Oren Geva פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=32 לא לשכוח להירשם ביורובוק!
Or Netzer פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 רק תיקון קליל. ההגעה לורנה על סטאר לא על סיד
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 טוב נרשמתי ביורובוק, מגדל בטוח יהיה לכם!
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink:
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink: באיזה שעה אתה ממריא?
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 ורנה..............אני בפנים \:D/ איך ידעתי.. זה היה כ"כ צפוי.. חיכיתי לרגע הזה! טוב נו.. נשמע אותך מרחוק מגיע עם הטופושאדי שלך :shock: :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink: באיזה שעה אתה ממריא? בערך ב 23:00 אני חוזר מהעבודה ב 22:00 עד שאני אתארגן וכל הקשושים.... תודה :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink: באיזה שעה אתה ממריא? בערך ב 23:00 אני חוזר מהעבודה ב 22:00 עד שאני אתארגן וכל הקשושים.... תודה :mrgreen: זה אומר שבערך ב-02:30 אתה על הקרקע בחזרה.. אחלה אני אעלה :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink: באיזה שעה אתה ממריא? בערך ב 23:00 אני חוזר מהעבודה ב 22:00 עד שאני אתארגן וכל הקשושים.... תודה :mrgreen: זה אומר שבערך ב-02:30 אתה על הקרקע בחזרה.. אחלה אני אעלה :mrgreen: שים לב אני יוצא מב"ג לא נוחת בב"ג..
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 סוף אני יכול לחזור לקבוצה אחרי שהרבה זמן לא טסתי בגלל בחינות היום ממריא מב"ג לבודפשט פיקוח יתקבל בברכה :wink: באיזה שעה אתה ממריא? בערך ב 23:00 אני חוזר מהעבודה ב 22:00 עד שאני אתארגן וכל הקשושים.... תודה :mrgreen: זה אומר שבערך ב-02:30 אתה על הקרקע בחזרה.. אחלה אני אעלה :mrgreen: שים לב אני יוצא מב"ג לא נוחת בב"ג.. כן ברור אני גם יודע להגיד clr to land זה בסדר :mrgreen: טיסה נעימה.. :wink:
BarakH פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אורן (וכולם), לפי הדפיות שלי וגם לפי ה-Navdata אין יציאת ERLOS מבודפשט. אפשר אולי לבדוק את זה?
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אורן (וכולם),לפי הדפיות שלי וגם לפי ה-Navdata אין יציאת ERLOS מבודפשט. אפשר אולי לבדוק את זה? כן כמובן. יש יציאה כזו, ERLOS 3D כמובן מסלול 31, כמו כן ממסלול 13 יציאה ERLOS 1D. דפיות למי שצריך: דפית יציאה ERLOS3D מסלול 31, מפורטת כמו שצריך: http://www.vacchun.hu/commonimg/sid31_e.jpg ו-ERLOS1D מסלול 13 גם כן מצוינת: http://www.vacchun.hu/commonimg/sid13_e.jpg מחכה לכם על מגדל, בתקווה שלא יתפס לפני
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 אני מסיים עבודה בסביבות 9 .. אני אצטרף לאחרוני הממריאים! במידה ויש פיקוח בוורנה, אז כמה מילים בבולגרית: ערב טוב : דוברה וויצ'יר dobra vicher לילה טוב : דוברה נושט dobra nosht שלום (כשנפגשים) : זדראוויטה zdravete להתראות: דוביזדאנה dovezdane תודה: בלאגודריה blagodaria טיסה נעימה!
אורח פורסם אוגוסט 24, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2005 לצערי לא מובטח שיהיה פיקוח בורנה :cry: בהונגריה אנחנו מסודרים. Dear Oren, The problem is that during the week I can't be 100% sure i can cover Varna and at the moment we are only two ATC members(most of Bulgarian FlightSim members are in IVAO, but we are luring them one by one with TOP quality ATC) and the second member is on vacation. I'll try never the less to open Varna Approach, but don't count 100% on it, sorry:((( Todor Atanasov VACC Bulgaria Director ACCBG1
Or Netzer פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 רן מיקי ישראל שאדי אלעד! יורובוק! רק אני ואורן שם.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 רן מיקי ישראל שאדי אלעד! יורובוק!רק אני ואורן שם. כל פעם שאני מנסה לרשום תוכנית טיסה זה מעלה לי שגיאת SQL ... :cry: בכל מקרה , כנראה שאין פיקוח בוורנה, TODOR החזיר לי תשובה שהוא לא יכול היום בערב.
אורח פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 כן, הוא עדכן אותי גם. לא נורא, אנחנו יודעים להסתדר לבד :wink:
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 היה מדהים! יש לי סיפור שבטח כמה שמעו אותו על הקשר, נוסיף אותו לסקריןשוט .
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 באמת היה סבבה הרבה שלא השתתפתי ב TFC בגלל בחינות והיה סבבה פקח שהודה בפני שהחליט שהוא רוצה לשחק משחקים עד שנישבר לי...צילמתי כמעט את כל הנחיתות- היו כמה שטוחות ששברו לנוסעים את התחת :roll:. שימו משהו נחמד- מי שנרשם ביורובוק יכול לראות אם הוא יצא באיחור או בזמן לא ראיתי את זה עד עכשיו....שימו לב רן אור ואורן - יצאתם באיחור גדול ויבשתם תנוסעים- האיחור נמדד בפרק חריגה של עד רבע שעה (גם אני לא צדיק)
אורח פורסם אוגוסט 25, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2005 מה?! 15 דקות עד למרשה עם הבלגן וההתפרצויות שהיו בבודפשט על הקרקע... עוד חצי שעה הסעה והמתנה, וחצי שעה מעגלים מעל ורנה... בטח באיחור... אגב, אם תלחץ שם על אינפו תוכל לראות כל נקדה בדרך מה היה מצבך ביחס למתוכנן. הנה הטיסה שלי - http://www.euro-book.net/fp_info.php?fpid=20836 שים לב שבבודהפשט הייתי 15 דקות לפני הזמן!!!
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 לא נראה לי שהיתה לי נחיתה שטוחה...אבל היתה לי נגיעה בVS של 700 רגל לדקה :shock: באמת שברתי לכל הנוסעים את התחת מהעובדה הפשוטה שהפקח שכח להמניך אותי, ובתוך פחות מ-10 מייל, הנמכתי מ-110 ל-2500, תוך ירידה של 4000 ב-VS למשך דקה, ועוד חצי דקה בירידה מתונה יותר. כן כן, היה קצת לונה פארק, אבל עשיתי את זה כמו גדול על הפנים לנחות ב160 קשר, אבל עדיין...פיניתי למזלי בTAXIWAY האחרון . בכל מקרה היתה דרמה על הערוץ. הפקח הנחמד שבאמת היה מקצועי ביותר, החזיק אצבעות נראה לי רק בגלל הטיסה הזו, פשוט שכח להנמיך אותנו . לדבריו: "אני נהנה לראות את קצב ההנמכה שלך אלעל 427". אחרי נחיתה קשה ומילת תודה לפקח המשכנו לשוחח בפרטי, והוא גילה לי שהוא פקח בבודפשט בכלל... אבל איך שהוא קיבל 12 מטוסים וסידר אותם כל כך יפה וכמו שצריך, יש להצדיע לו, עשה את עבודתו באמת בצורה טובה מאוד. האמת לא צילמתי, אבל תעלו תמונות-ומהר!!! כל הריתוקים של כולם בגבהים שונים אחד ליד השני זה היה דיי מצחיק
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2005 אלעד אורן צודק. המתנו 15 שעה לפחות על הקרקע כשכל שניה שינו לנו את המספרים באוויר קיבלתי האטת מהירות והפסקת נסיקה בגלל מטוס אחר ומעל ורנה קיבלתי 2 וחצי הולדים לא נחוצים כיון שעוד לפני ההולד הראשון מיקי רק היה בפיינל וזה היה משאיר לו שעה לפנות את המסלול בשבילי. באמצע ההולד הראשון מר פקח החליט שהוא הולך לשרותים להשתין והשאיר אותנו על הערוץ עושים סחרחרה באוויר. הוא חזר הכניס אותנו לעוד הולד והודיע שזהו NO MORE HOLDS .מיתר הטייס המסתנן רצה כנראה לנחות מוקדם מכיון שהיה מספר 5 או 6 ונכנס מספר 2 אחרי שהכריז שאין לו דלק (מסתנן! :x ) אבל אחרי הכל נסלח לו הפקח רצה קצת כיף :mrgreen: נכנסתי מספר אחד אחרי 2 וחצי הולדים נגיעה חלקה כמו חמאה סנטר לין פינוי מסלול הסעה לחניה ותודה רבה לפקח המשועמם. סה"כ אחלה טיסה.