Ilan Jonas פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 הכניסה מהלינק שבדף הראשי באתר (מתחת לבאנר הארוע). כדאי לקרוא ולהשאיר פידבק (באנגלית בבקשה, הרבה אורחים יכנסו לדף). תודה לIA על האחסון
Kobi David פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 המלצה קטנה.... לוקח מעט זמן לעמוד התמונות לעלות, זאת כיוון שיש כמות מטורפת של תמונות! אבל שווה לחכות!
Oren Geva פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 יאללה אילן! לדף הראשי של ואטסים... עם טיזר לקראת פסח/איסטר... אני כבר שם את זה בסימפלייט ובדלתא!
Ilan Jonas פורסם ינואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2004 מתוך סולידריות עם חברנו מעבר לים אני לא שם את זה בדף של ואטסים... אני לא רוצה להזיק לפרסומת שיש שם כרגע לארוע של בלגיה-הולנד-לוקסמבורג שיתקיים בשבת. שמתי בפורומים אבל, אנשים רואים את זה בכל מקרה :roll: אגב פסח יהיה ארוע פנים-ארצי לדעתי,משהו שונה לגמרי...
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 התמונות ממחישות יותר ויותר את מידת ההשקעה באירוע! כ ל ה כ ב ו ד
E.Z פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 כל הכבוד על ההשקעה ללא ספק התמונה שהכי אהבתי היא צילום ארוחת השחיתות שעשינו שם ללא ספק מעורר זיכרונות
Itay Zecharia פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 תמונות מדהימות.... אפשר לקבל אזזכור קטן? זה היה בבית של אלעד? והאם איציק בקשי השתתף באירוע?
Barak פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 The Smartest Ace כתב: תמונות מדהימות....אפשר לקבל אזזכור קטן? זה היה בבית של אלעד? והאם איציק בקשי השתתף באירוע? זה אכן הבית של אלעד.. איציק לא היה בשל חובות פרטיות שלא יכל לדחות אותם..
Oren Geva פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 המדינה הזאת, אני אומר לכם... לא משחררת חיילים בשביל אירוע?
Izik Bakshi פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 חברים יקרים אומנם הפסדתי אירוע מהנה, אבל תהיו בטוחים שזו תחילתה של מסורת לאירוע בחגים אני נצלתי את השמירות בהאזנה לפיקוח דרום ולחגב ולמדתי והשכלתי