עבור לתוכן
zvi rodes

ברכות והצלחה לאורן ויהונתן

Recommended Posts

פורסם

אורן אלקובי ויהונתן פרלמוטר יוצאים מחר לארה"ב להביא את רישיון הטייס הנכסף,אני רוצה לאחל לכם דרך צלחה ,שמרו על עצמכם , תצליחו בקורס ושנראה אותכם בריאים ושלמים בחזרה.

לא לשכוח אותנו כאן ונא לספק לנשארים כאן תמונות,חויות,רשמים וכו'.ואורן,ישבתי לצידך בצד ימין עם קבלת רשיון הנהיגה שלך ,אני מזמין באותו צד עם קבלת רשיון הטיסה שלך.יהונתן,אתה הולך לקבל את רשיון הטיסה לפני רשיון הנהיגה,מענין.בהצלחה חברים =D>

פורסם

כן, כי לא צריך לחנות ברוורס...

אנשים, שיהיה לכם המן המון בהצלחה, תעשו חיים ותשמרו על עצמכם.

פורסם

בהצלחה חברים ותהנו מהטיסות שם.

יש לי שאלה :אח של אשתי באר"הב כבר הרבה שנים והוציא שם רשיון טייס מזמן כולל :instrument rating and comercial pilot אבל בארץ הוא לא רשאי לטוס.

ברצוני לשאול מה עלייו לעשות על מנת שיקבל אישור לטוס גם פה?

בוקי זאב 4X-MJB

פורסם
בהצלחה חברים ותהנו מהטיסות שם.

יש לי שאלה :אח של אשתי באר"הב כבר הרבה שנים והוציא שם רשיון טייס מזמן כולל :instrument rating and comercial pilot אבל בארץ הוא לא רשאי לטוס.

ברצוני לשאול מה עלייו לעשות על מנת שיקבל אישור לטוס גם פה?

בוקי זאב 4X-MJB

אז ככה בוקי

לגבי שני הגדרים הראשונים, כלומר פרטי ומכשירים, הוא צריך לעבור מבחן חוקת אוויר ומבחן רדיו טלפון וכמובן מבחן מעשי.

בשביל המסחרי הוא צריך לעבור את כל 7 מבחני התיאוריה המקובלים בארץ.

פורסם

אם היתם כוסיות בטח היתם עוברים טסט ראשון ... :lol:

בהצלחה חברים תעשו חיים שם והעיקר תחזרו אלינו עם הרשיון ...

סתם תחזרו עם הרשיון ובשלום.

פורסם

חברים,

הכי חשוב קודם כל שתחזרו בשלום,

שנית- תעשו את הכי הרבה חיים שבעולם (אל תישכחו את הטיפים שנתתי לכם :wink: )

ולבסוף.. שאתם חוזרים טייסים עם הרשיון הנכסף, אני כבר בונה על מקום בצד ימין באחד הטיסות שלכם :D

ועוד מישהו שרציתי לאחל לו בהצלחה זה אדון ערן רגנשטרייף, שטס עם יונתן הלילה לאותו מקום כדי לצבור קצת שעות (בעזרת השם שנה הבאה תעשה גם הגדר מכשירים)

וזכרו, כמו שחגי אמר.. חסר לכם שלא נהיה בקשר.. אתם יכולים להיות בטוחים שאני ירים אליכם טלפון כמה פעמים ביום לא משנה כמה זה עולה! 8)

שיהיה לכם בהצלחה ענקית לכולכם! וניפגש אחרי שתקבלו את הרשיון הנכסף שתוכלו להשוויץ (ולי לזרוע עוד מלח על הפצעים :wink:)

נ.ב: אורן, יונתן, וגם אתה ערן... ברגע שאני רואה אתכם.. כל אחד ללא יוצא מן הכלל יקבל ממני דלי מלא מים על הראש (מישהו רוצה להצטרף?) :D

פורסם

תודה רבה אנשים!, הטיסה שלי מחר ב 0730 טיסת 031 מטוס 777 של אלעל.

אני מוציא את הרישיון שלי בלוס אנג'לס, ובקשר לתמונות וכאלה אל דאגה אני מצוייד במספיק כרטיסי זכרון !

יונתן וערן, תהנו תוציאו רישיון ותחזרו בשלום.

פורסם

אז זהו, הגעתי סוף סוף אחרי טיסה על 777 (031) לקנדי. ומשם טיסה של עוד 6 שעות עד ללוס אנג'לס. נכנסתי לקוקפיט של ה777 היה ממש מדהים בהמשך העלה תמונות.

בכל אופן אני מקווה מחר להתחיל שיעור ראשון.

להשמע.. בהמשך!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...