עבור לתוכן
Liav Nefesh

חבל חבל... באמת חבל (ILS 12 היום מ5)

Recommended Posts

פורסם

חוץ מזה אני רוצה להודות לבחור שבלעדיו לא היה לנו ILS:

יונתן שלא נח לרגע משהמשטרה העיפה אותנו ועד שחזרנו, על כל הטלפונים, על כל הצעקות (שאני מניח שהיו) תודה רבה רבה לך!

ועוד תודה חשובה לאפיק ברק, שבלעדיו לא היינו מארגנים הכל...

תודה לסודרי שגרם לאפיק לגרום לנו לבוא ל ILS

סך הכל היה ממש אחלה, באו יותר אנשים משציפנו

היינו עד סביבות 12 ופשוט כייף!

פורסם

היה מפגש ממש כיף! למרות שבאתי בסוף וראיתי רק איזה 4-5 נחיתות (איך שהגענו נחת 747 זה היה יפה!), היה ממש אדיר!

תודה לאפיק שהגיע למרכז ובגללו החלטנו להיפגש שם! :D

תודה ליונתן על האישורים לשהייה שם!!

תודה לעידו שהביאני עד הלום...בעצם עידו הביא אותי עד לILS...

ותודה לליאב שדאג שיהיה מה לשתות, על מה לשבת, וכו' וכו'...ותודה יותר גדולה על זה שהוא החזיר אותי הביתה!!!! 8)

שוב, היה ממש כיף, מצדי פעם בחודש כזה דבר אני לא אתנגד...

פורסם

סודרי, אולי במקום לבלבל במוח תדאג לרשום את עיט לסרבאינפו? :lol:

אני לא רואה אתכם ברשימה המעודכנת... (http://www.avsim.com/hangar/utils/servinfo/airlinesVA.htm).

כנ"ל כל חברה אחרת (אלעל לא צריכה נדמה לי, כי הם מדמים חברה מוכרת, אבל כדאי לבדוק שיעודכן לינק לאתר).

פורסם
סודרי, אולי במקום לבלבל במוח תדאג לרשום את עיט לסרבאינפו? :lol:

אני לא רואה אתכם ברשימה המעודכנת... (http://www.avsim.com/hangar/utils/servinfo/airlinesVA.htm).

כנ"ל כל חברה אחרת (אלעל לא צריכה נדמה לי, כי הם מדמים חברה מוכרת, אבל כדאי לבדוק שיעודכן לינק לאתר).

הוספתי הרגע...מקווה שיהיה בסדר... 8)

פורסם

היה אחלה, תודה רבה למארגנים!

ליאב כנראה יצטרך להחליף את הקפיצים, הציריות והמתלים של הסובארו אחרי המפגש הזה :lol:

הקפה והתה באמת היו אחלה, הקפה הזה עשה לאיציק את היום :D

פורסם
וואי יפה,רק אותו צילמת?

ועל מה אמרתם "וואו"? על האורות האדומים האלה שהבהבו? (זה מה שאפשר להבין מהסרטון..)

אמרנו "וואו" כי הוא נחת ממש עקום :wink:

היה ממש אחלה כל הכבוד על הארגון, וליונתן שדאג לאישור וסידר את הבלגן שנוצר באמצע...

התה באמת היה טעים :lol:

פורסם

היה באמת אחלה.. אני הייתי בין הבודדים שהגיעו ב5... תאמינו הILS היום נראה כמו מקום ממוסחר כזה.. יש איזה קרוואן עם מזגן וזה- אפשר אשכרה לעשות שם חדר בקרה :D וגם אפילו שירותים ניידים! :lol: וגם בטונדות וכל זה.. (מעניין למה :roll: )

קיצר ליאב.. הגזייה שלך היתה לדעתי האטרקציה של הערב.. שימו לב שאף אחד לא שתה קפה אלא רק תה.. לפחות אני היחיד שהבאתי סוכרזית! :mrgreen: ואני עדיין מחפש את הפיצוחים האבודים :? חצי קילו שלהם... :?

קיצר תארגנו עוד ערבים כאלה יהיה סבבה לאללה.. או ILS מסורתי בשישי בצהריים בימים קרים יותר!!!

יונתן, ליאב, אפיק, וכל מי שאירגן וכל מי ששכחתי- שוקראן! :D:D :mrgreen:

פורסם

טוב חברים, הגיע הזמן שגם אני אגיב.

חזרתי הרגע מת"א אחרי 4 שעות נסיעה באוטובוס. איזו נסיעה!!! 4 שעות עמידה באוטובוס! אפילו לעמוד לא היה מקום!!!!! :cry:

בכל מקרה היה מעולה.

לרגע חשבתי שאירגנתי ובאתי לחינם!!! כי המשטרה העיפה אותנו חצי שעה אחרי שהיינו (איזה שוטר נוד אחד...)

היה ממש אבל ממש טוב, סוף סוף ראיתי מה זה הILS

תמונות בקרוב.

נ.ב.

מעכשיו אני צריך להיות פחות או יותר 3-4 פעמים במנהל לצורך מבחנים תאורתים, מבטיח לנסות לארגן עוד מפגשים בימים האלו!

להשמע!

אפיק ברק העייף

עריכה:

שחכתי להודות!

לעומרי סודרי (בכל נושא חייבים להודות לו, גם אם הוא לא ממש קשור. אה נזכרתי על מה! על הבמבה!)

לליאב נפש על ההסעה מנתב"ג

לקובי על ההסעה הישר לבית דוד שלי!

וכמובן ליונתן! על האישורים!

פורסם

חברים..אני מאד שמח שנהנתם אתמול במפגש ולא היו בעיות מיוחדות אבל לצערי הרב :cry: שלשום בזמן אימון רכיבה[אופניים] התרסקתי,הרחתי את האספלט מקרוב ושברתי צלע ולכן אני מושבת ולא יכלתי להגיע. נורא חבל ,נקווה שבפעם הבא יהיה בסדר ונפגוש את כולכם....רובי המקורקע :cry:

פורסם
חברים..אני מאד שמח שנהנתם אתמול במפגש ולא היו בעיות מיוחדות אבל לצערי הרב :cry: שלשום בזמן אימון רכיבה[אופניים] התרסקתי,הרחתי את האספלט מקרוב ושברתי צלע ולכן אני מושבת ולא יכלתי להגיע. נורא חבל ,נקווה שבפעם הבא יהיה בסדר ונפגוש את כולכם....רובי המקורקע :cry:

להביא את ה-ILS אליך?

החלמה מהירה!!!

פורסם
טוב חברים, הגיע הזמן שגם אני אגיב.

חזרתי הרגע מת"א אחרי 4 שעות נסיעה באוטובוס. איזו נסיעה!!! 4 שעות עמידה באוטובוס! אפילו לעמוד לא היה מקום!!!!! :cry:

בכל מקרה היה מעולה.

לרגע חשבתי שאירגנתי ובאתי לחינם!!! כי המשטרה העיפה אותנו חצי שעה אחרי שהיינו (איזה שוטר נוד אחד...)

היה ממש אבל ממש טוב, סוף סוף ראיתי מה זה הILS

תמונות בקרוב.

נ.ב.

מעכשיו אני צריך להיות פחות או יותר 3-4 פעמים במנהל לצורך מבחנים תאורתים, מבטיח לנסות לארגן עוד מפגשים בימים האלו!

להשמע!

אפיק ברק העייף

עריכה:

שחכתי להודות!

לעומרי סודרי (בכל נושא חייבים להודות לו, גם אם הוא לא ממש קשור. אה נזכרתי על מה! על הבמבה!)

לליאב נפש על ההסעה מנתב"ג

לקובי על ההסעה הישר לבית דוד שלי!

וכמובן ליונתן! על האישורים!

אולי אפשר שזה יהיו קצת יותר אחה"צ =\ ככה אולי להורים שלי לא יהיה מה להגיד :?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...