות שלמה הכי חשוב !! אף אחד לא יודע באמת כמה האיש הזה באמת משקיע....כמו מטורף !
mickey lip פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 שישמור אותך האל / ויגשים משאלתך / שתעשה בשביל אחר / והוא למענך / שתגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב/ שתשאר צעיר לנצח לה לה לה לה ...... שפע ברכות ליום הולדתך תודה על תרומתך לעולם התעופה הוירטואלי מיקי :wink:
Kobi David פורסם דצמבר 26, 2003 דיווח פורסם דצמבר 26, 2003 ימי הולדת.... ימי הולדת, שלי בכל אופן, מבאסים אותי... לא יודע, עושים לי לא טוב. אולי זה תסמונת של אחרי הצבא, פתאום אני קולט איזו בוחטה של חיים הפסדתי. אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו, להתנצל בפני אנשים שפגעתי, לא התייחסתי, ואולי אפילו זלזלתי, ולצערי, יש כאלה. לעיתים דברים לא קורים למנגינת ליבי, ואני יודע שלעיתים אני צריך להפנים דברים. הדובדן שביומולדת, זה האירוע בשבת, לצד כל ההשתכרויות עם החבר'ה, והשמחה עם המשפחה, אני כל כך מצפה לאירוע הזה שיחתום את 2003 מבחינתנו. אני רוצה שוב לפנות לאנשים, ולבקש מהם להגיע לטוס בסופ"ש הזה. אוהב אתכם אנשים! תודה לכל אחד מכם.