Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב וכל הכבוד לעופר על קבלת דרגת ה INS, שיהיה המון בהצלחה בתפקיד ההדרכה החדש שלך, עוד ברכות "ישנות" על הפיקוח בעמדת יורוקנטרול דרום ומזרח, ולאחרונה GULF_FSS פשוט כל הכבוד, עופר הוא הפקח ה"זקן" ביותר בחטיבה אם אני לא טועה, בן 60 הבחור, ואצלו הגיל רק מטיב איתו, אז שוב כל הכבוד על השעות הרבות שאתה משקיע ברשת (20 שעות בממוצע למי שלא יודע), עוד חצי שנה בטח תעבור אותי, ותהיה הפקח עם הכי הרבה שעות ב VATIL + VATAME
Itai Ganor פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 כל הכבוד עופר!, פקח תותח שמפריח הרבה אזורים בואטסים.
moti פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב עופר! כל טיסה תחת הפיקוח שלך לומדים דברים חדשים
OmRI פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב עופר ובואנ'ה בנוגע להשקעה שלו ברשת זה יפה מאוד כמה שהוא משקיע מזמנו בשבילנו ובשביל אחרים, המשך כך עופר, מודים לך מאוד ומזל טוב שוב!
hagay פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 ברכות לבביות איש יקר וכמו שאמרו למעלה כל טיסה איתך לומדים משהו חדש, באותה הזדמנות אודה לך על כל ההשקעה.
Avi Cohen פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב עופר. בטיסה הראשונה שלי ברשת התמזל מזלי ואתה פיקחת. ופשוט היה תענוג על הסבלנות והאדיבות וההבנה שלך כלפי.כן ירבו כמוך. רב תודות ושוב מזל טוב איש.
Asaf Brietbard פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 ברכות עופר! ואם למישהו לא יצא להאזין למקצועיות לשמה, שיפתח ערוץ ברוג'ר או ב ASRC כשעופר מפקח. בכל משמרת משותפת אני רק לומד ולומד. תודה רבה ובהצלחה בהמשך.
e_dor פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 ברכות ! כל הכבוד לך על כל ההשקעה שלך ברשת ! ותודה לך !
Elad Zeierman פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 עופר ידידי מזל טוב! יוצא לי לעבוד עם עופר לא מעט בעיקר עפר תמיד מסייע לי בליווי בחינות והפידבקים שהוא נותן לי הם הכי מיקצועיים שאפשר כל הכבוד בעיקר על הפרחת השממה במזרח התיכון !
Yahav Barzilay פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב עופר וכל הכבוד =D> =D> =D> גם אני כמו רבים שמח מאוד כשאתה מפקח עלי, וזה קרה דיי הרבה בשבוע- שבועים האחרונים! תודה רבה :wink:
Eldar Sella פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 מזל טוב עוד לא יצא לי שתפקח עליי אבל סיפרו לי שאתה מקצועי
Opher Ben Peretz פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 רב תודות לכולם, בפיקוח יש הרבה מאמץ והשקעה, אמנם יש גם אתגר והנאה אך אני רואה אותו בעיקר כשירות לקהילה. למשל ב- GULF_FSS החדש, בכל רגע נתון תמצא מטוס שניים, נותן הוראת בקרה אחת בשעה שעתיים למטוס כי המרחב עצום, וכשאתה פותח ויושב כך שעתיים שלוש אתה יודע שזה פרומו לטייסים נוספים להגיע וליצור תנועה ערה, ולא בדיוק עניין, העלאת רמה ואתגר עבורך. אחרי 3 ימים ניתן לראות מעט יותר תנועה, 4 ו- 5 מטוסים בו-זמנית. בהזדמנות, כמה מלים אישיות. לאלה שנתקלו בקשיחות בעת בקרת תעבורה מצדי, מקווה שהבינו כי המדובר בגישתי למקצוע ולא משהו אישי. לא שותה חצי קפה חצי תה. אם אראה מישהו משייט ב- 15,000 רגל מאתונה ארצה ב- B738, הוא יקבל ממני הודעה אישית שתסביר לו איך ולמה טסים במטוס, אף אם זה לא בהגדרת התפקיד, אלא בכדי לעזור לו להבין וליהנות יותר. כנ"ל כאשר טייס קיבל הנמכה לסירון 3000 רגל ולהודיע מיוצב ILS, ואתה רואה אותו מתחת לגובה לפני שהודיע וקיבל אישור להמשך גישה, הוא ישמע ממני על החלטתו להנמיך ללא רשות. ליהונתן, עכשיו מותר לספר כי לפני יציאתך עם ערן, כתבתי מייל לאיתי פלד, הבעלים של ביה"ס לטיסה שלכם בגיית'רסברג מרילנד, שייתן לכם טיפול של מחלקה ראשונה. הכרתי את אביו כאן בקושיצה, יליד סלובקיה שעלה בנערותו ארצה, היה מזכיר קיבוץ גבעת עוז, מלח הארץ, המגיע לעתים לחופשה כאן, לדירה 50 מטר מביתי. עלו והצליחו בקורס. עם אורן דיברתי ישירות, נהנייתי מהתמונות ששלח, מזכיר נשכחות- בפעם האחרונה טסתי כטייס מעל לוס אנג'לס ב- 1999 במסוק רובינסון R-44, המראנו משדה ג'ון ויין אורנג' קאונטי לנוף מרהיב. לאלה שאינם מכירים, ג'ון ויין עליו השלום היה אליל סרטי המערב הפרוע ומלחמות ארה"ב בדורות השונים, ושהה רבות בבית הקיץ שלו באי הנופש BALBOA ליד השדה. לחגי, שזכה בתחרות הניווט של עיט בדרום, כל הכבוד לביצוע, היה תענוג ואתגר כאחד לפקח על דרום באותו ערב, זה אכן היה אתגר של ממש לבקרת התעבורה. לאסף החיפאי שיוצא לשוויץ, מעופר שנולד, גדל והתחנך בחיפה, נשם את הכרמל, נשטף עם גלי חופו, בכל שנה לסקי בשוייץ, ועבר עשרות פעמים בטרמינל A ו-B בקלוטן, לכל כיוון אפשרי. נסיעה טובה! כך גם לכל האחרים, נוסעים ונשארים כאחד. עלו והצליחו כולכם ולהשתמע. מזל טוב עופר!
mickey lip פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 גם ממני עופר , מזל טוב. ותודה על ההשקעה שלך בחטיבה.