Itay Zecharia פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 אחד האנשים הכי מופלאים בחטיבה הזו, אני לא חושב שיש חבר בחטיבה שלא מכיר אותו. תמיד מוכן לעזור, תמיד קשוב לכל בעיה, אדם פשוט נפלא! עליו כן נהוג לומר האיש והאגדה. המון המון המון מזל טוב איציק ליום הולדתך ה-22, הרבה אושר עושר והרבה שעות פיקוח בת"א אחרי יורו קונטרול רוצים לשמוע אותך בשנוויק!! (לכל המגהצים שביננו) :new-bday: קדימה אנשים תנו בברכות :wink:
Itamar Koren פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 מזל טוב גבר גבר!!! האחד האנשים האגדיים :wink:
mickey lip פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 איזה כיף היום. כמה ימי הולדת ושמחות איציק ,איציק זה משהו מיוחד. האיש מאחורי הPTT של ת"א, מוכן לעזור ולהקשיב לכל מי שיש לו בעיה,או לצוות לו עזרה. האיש שהמילה "לא" פשוט לא קיימת במילון עבורו,ושאבשלום קור יעשה לופ ואחר כך גם ספין. המון מזל טוב ליום הולדתך, מאחל לך את כל הטוב שבעולם. שתהיה לך שנה נפלאה ,בריאות ,אושר,והצלחה בכל מעשי ידיך. מזל"ט
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 18, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2005 אז זאת אומרת שיש לך רק עוד 99 שנים עד FL120! ... מזל"ט יא קשיש :D
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב איציק! בנאדם ענק! אחד האנשים שהביאו את החטיבה להיות במצב הנפלא שלה כרגע! עד 120 איציק! הלוואי ותגשים את כל חלמתיך.. והעיקר תישאר כמו שאתה אחלה בנאדם שאוהב לעזור.. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב יתותחחחחחחח!!!!!!!!! איציק אחי מזל טוב, הצלחה ותישאר כמו שאתה תמיד :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב איציק!!!!!!!!! באמת אדם שראוי לברכות!! תמיד עוזר, ופשוט בנאדם טוב! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: עד 120, ואני מאחל לך כל טוב!
Gal פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב. אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהתחברתי ועשיתי קצת בעיות לקרקע ואז איציק עלה ונתן לי את הMSM שלו ומאז הוא סידר לי את עומרי עטר כמורה פרטי ואז התחלתי ללמוד כמו שצריך. תודה רבה איציק ושוב מזל טוב עד 120 והמון עושר ואושר. תמשיך להיות פקח נחמד וטוב כמו שאתה ותמיד טוב לשמוע את קולך על ת"א אחרי טיסה ארוכה.
Gal פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב. אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהתחברתי ועשיתי קצת בעיות לקרקע ואז איציק עלה ונתן לי את הMSM שלו ומאז הוא סידר לי את עומרי עטר כמורה פרטי ואז התחלתי ללמוד כמו שצריך. תודה רבה איציק ושוב מזל טוב עד 120 והמון עושר ואושר. תמשיך להיות פקח נחמד וטוב כמו שאתה ותמיד טוב לשמוע את קולך על ת"א אחרי טיסה ארוכה.
Omer k פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב!! :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
אורח פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 איציק איש יקר, המון המון מזל טוב. :new-bday: :new-bday: בלעדיו, מרביתינו עד היום היו שוברים את הראש על איך להתחבר עם ה SB2 וההודעות המוזרות שלו, מסיעים דרך הצבאית ל 26 ודינה היא סתם בחורה שקיבלה שם חיבה על אקו אני בכלל לא רוצה לדבר.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 איציק, המון מזל טוב והצלחה בכל דרכך, המון בריאות ואושר בכל אשר תפנה.
Oren-ELY3 פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב איש יקר ! עזר לי המון בתחילת דרכי בחטיבה, המון הצלחה בכל אשר תפנה ! תודה על כל התרומה שלך לחטיבה ועל כל שעה על פיקוח ת"א. מזל טוב אחי.
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב איש יקר!!!תמשיך ליהיות ענק כמו שאתה !!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 אמר רבי עקיבא, ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה. איציק הוא אדם מיוחד במינו ושם את הזולת לפני הכל, אין רבים כאלה. איציק ביחד עם אורן אלקובי ועמרי סודרי הביאו אותי לכאן מ- IVAO. מזל טוב, אושר בריאות והנאה!
Arie Halperin פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 קראתי קצת למעלה מה כתבו עליך לכן אין לי מה להוסיך אלא שהכל נכון אתה אשם!! :wink: איש יקר - רק בריאות ואריכות ימים מזל טוב אריה
matan פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 מזל טוב איש יקר!!!! המון המון המון המון המון מזל טוב!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: אני תמיד לא אשכח כמה עזרת,ותמכת בי.אני מאחל לך המון בריאות,אושר כושר ויושר.ותמשיך להיות איש מדהים כמו שאתה!!
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 19, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2005 בקשי מזל טוב תמיד תישאר אצלי הצעיר הפעור..... פשוט מלך !!! :mrgreen: עד 120