אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אורן ירדת מהפסים ??? מי משתמש ב PM ? רציתי להעלות לפה תמונה, רק שהיא לא על הלפלפ שלי. (אילן אם יש לך את התמונות ששלחתי לך, שגר לי לאימייל ואני יעלה אותם לפה. ). את הפנל של ה LDS פירקתי ממזמן לגורמים והוא מוכן ומזומן לקוקפיט שניבנה בימים אלה. בצורה זו יש לי 100% פונקציונליות של המטוס (בעתיד גם ה FMC שלו יעבור בעזרתו האדיבה של מר ניקו טיפול, מנחם כבר עשה זאת אגב). שמו לב שאפילו LDS בעצמם הכווינו את החברים איך לפרק את הפנל. אמנם לא מפורשות, אבל גם לא אסרו או אימו על אלה שהעלו תמונות ראשונות של הפנל המפורק. בעקרון פירקתי את הפנל של הקפטין ושל ה CO לשני מסכים והשעונים עצמם מוגדלים. לדעתי אפשר לעשות זאת גם למלכה ולאחר שדודי ירכוש אותה, אני אנסה לעשות אותו הדבר לה ואז נאמר שלום לצוות של PM שכניראה יצטרכו למצא לעצמם פריירים אחרים שישלמו 500$ או ארו על המוצר שלהם.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 שלום, ברכות לכל חברי לתחביב על הולדת מטוס חדש וחדשני זה. יעבור זמן עד שנוכל לגבש דיעה על איכותו ושימושיותו. יש לצפות למספר מחזורי עדכון כמו בכל מוצר עד שיחלפו קשיי הילדות. יש הרוצים להיות בין החלוצים, במקום ללכת לישון, אחרים חושבים כמו באפריקה, "מה שלא ניתן לדחות למחר, נבצע מחרתיים!" :-) ברצינות- יש גם טעם בהמתנה ולימוד מנסיונם של אחרים טרם החלטה, איש ודרכו. באשר למחיר, גוף המוכר מוצרים שואף למקסם הכנסותיו (מכפלת המחיר במספר היחידות הנמכרות), ואם המחיר לא יעבור תיקון, חזקה על PMDG שעשו חישוב נכון. קריסת השרת מעידה כי יש קונים גם במחיר שקבעו. קונים צריכים להחליט לגבי כל הוצאה מה עדיף, כל אחד לעצמו לפי העדפותו. אני מאוד אוהב את המטוסים הכבדים כי הם נותנים הרגשה מיוחדת, כך היה PSS B744, וכך ה- RFP B742 המעולה. אך יש לי שימוש מאוד מוגבל למטוסים אלה, שנועדו בראש ובראשונה לנתיבים ארוכים. אני לא נהנה משבת ליד המחשב 10 שעות רצופות, ואיני משאיר תא טייס לא מאויש בטיסה. אני מעדיף טיסות שלא אורכות מעל שעתיים ככלל. ניתן להשתמש ב- B744 גם באופן שהוא מתופעל ביפן למשל , בטיסות של כשעה בין טוקיו לאוסקה עם 580 נוסעים. לדעתי אין בכך ניצול אלגנטי של יכולתו המדהימה של מטוס זה, המבוסס על תיכון מוקדם מתחילת שנות ה- 60. אגב, בטיסה כזו מטוקיו נריטה לאוסקה התרסק בשעתו בגובה רב B742, כל 527 הנוסעים ואנשי הצוות ניספו למעט תינוק אחד שנחבל וניצל. עריכה: 1. למעוניינים ב- Frame rates, ראיתי 18-20 הן במבט מטרמינל 3 לכיוון LL, וכנ"ל בגישת ILS 12. מחשבי אינו ממש חזק או מודרני, מכוון ל-20. 2. איתמר, לגייס את ירדן דחוף למילואים בחברה :-) המטוס שוחרר!http://www.precisionmanuals.com/html/747400.htm
Erez Savir פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 זהו!!סוף סוף האתר שלהם חזר לפעולה וקניתי את המוצר הזה סוף סוף!!צפו לתמונות בקרוב
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אוקי מצאתי את התמונה של מה שניתן לעשות לפנל הקידמי של ה LDS אני לא מוצא תמונה של הפנל של ה CO, אבל הרעיון דיי ברור. מצטער על הגודל, זה כדי להמחיש לאיזה גודל ניתן להגיע. כרגע זה מיועד ל 1024 על 768 כמובן שהם מסודרים פחות או יותר במקום ושהם עדיין לא ממוקמים במקומם הסופי ובגודלם הסופי, רק לאחר שהפנל הקידמי יהיה מוכן, אני אמקם אותם בהתאם. למלכה צפוי אותו הרעיון.
xenopus פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 קודם כל, התקשורת עם צוות הקרקע יותר מוגבלת מבחינת האופציות מאשר LDS אבל השיחה יותר נחמדה ומציאותית. כמות המידע שניתן לקבל על כל מערכות המטוס מהצגים, עולה בהרבה על ה LDS. אני בטוח שב- 767 ניתן לקבל מידע בצגי EICAS על הידראוליקה, דלקים, דלתות ועוד אך ה- LDS לא נותן אותם. במלכה יש את הצגים האלה. מאד חביבה בהמראה נסיקה ושיוט, זמני פריסת מדפים מאד מציאותית. צריך לראות כדי להבין. ואני בקושי שעה נטו עליה... חוץ מזה תראו איזו יפה:
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 התקשורת עם צוות הקרקע זה אחד הדברים הכי פחות חשובים. הרי זו לא באמת פונקציה של המטוס. אתה יכול לדמיין לך שיחה בעצמך... לגבי ה-EICAS אתה לגמרי טועה. ב747 שם מציגים את הנתונים על גבי מסך (באופן דומה ל-777 טלאיירבאסים). ב-767/757 זה עדיין לא קיים.
E.Z פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 קודם כל, התקשורת עם צוות הקרקע יותר מוגבלת מבחינת האופציות מאשר LDS אבל השיחה יותר נחמדה ומציאותית. כמות המידע שניתן לקבל על כל מערכות המטוס מהצגים, עולה בהרבה על ה LDS. אני בטוח שב- 767 ניתן לקבל מידע בצגי EICAS על הידראוליקה, דלקים, דלתות ועוד אך ה- LDS לא נותן אותם. במלכה יש את הצגים האלה. מאד חביבה בהמראה נסיקה ושיוט, זמני פריסת מדפים מאד מציאותית. צריך לראות כדי להבין. ואני בקושי שעה נטו עליה... הצגים לא קיימים ב 767 מן הסתם כי המערכת לא קיימת - אגב קיים חיווי דלתות ב 767- דוגרי זה מה שמשנה? שהוא מראה חיווי דלתות? גם ככה מדובר בתצוגב גרפית בילבד אין לזה שום משמעות במטוס אתה יכול לילחוץ על פתיחת דלתות ב 37 אלף ולא תראה כיסאות נשאבים החוצה בגלל ירידת לחץ מה שהופך את עניין הדלתות למגוחך כנ"ל לגבי שיחה וגל הדברים האלה כנ"ל לגבי דלקים- איזה מידע או תצוגה חסרה במציאות לא קיימת?
xenopus פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 טוב, יתכן ומירב התלהבותי נובעת מזה שזו 747 ולא 767. מבחינת פונקציונאליות, עוד לא גיליתי את השוסים האמיתיים, אבל זה מאד כיף לחפש ולנסות.
Moshico Biller פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 בעיה איתו שלא רק אצלי רוצים דברים פשוטים : לשנות גובה או מהירות או HDG מסויים יש במקום + או - יש מן חץ כזה שצריך "לנחש"אותו והוא רק מוריד לא מעלה בשום דבר ולא רציתי לפתוח אשכול בתמיכה בשביל זה אשמח אם תוכלו לענות תודה ועוד דבר הוא לא ריאליסטי בדבר אחד הגלגלים שלו ניסגרים מהר במציאות לא! תודה
Erez Savir פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 מושיקו,זה מה שקורה שאתה לא קורא את המדריך! אתה אמור ללחוץ קליק ימני לפלוס ושמאלי למינוס... והגלגלים שלו מתקפלים ויורדים בדיוק כמו באמיתי,ככה הם אומרים,והזמן שאצלי נראה לי בהחלט הגיוני.... לא יודע מה איתך
Moshico Biller פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 מושיקו,זה מה שקורה שאתה לא קורא את המדריך!אתה אמור ללחוץ קליק ימני לפלוס ושמאלי למינוס... והגלגלים שלו מתקפלים ויורדים בדיוק כמו באמיתי,ככה הם אומרים,והזמן שאצלי נראה לי בהחלט הגיוני.... לא יודע מה איתך במיקרה יש לנו את אותו מטוס זה לא מציאות ונכון עוד לא קראתי את המדריך "זה מה שקורה שלא קוראים מדריך" בשביל זה שאלתי :? יום נעים ותודה :wink:
Moshico Biller פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחד איפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink:
Boeing744 פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחדאיפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink: אתה נהנה לשאול שאלות כאלה. מילא לא קורא את המדריך, אבל גם לא פותח את כל הלחצנים בפאנל
Moshico Biller פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחדאיפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink: אתה נהנה לשאול שאלות כאלה. מילא לא קורא את המדריך, אבל גם לא פותח את כל הלחצנים בפאנל שחכתי להוסיף שלא ביקשתי ביקורות :? אלא תשובות תודה :wink:
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחדאיפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink: אתה נהנה לשאול שאלות כאלה. מילא לא קורא את המדריך, אבל גם לא פותח את כל הלחצנים בפאנל שחכתי להוסיף שלא ביקשתי ביקורות :? אלא תשובות תודה :wink: בפאנל ה-COM.
Jonathan Perelmuter פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחדאיפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink: אתה נהנה לשאול שאלות כאלה. מילא לא קורא את המדריך, אבל גם לא פותח את כל הלחצנים בפאנל שחכתי להוסיף שלא ביקשתי ביקורות :? אלא תשובות תודה :wink: אתה יוצא בהצהרה שלא קראת את המדריך, שואל שאלות ועוד כשמעירים לך על זה שהן לא במקום כי לא קראת את המדריך אתה עוד בא בטענות?
matan פורסם אוגוסט 9, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 מושיקו,זה מה שקורה שאתה לא קורא את המדריך!אתה אמור ללחוץ קליק ימני לפלוס ושמאלי למינוס... והגלגלים שלו מתקפלים ויורדים בדיוק כמו באמיתי,ככה הם אומרים,והזמן שאצלי נראה לי בהחלט הגיוני.... לא יודע מה איתך במיקרה יש לנו את אותו מטוס זה לא מציאות ונכון עוד לא קראתי את המדריך "זה מה שקורה שלא קוראים מדריך" בשביל זה שאלתי :? יום נעים ותודה :wink: מושיקו אולי לפני שתשאל שאלות פשוט תקרא את המדריך ואז תשאל את השאלות?לדעתי זה יותר הגיוני :wink: בקשר לגלגים,ארז צודק ב100% אני הייתי בקוקפיט של ELD לפני חודש וזה בדיוק ככה מבפנים,ומבחוץ יש לנו מספיק פעמים לראות שככה זה בILS.אז בבקשה לפני שאתה מרגיז את המנהלים פשוט תקרא את המדריך קודם.
EvyatarM פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 הכל מצויין במטוס רק פתאום שמתי לב לדבר אחדאיפה הseatbelts ו no smoking? תודה לכל העוזרים :wink: אתה נהנה לשאול שאלות כאלה. מילא לא קורא את המדריך, אבל גם לא פותח את כל הלחצנים בפאנל שחכתי להוסיף שלא ביקשתי ביקורות :? אלא תשובות תודה :wink: ביקורות אתה תקבל גם אם אתה לא רוצה, ותשובות אתה תמצא במדריך. חוצפן לא קטן אתה...
matan פורסם אוגוסט 9, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 אביתר אני מסכים איתך ב100% זה לא פעם ראשונה מושיקו.
Eldar Sella פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 דיי כבר לקטול אנשים נמאס!!! תמחקו את הדיון הזה. PMDG שוחרר כולם כבר יודעים את זה אז אין טעם בדיון.