עבור לתוכן
Itay Zecharia

המון מזל טוב לאיש היקר ולמר תל-אביב איציק בקשי!!!

Recommended Posts

פורסם

אחד האנשים הכי מופלאים בחטיבה הזו, אני לא חושב שיש חבר בחטיבה שלא מכיר אותו.

תמיד מוכן לעזור, תמיד קשוב לכל בעיה, אדם פשוט נפלא!

עליו כן נהוג לומר האיש והאגדה.

המון המון המון מזל טוב איציק ליום הולדתך ה-22, הרבה אושר עושר והרבה שעות פיקוח בת"א 8)

אחרי יורו קונטרול רוצים לשמוע אותך בשנוויק!! (לכל המגהצים שביננו) :lol:

:new-bday:

קדימה אנשים תנו בברכות :wink:

פורסם

איזה כיף היום.

כמה ימי הולדת ושמחות :lol:

איציק ,איציק זה משהו מיוחד.

האיש מאחורי הPTT של ת"א, מוכן לעזור ולהקשיב לכל מי שיש לו בעיה,או לצוות לו עזרה.

האיש שהמילה "לא" פשוט לא קיימת במילון עבורו,ושאבשלום קור יעשה לופ ואחר כך גם ספין.

המון מזל טוב ליום הולדתך, מאחל לך את כל הטוב שבעולם.

שתהיה לך שנה נפלאה ,בריאות ,אושר,והצלחה בכל מעשי ידיך.

מזל"ט :lol:

פורסם

מזל טוב איציק! בנאדם ענק! אחד האנשים שהביאו את החטיבה להיות במצב הנפלא שלה כרגע!

עד 120 איציק! הלוואי ותגשים את כל חלמתיך..

והעיקר תישאר כמו שאתה אחלה בנאדם שאוהב לעזור.. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

פורסם

מזל טוב.

אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהתחברתי ועשיתי קצת בעיות לקרקע ואז איציק עלה ונתן לי את הMSM שלו ומאז הוא סידר לי את עומרי עטר כמורה פרטי ואז התחלתי ללמוד כמו שצריך.

תודה רבה איציק ושוב מזל טוב עד 120 והמון עושר ואושר.

תמשיך להיות פקח נחמד וטוב כמו שאתה ותמיד טוב לשמוע את קולך על ת"א אחרי טיסה ארוכה.

פורסם

מזל טוב.

אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהתחברתי ועשיתי קצת בעיות לקרקע ואז איציק עלה ונתן לי את הMSM שלו ומאז הוא סידר לי את עומרי עטר כמורה פרטי ואז התחלתי ללמוד כמו שצריך.

תודה רבה איציק ושוב מזל טוב עד 120 והמון עושר ואושר.

תמשיך להיות פקח נחמד וטוב כמו שאתה ותמיד טוב לשמוע את קולך על ת"א אחרי טיסה ארוכה.

פורסם

איציק איש יקר, המון המון מזל טוב.

:new-bday: :new-bday:

בלעדיו, מרביתינו עד היום היו שוברים את הראש על איך להתחבר עם ה SB2 וההודעות המוזרות שלו, מסיעים דרך הצבאית ל 26 ודינה היא סתם בחורה שקיבלה שם חיבה :D

על אקו אני בכלל לא רוצה לדבר.

פורסם

אמר רבי עקיבא, ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה.

איציק הוא אדם מיוחד במינו ושם את הזולת לפני הכל, אין רבים כאלה.

איציק ביחד עם אורן אלקובי ועמרי סודרי הביאו אותי לכאן מ- IVAO.

מזל טוב, אושר בריאות והנאה!

פורסם

מזל טוב איש יקר!!!! המון המון המון המון המון מזל טוב!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: אני תמיד לא אשכח כמה עזרת,ותמכת בי.אני מאחל לך המון בריאות,אושר כושר ויושר.ותמשיך להיות איש מדהים כמו שאתה!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...