Bar69 פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 כל כך נכוןןןןןןןן יש לי כמה (לא קראתי את כל הדיון) שאתה רוצה לצאת לשירותים בשיעור אתה אומר למורה: "מורה כאן בר מבקשים מרשה יציאה לשירותים בנמוך" שאתם אומרים למישהו משהו,ואתם לא רוצים שהוא יענה אתם אומרים לו "ברייק ברייק" כשאתם יוצאים לסיבובי ריצה בשיעור ספורט אתם מתחילים לדווח על צלעות הקפה ומחכים שהמורה יגיד "אתה מספר 1" כשחבר שלך בא ואומר לך "אז אתה שומע?" אתה עונה לו "5-5" כתבתי לליאב עכשיו,זה שיפור של השנייה Bar אומר/ת: תאר לך פרחה חולת תעופה,במקום להגיד חומה היא תגיד "ברייק ברייק"
Atar_Omri פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 #רק טייס סימולטור יכוון את התדר ברדיו לפני שהוא יוצא מהחניה ברוורס #רק טייס סימולטור ינסה לנהוג בלי להסתכל, רק בעזרת השעונים.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 *כמו שאתה רואה את מגדלי עזריאלי מרחוק ואתה מסתכל כל שניה ימינה שמאלה לראות אם יש מטוס..ואז פתאום אתה רואה ומתלהב כמו ילד קטן ומתחיל להסביר להורים שלך את מספר הטיסה את סוג המטוס ומאיפה הוא בא.. *או מטוסי F16 שנמצאים באיזה חור ומרעישים.. אתה בחיים לא תראה אותם למה להתאמץ. *או שאתה מתחיל להתווכח עם אבא שלך איזה סוג מטוס זה, הוא בחיים לא יוותר וימשיך בדעה שלו..שזה איזשהו קונקורד עם בואינג..
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 אחד אחרון שלי... כאשר ביום חמישי בשעה 21:00 אתה נועל את הדלת של החדר כי מתחילה טיסת TFC ולא משנה כמה אמא או אבא ידפקו על הדלת אתה לא תיפתח כי סידורי הביטחון שהקב"ט שלך הוריד (נחשו מי) לא מאפשרים כניסה לקוקפיט.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 אחד אחרון שלי...כאשר ביום חמישי בשעה 21:00 אתה נועל את הדלת של החדר כי מתחילה טיסת TFC ולא משנה כמה אמא או אבא ידפקו על הדלת אתה לא תיפתח כי סידורי הביטחון שהקב"ט שלך הוריד (נחשו מי) לא מאפשרים כניסה לקוקפיט. חח, זה מזכיר לי שפעם אחת הטלפון צילצל והפריע לי לשמוע את הקשר אז משכתי אותו חזק וניתקתי אותו מהחשמל :mrgreen: (מאז למדתי להשתמש באוזניות)
Eldar Sella פורסם אוקטובר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 *כמו שאתה רואה את מגדלי עזריאלי מרחוק ואתה מסתכל כל שניה ימינה שמאלה לראות אם יש מטוס..ואז פתאום אתה רואה ומתלהב כמו ילד קטן ומתחיל להסביר להורים שלך את מספר הטיסה את סוג המטוס ומאיפה הוא בא.. כל כך נכון!!! כל פעם שאני במשרד של אבא שלי שזה ליד מגדל שלום מאיר, אני תמיד תמיד עולה לגג ומנסה לחפש מטוסים הכי מעצבן זה שאני מנסה להסביר לההורים שלי מה אני עושה כל כך הרבה זמן מול המחשב והם עדיין חושבים שאני "משחק במטוסים" וזה משגע אותי :| גם כשאח שלי מסתכל על כל הדפיות שלי בחדר הוא חושב שאני חייזר שמח שאהבתם את השרשור :wink:
אורח Ofek פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 יניב,לדעתי הכתבה של בן בוגין על עולם הסימולטורים בפרט וווטסים בכלל עושים עבודת הסברה לא רעה על התחביב האהוב עלינו, נתתי לכמה אנשים שלא כל כך הבינו מה לעזעזל אני עושה כל כך הרבה שעות (במשך כבר כמה שנים) מול במחשב ב"משחק מטוסים" הזה לקרוא את הכתבה,והם דיי הבינו והתפעלו.
David Aronovich פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חחחחחח יניב קרעת אותי עם השירשור הזה!!! פשוט ענק!!! חג שמח!
Omer Efrat פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 נזכרתי שתמיד שאני נוהג ועולה על כביש מהיר, אני אומר לאבא שלי: "אני עושה צ'ק ליסט" ואז נועל דלתות, מכוון מראות, בודק שהכיסא נעול ושהחגורות סגורות.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 *כמו שאתה רואה את מגדלי עזריאלי מרחוק ואתה מסתכל כל שניה ימינה שמאלה לראות אם יש מטוס..ואז פתאום אתה רואה ומתלהב כמו ילד קטן ומתחיל להסביר להורים שלך את מספר הטיסה את סוג המטוס ומאיפה הוא בא.. כל כך נכון!!! כל פעם שאני במשרד של אבא שלי שזה ליד מגדל שלום מאיר, אני תמיד תמיד עולה לגג ומנסה לחפש מטוסים הכי מעצבן זה שאני מנסה להסביר לההורים שלי מה אני עושה כל כך הרבה זמן מול המחשב והם עדיין חושבים שאני "משחק במטוסים" וזה משגע אותי :| גם כשאח שלי מסתכל על כל הדפיות שלי בחדר הוא חושב שאני חייזר שמח שאהבתם את השרשור :wink: אבא שלי בכלל בצד השני, הוא לוקח את סטטיסטיקת שעות הטיסה שלי, ומחשיב אותי כבר טייס לכל דבר. הוא ראה בעיתון "דרוש טייס", ולמטה בקטן לשיווק מכירות, עכשיו לא עוזבים אותי בטלפון עוד מישהו ראה את המודעה בדרושים של ידיעות אחרונות? חסר פה (לבעלי הבת זוג שבנינו):- כולנו מקבלים את הפרצוף הזה :? כשהיא רואה אותנו טסים - המשפט המהולל: "אני לא מבינה מה אתה מוצא בזה?" בשבילהן זו כמו עוד בחורה, שבעצם לוקחת את התפקיד שלה. במקום שתשקיע בה זמן, כסף ואהבה, אתה מוצא לנכון להשקיע את זה בסימולטור אז כשאותי היא שאלה מה אני מוצא בזה, אמרתי לה את האמת, "בדיוק מה שאני לא מוצא בך" מאז היא אפשרה לי להשקיע 100% בסימולטור...ומהבין יבין
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חברה, היום כל עם ישראל עשה יחד איתנו ".הקפות".
Eldar Sella פורסם אוקטובר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חברה, היום כל עם ישראל עשה יחד איתנו ".הקפות". :cry: :cry: גנבת לי :| אני רציתי לכתוב: -כשאתם רואים שלטים בעיר "הקפות שמחת תורה" אתם מסתכלים על השמיים ולא מבינים למה אין אף מטוס
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חחחחחחח!!!! שרשור ענק יניב!!! הרגתם אותי!! הענין עם החיבי\שלילי קורה לי כל הזמן.. יש לי כמה להוסיף.. *אנחנו היחידים שבתמיכה הטכנית של האינטרנט לא יגידו N כמו נענע.. אלא נובמבר...או את השם משתמש באותיות אלפאפונטיות במקום לומר את זה מאה פעם... *שאני יושב מקדימה באוטו אני מרגיש כמו F\O .. (למרות שהייתי רוצה לשבת בצד השני..(עוד חצי שנה בעז"ה)) ותמיד אחרי שנכנסים לחניה אני מרים את הידית של הבלם יד.. ומדמיין שזו הידית של המדפים.... *חשבתי פעם לעשות למכונית שלט FASTEN SEATBELT ו NO SMOKING..שהכפתורים ייהיו מעל המראה של החלון הקידמי חוץ מזה הכללללללל פה כ"כ נכון! חג שמח לכולם!!!
Arie Halperin פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 # שאני נוהג ברחבי ישראל הסקאנר יכוון על התדר של השדה הקרוב (אשתי אומרת תשתיק כבר את הרעש הזה(שאין דיבורים) ושקולטים משהו - מה זה מעניין כבר) הסקאנר הפשוט אתם יודעים # יום חמישי מגיע - כבר יום חמישי??? אתה בטוחחחחחחחחחחחח # אני צופה ומאזין בASRC קולות הטייסים והפקחים ברקע - אישתי - עוד פעם אתה טס???? לא יום חמישי היום!!!!!!!!!! וכל מה שכתבתם כאן נכון!!!!! זו שריטה עמוקה אין מה לעשות כולנו דומים אנחנו הנורמלים אחרים לא יבינו זאת אריה
Brock פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חח וואלה חבל שלא נכנסתי לשרשור הזה קודם. בהתחלה חשבתי שזה רק אני, ועוד התביישתי לדבר. ואז שהלכתי עם כמה עמיתים לים (ואחד מהם הוא Guti), כמעט כל מה שעניין אותנו, זה לא הכוסיות בים, ולכ הפנאן של הקיץ השמש והמים, זה רק המטוסים שעושים הקפות בשדה דוב (אם הם מתחילים את הפנייה בזמן, מאוחר מדי, מוקדם מדי, גובהים מדיי וכ') וגם אלה שנוחתים בנתב"ג, וכל החברים שלי כבר למדו שהLL זה כולבו שלום. אגב כמה דברים מעצבנים. יוצא לכם לפעמים, שבדיוק שאתם בטיסה באמצע הנחיתה, יש טלפון, אמא רוצה שתורידו את הפח, האח פתאום רוצה שתסדרו לו משהו, פתאום כל העולם נזכר שאתה קיים, ודווקא עכשיו (בין אם זה המראה או נחיתה) בדיוק בפיינל או בהרמת הגלגלים, הם צריכים אותך. ולכל אלה בינינו שיש להם חברים (אני מקווה לשכולכם) שלא אוהבים את הסימולטור, אני מניח שיצא לכם אינספור פעמים לנסות להסביר להם, למה בכלל אתה טס בדבר הזה, ולמה זה כל כך "כיף" לך, ואני כבר מאה פעם מוצא את עצמך מסביר להם שזה לא משחק, וזה לא "סתם להמריא ולנחות" ועדיין הם בשלהם... אני אישית כבר התייאשתי, אני פשוט אומר להם "אני אוהב להמריא ולנחות", ומשתיק אותם ככה. אחלה רעיונות, תביאו עוד (ואל תכנסו לאווירה המעיכה שהכנסתי פה ).
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 ולכל אלה בינינו שיש להם חברים (אני מקווה לשכולכם) שלא אוהבים את הסימולטור, אני מניח שיצא לכם אינספור פעמים לנסות להסביר להם, למה בכלל אתה טס בדבר הזה, ולמה זה כל כך "כיף" לך, ואני כבר מאה פעם מוצא את עצמך מסביר להם שזה לא משחק, וזה לא "סתם להמריא ולנחות" ועדיין הם בשלהם... אני אישית כבר התייאשתי, אני פשוט אומר להם "אני אוהב להמריא ולנחות", ומשתיק אותם ככה. אוי זה קורה לי כל כך הרבה.. חוץ מידידה אחת שלי שדי הבינה את כל הקטע וממה אני מתלהב (והיא התלהבה מוואטסים,אבל ממש לא בקטע של הדברים האלה...) כל החברים שלי שואלים אותי "מה,כאילו ממה אתה נהנה? להמריא לטוס ישר ולנחות?" ואני כזה "לא! תבינו כבר שיש דברים ללמוד ולעשות וזה לא פשוט לטוס ולנחות!" עד שנמאס לי גם ואני אומר בתמצות "כן,שתוק."
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חח וואלהחבל שלא נכנסתי לשרשור הזה קודם. בהתחלה חשבתי שזה רק אני, ועוד התביישתי לדבר. ואז שהלכתי עם כמה עמיתים לים (ואחד מהם הוא Guti), כמעט כל מה שעניין אותנו, זה לא הכוסיות בים, ולכ הפנאן של הקיץ השמש והמים, זה רק המטוסים שעושים הקפות בשדה דוב (אם הם מתחילים את הפנייה בזמן, מאוחר מדי, מוקדם מדי, גובהים מדיי וכ') וגם אלה שנוחתים בנתב"ג, וכל החברים שלי כבר למדו שהLL זה כולבו שלום. אגב כמה דברים מעצבנים. יוצא לכם לפעמים, שבדיוק שאתם בטיסה באמצע הנחיתה, יש טלפון, אמא רוצה שתורידו את הפח, האח פתאום רוצה שתסדרו לו משהו, פתאום כל העולם נזכר שאתה קיים, ודווקא עכשיו (בין אם זה המראה או נחיתה) בדיוק בפיינל או בהרמת הגלגלים, הם צריכים אותך. ולכל אלה בינינו שיש להם חברים (אני מקווה לשכולכם) שלא אוהבים את הסימולטור, אני מניח שיצא לכם אינספור פעמים לנסות להסביר להם, למה בכלל אתה טס בדבר הזה, ולמה זה כל כך "כיף" לך, ואני כבר מאה פעם מוצא את עצמך מסביר להם שזה לא משחק, וזה לא "סתם להמריא ולנחות" ועדיין הם בשלהם... אני אישית כבר התייאשתי, אני פשוט אומר להם "אני אוהב להמריא ולנחות", ומשתיק אותם ככה. אחלה רעיונות, תביאו עוד (ואל תכנסו לאווירה המעיכה שהכנסתי פה ). אמרת עכשיו פשוט את האמת כמו שהיא אין אין הייתי חייב להגיב על זה!! כל מילה נכונה.. "יופי אתה ממריא ושם A\P זהו?!" שתוק כבר :x :x :x וכן קרה לי כבר כמה פעמים שהכלב התחיל לנבוח כשהייתי מיוצב על ה-ILS :x :x :x
moti פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 הבעיה בזה כשמזלזלים במה שאנחנו עושים זה שההסבר לזה ארוך כמו הגלות ובד"כ גם לא מעניין אותם מה זה התחביב הזה. הם חושבים שזה איזה משחק כמו פיפא או משהו בסגנון. לא אחת הראיתי לחברים שלי בעיניים מה אני ואנחנו מתעסקים וכמה זה רציני-הם כבר לא זילזלו יותר כשהם הבינו שזה לא משחק ולא שטויות. אני מאמין שלכולנו יש שריטה ושריטה עמוקה מאוד, מה שיפה זה שאנחנו חולקים אותה אחד עם השני
Eldar Sella פורסם אוקטובר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 אני כל כך מבין אותכם :| אצלי זה פשוט אותו דבר. רק שאני לא מספר לחברים שלי על כל העניין הזה של הטיסה, ותאמינו לי שזה קשה שחברים שלך מזמינים אותך למגרש לדוגמה, ואי אפשר לומר להם "לא עכשיו! אני טס לאמסטרדם!" הלוואי והייתי יכול לומר להם את זה, אבל אין סיכוי שהם יבינו אותי.. לא יעזור, צריך להיות בתוך כל העניין הזה של הטיסה וואטסים כדי להבין את החיידק שיש בתוכנו והדברים היותר מעצבנים, חוץ משהסימולטור קורס אחרי 11 שעות של טיסה לניו יורק (וזו הסיבה שאני לא טס טראנסאטלנטיות יותר :| טוב אולי כשאני אקבל HD חדש :mrgreen: ) אלו היציאות של ההורים שלי! לדוגמה, אני ממריא, פתאום צריך לצאת לעזור לאמא עם השקיות! דווקא ברגעים האלה היא נזכרת :roll: או שאני מסיע למסלול, ופתאום אח שלי צריך את המחשב דחוף דחוף! אחרי שכבר אירגנתי הכל (דפיות, חיברתי סטיק, אוזניות, הכנתי תכנית, הורדתי צביעה, התקנתי SID / STARS) הכל נהרס ואני יוצא ביאוש :cry: אז מצאתי פיתרון :mrgreen: לפני כל טיסה, אני מודיע לכל הבית שאני עסוק ל 3 - 4 שעות ולא להפריע לי! ואני שם שלט על הדלת "בטיסה" ונועל את הדלת שיעזבו אותי בשקט
רפאל פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 ווואווו!!! איך אני מבין אותכם ... אף אחד לא יבין אותנו...
אורח Ofek פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 ואני שם שלט על הדלת "בטיסה" ונועל את הדלת שיעזבו אותי בשקט רעיון יפה,נראה לי שאני יאמץ אותו
fichmant פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 תחשבו חיובי את הסריטה הזאת עוד אפשר להסביר איך אני אמור להסביר לחברים שלי מזה עושה מיתחת למיטה שלי? {אני לא מוצא תתוכנה של המצלמת אינטרנט שלי אז מצאתי תמונה שלו באינטרנט}
hagay פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 אין אין אין.... כמה אני נהנה לקרוא את השרשור הזה כמה אני צוחק אשתי לא מבינה מה קורה לי הרי שמחת תורה עבר.
Shai B פורסם אוקטובר 26, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2005 תחשבו חיובי את הסריטה הזאת עוד אפשר להסביר איך אני אמור להסביר לחברים שלי מזה עושה מיתחת למיטה שלי? {אני לא מוצא תתוכנה של המצלמת אינטרנט שלי אז מצאתי תמונה שלו באינטרנט} יניב, אתה רואה, לא חייבים לזרוק ביצים על ATR :wink: