עבור לתוכן
Kobi David

הראשון שלה, תודו שיפה...

Recommended Posts

פורסם
ממש ממש יפה !

גם לי יש 4 כאלה, לא של 767 אבל (האהוב עליי) 8)

אני מניח שאפשר לקנות את זה רק בטיסות ישראייר, נכון ?

אם זה ככה אניא בקש ממישהו שיקנה לי...(יש לי רק דגם אחד של חברת תעופה שקניתי בטיסה-של דאצ'בירד 757)

פורסם

עד כמה שאני יודע אפשר לקנות את זה רק על המטוסים וזה עולה 14 דולר או קצת פחות,קצת יקר לטעמי.

אבל אני אבדוק אם ניתן גם במקומות אחרים.

יש גם כאלו של אל על שקיבלתי מחבר טוב, גם אותם אני מניח שאפשר לקנות רק על המטוסים...

אני יכול להביא כמה דגמים בודדים של ישראייר למי שרוצה.

פורסם

איפה בדיוק אפשר לקנות את זה על המטוסים באלעל?

ממה שזכור לי (ועיינתי לא מעט בחוברות של הדיוטי פרי משיעמום השנה) הדגמים הם קטנים, או דגמי צעצוע לילדים קטנים. לא הדגמים הגדולים והרציניים עם הסטנד.

פורסם
עד כמה שאני יודע אפשר לקנות את זה רק על המטוסים וזה עולה 14 דולר או קצת פחות,קצת יקר לטעמי.

יש גם כאלו של אל על שקיבלתי מחבר טוב, גם אותם אני מניח שאפשר לקנות רק על המטוסים...

אני רוצה :D

אחלה דגם קובי.. רק מעניין אותי מתי ישראייר קצת ישקיעו כסף לצבוע את ה767 שלהם לצבעים מלאים.. :P

פורסם

אני רוצה :D

אחלה דגם קובי.. רק מעניין אותי מתי ישראייר קצת ישקיעו כסף לצבוע את ה767 שלהם לצבעים מלאים.. :P

דוגרי, נחכה לדגם 1:1 בצבעים האלה :lol:

פורסם

קובי אני מאד אודה לך אם תוכל להשיג לי אחד, צור איתי קשר בבקשה במסנג'ר כאשר יהיה לך.

בתודה מראש.

פורסם

כיוון שזו גירסא מוגבלת של המטוס, ישראייר החליטו להציע למכירה רק 3 בכל טיסה....

מה שאומר שייקח קצת להביא לכל מי שרוצה.

אבל בכל אופן מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי.

פורסם

מזכיר לי צביעה דימיונית שעשיתי לישראייר לפני שנתיים בערך (בין הראשונות שלי).

תמונה באדיבות ארכיוני סיני בע"מ

hits.JPG

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...