ohadn747 פורסם ספטמבר 13, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 גם רשימת קווי האוטובוס בסביבה יכולה לפתור לי את בעיית ההגעה והחזרה (בעיקר החזרה).תודה מראש. אביחי. תבדוק דף או שניים מאחורה, רשמתי איך להגיע באוטובוס... יש קו (59) שלוקח אותך לתחנת רכבת מרכז
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 13, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 אפיק כמעט בטוח שאני יוכל לבוא לקחת אותכם מתנב"ג
avihai פורסם ספטמבר 13, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 גם רשימת קווי האוטובוס בסביבה יכולה לפתור לי את בעיית ההגעה והחזרה (בעיקר החזרה). תודה מראש. אביחי.
rubi פורסם ספטמבר 13, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 אפיק אני חוזר לכיוון חולון לא תיהיה בעיה עקרונית לאחזיר אותך ואת אביחי לר"ג אבל בוא ניהיה חכמים יותר ביום חמישי רובי :!:
×�פיק פורסם ספטמבר 13, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 אז אנשים מי מגיע? אני צריך לדעת שבאמת יש לנו מפגש, אני מגיע לגמרי במיוחד אז בבקשה, מי שיגיע שירשום... למרות שנראה לי שיש כמות מכובדת של אנשים שגם ככה מגיע מרגע שנתנו לנו אישור
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 13, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2005 אני לצערי מודיע שאני בא.. אני בא ממזרח ראשון מי שרוצה הסעה שידבר איתי במסנג'ר.. כבר יש כמה שביקשו ממני אז כל הקודם זוכה..
oz פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 אני ואורי פורת כנראה נגיע תלוי עם נצליח להשיג מכונית...
OmriSoudry פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 אז הסעה חזרה בינתיים יש לי (תודה ליאב!!! ) אבל בקשר להלוך יש לי בעיה... ב-21:01 אני עולה לרכבת לת"א. ב-21:55 אני עולה על הרכבת מת"א לנתב"ג. ב-22:15 אני מגלה שאין לי איך להגיע משם לILS רעיונות? (קו 59 וכל זה לא יעבוד הפעם, הוא לא פועל בשעות האלה...)
Shai B פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 "חובה ת"ז" :S ואם אני בן 14 תמים נטול ת"ז? מי יתנדב להיות אבא שלי? בכל מקרה, לזה אני לא אגיע...אם זה היה באור יום בכעף, אבל זה נתן להורים שלי [וגם תודה רבה לאחותי שעזרה להם] תירוצון, לא מסתובבים בת"א בלילה לבד :!: [ :? ] מפגש הבאתעשו באיזה חג באור יום תצפו לראות את הארגנטינאי מגיע =] [100% מגיע. נמאס לי להסתתר פה. ] שיהיה לכם בכעף ושיהיה לנו הרבה תמונות :!: אני אעשה ספוטנינג באילת :?
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 "חובה ת"ז":S ואם אני בן 14 תמים נטול ת"ז? מי יתנדב להיות אבא שלי? בכל מקרה, לזה אני לא אגיע...אם זה היה באור יום בכעף, אבל זה נתן להורים שלי [וגם תודה רבה לאחותי שעזרה להם] תירוצון, לא מסתובבים בת"א בלילה לבד :!: [ :? ] מפגש הבאתעשו באיזה חג באור יום תצפו לראות את הארגנטינאי מגיע =] [100% מגיע. נמאס לי להסתתר פה. ] שיהיה לכם בכעף ושיהיה לנו הרבה תמונות :!: אני אעשה ספוטנינג באילת :? בכלל אתה צריך לדאוג מהביטחון אחרי הצרות שאתה עושה להם שם באילת!! בטח יש להם התראות על נער בן 14 אילתי שמצלם ובורח מהמאבטחים!!! :mrgreen: לצערי אני לא יכול להגיע אבל אני מצפה להמווווווון תמונות!
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 אני לצערי מודיע שאני בא.. אני בא ממזרח ראשון מי שרוצה הסעה שידבר איתי במסנג'ר.. כבר יש כמה שביקשו ממני אז כל הקודם זוכה.. אוף אם הייתי יכול לבוא
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 אחלה חברים אז ניפגש ב17:00 בILS! "להביא שק של מצב רוח טוב" והרבה מים!!!! :wink:
Oren-ELY3 פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 "חובה ת"ז":S ואם אני בן 14 תמים נטול ת"ז? מי יתנדב להיות אבא שלי? בכל מקרה, לזה אני לא אגיע...אם זה היה באור יום בכעף, אבל זה נתן להורים שלי [וגם תודה רבה לאחותי שעזרה להם] תירוצון, לא מסתובבים בת"א בלילה לבד :!: [ :? ] מפגש הבאתעשו באיזה חג באור יום תצפו לראות את הארגנטינאי מגיע =] [100% מגיע. נמאס לי להסתתר פה. ] שיהיה לכם בכעף ושיהיה לנו הרבה תמונות :!: אני אעשה ספוטנינג באילת :? תוכל להביא כל תעודה מזהה אחרת. בגילך הייתי משתמש בכרטיס של הבית ספר. עם התמונה.
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 חברים. בקשה מהביטחון!!! לא להגיע עם ציוד לראית לילה (אם יש מישהו שהתכוון!) הציוד היחידי שמותר הוא מצלמה. וכן, יש אישור למנגל שם! להשמע!
OmriSoudry פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 הראיית לילה של המצלמה הדיגיטלית נחשבת? חשבתי אולי לצלם ווידאו (נו איך לא? )
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 חבר'ה תיראו: סליחה ששכחתי, אפיק קיבל את ההודעה הזו "אני גם בא לILS אני בא עם אגרופן לכסח לכם את הצורה... זבל" שולח: גלעד הולר giladhu@gmail.com אני מת שהוא יבוא ל ILS.... אם באמת יש לו אומץ
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 כן. קיבלתי את המייל הזה השניה ממנו... :| :?
Omer k פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 חברים.בקשה מהביטחון!!! לא להגיע עם ציוד לראית לילה (אם יש מישהו שהתכוון!) הציוד היחידי שמותר הוא מצלמה. וכן, יש אישור למנגל שם! להשמע! שייט אי אפשר להביא את המשקפת לראיית לילה חח כאילו מה אשפשר לעשות אם זה
×�פיק פורסם ספטמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 לא לוקחים סיכונים הביטחון ביקש ספציפית ושאל ספציפית על זה. למה לעצבן בכוונה? אז אמרתי שלא יהיה אי נעימות...
Aviv Giladi פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 חבר'ה תיראו:סליחה ששכחתי, אפיק קיבל את ההודעה הזו "אני גם בא לILS אני בא עם אגרופן לכסח לכם את הצורה... זבל" שולח: גלעד הולר giladhu@gmail.com אני מת שהוא יבוא ל ILS.... אם באמת יש לו אומץ מי שכתב את זה לליאב כנראה לא ראה אותו או לפחות את הגודל שלו
Omer k פורסם ספטמבר 14, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2005 לא לוקחים סיכוניםהביטחון ביקש ספציפית ושאל ספציפית על זה. למה לעצבן בכוונה? אז אמרתי שלא יהיה אי נעימות... בצחוק