Boeing744 פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 http://www.phoenix-simulation.co.uk/ 100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG
Itai Ganor פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 נכתב בשרשור הראשי של PSS כאן בפורום http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=10240 (עמוד 3)
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 אני רואה שזה 45 פאונד לחבילה של שלושת המודלים בלי צביעות, 5 פאונד לצביעה. באמת התחלקו על הראש, אבל שוב הקטע של הצביעות פחות קריטי כי תמיד אפשר לעשות MERGE לMELJET ואז יש לכם צביעות בחינם.
Raz Gueta פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 או פשוט לצבוע, יותר נכון, לחכות שירדן יצבע :mrgreen:
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 שבת שלום, הזמנתי הזמנה מוקדמת ושילמתי 15 לירות אנגליות, מספיק לי דגם אחד. צביעות יוצאות בחינם אחרי יציאת המטוס לשוק. נראה לי סביר. קניתי את כל מטוסי הנוסעים שלהם, חברה סולידית, לא מרעישה ולא מבריקה, אך המטוסים תמיד היו טובים והתמיכה טובה. בריטים סולידיים והגונים. Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 15 פאונד זה לא 100+ שקל? לפי דעתי אם הם שמו דגש על ההבדלים בביצועים בין הדגמים ובין המערכות השונות של המטוס, אז זה מחיר סביר.
Erez Savir פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 גם אני כמו עופר,קניתי מודל אחד בלבד(200LR) ואחכה לצביעות שיצאו באתרים השונים כמו אווסים וכו'... לדעתי ממש לא צריך את הLRF :roll:
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 יניב, אני מתקשה להבין משהו. אתה רוטן על PMDG שקבעו מחיר גבוה ל- B744 שלהם, ובו-בזמן מצרף לחתימתך את הלוגו עם אותו מטוס שלהם? Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 opherben כתב: שבת שלום,הזמנתי הזמנה מוקדמת ושילמתי 15 לירות אנגליות, מספיק לי דגם אחד. צביעות יוצאות בחינם אחרי יציאת המטוס לשוק. נראה לי סביר. קניתי את כל מטוסי הנוסעים שלהם, חברה סולידית, לא מרעישה ולא מבריקה, אך המטוסים תמיד היו טובים והתמיכה טובה. בריטים סולידיים והגונים. Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG אולי יהיו צביעות באבסים אבל לא תמצא צביעות לחברות הגדולות, PSS לא מאשרים צביעה של המודלים שלהם בצבעים שהם מוכרים. כלומר אתה יכול לצבוע לעצמך, אתה לא רשאי לפרסם את זה. אני לא יודע אם אל על נכללים ברשימת הצביעות שלהם אבל אם כן זה אומר שלירדן בעצם אסור לצבוע את המטוס
Erez Savir פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 בטוח? הם עשו אל על.. וזה כבר מוצע למכירה... 41 שקל לצביעה :cry:
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 להזכירכם שזה לא דבר חדש.. הA319 320 321 גם רצו עליו 100 פאונד שזה 800 שקל על הכל.. בושה פשוט בושה.. אתם יודעים מה בדיוק צריך לעשות להם אבל אם אני יגיד את זה כאן בפורום מצבי יהיה רע ומר :mrgreen: .. קיצר שינסו פעם אחת חרם צרכנים ונראה מה קורה
אורח פורסם אוקטובר 28, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2005 זו תוצאה שלנו, ששילמנו ל=PMDG במקום להקיא את החברה ומוצריה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 עידו, אתה פשוט טועה, אינך מכיר. לכל מטוס של PSS יש באתר שלהם צביעות שבוצעו בידי אחרים. למטוסי נוסעים, המספר הנמוך של צביעות הוא 26 (קונקורד) והגבוה 256 (איירבאס). ido_ כתב: opherben כתב: שבת שלום,הזמנתי הזמנה מוקדמת ושילמתי 15 לירות אנגליות, מספיק לי דגם אחד. צביעות יוצאות בחינם אחרי יציאת המטוס לשוק. נראה לי סביר. קניתי את כל מטוסי הנוסעים שלהם, חברה סולידית, לא מרעישה ולא מבריקה, אך המטוסים תמיד היו טובים והתמיכה טובה. בריטים סולידיים והגונים. Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG אולי יהיו צביעות באבסים אבל לא תמצא צביעות לחברות הגדולות, PSS לא מאשרים צביעה של המודלים שלהם בצבעים שהם מוכרים. כלומר אתה יכול לצבוע לעצמך, אתה לא רשאי לפרסם את זה. אני לא יודע אם אל על נכללים ברשימת הצביעות שלהם אבל אם כן זה אומר שלירדן בעצם אסור לצבוע את המטוס
xenopus פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 עוד לא החלטתי אם להוסיף אותו לצי שלי או לא, על פניו המחיר סביר למטוס הבסיסי וצביעות באמת ניתן להשיג בנפרד. אני חייב לציין שהופתעתי למצוא צביעת QANTAS שלהם בעוד שככל הידוע לי, אין לקנטאס 777 :roll: :roll: לגבי מחיר PMDG, אז הייתי בדיסנילנד והכניסה עלתה לי 5500 ין יפני (כ- 55$), אני חייב לציין שהמלכה של ה- PMDG מסבה לי הרבה יותר הנאה לאורך הרבה יותר זמן מאשר אותו יום בדיסנילנד. אז שכל אחד יעשה את שיקוליו הוא, אבל חבל להתעצבן ולהשמיץ סתם. חברה קובעת מחירים שהיא יודעת שאנשים ישלמו וזה לגיטימי.
אורח פורסם אוקטובר 29, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2005 ציטוט לגבי מחיר PMDG, אז הייתי בדיסנילנד והכניסה עלתה לי 5500 ין יפני (כ- 55$), אני חייב לציין שהמלכה של ה- PMDG מסבה לי הרבה יותר הנאה לאורך הרבה יותר זמן מאשר אותו יום בדיסנילנד. אז שכל אחד יעשה את שיקוליו הוא, אבל חבל להתעצבן ולהשמיץ סתם. חברה קובעת מחירים שהיא יודעת שאנשים ישלמו וזה לגיטימי. וצרכן נבון משווה את המחירים לעומת מה שבאמת המוצר מציע בהשוואה למוצרים דומים ומקבל את החלטותיו. החלטותיו קובעות (בין השאר) כמה יעלה לו המוצר הבא.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 opherben כתב: עידו,אתה פשוט טועה, אינך מכיר. לכל מטוס של PSS יש באתר שלהם צביעות שבוצעו בידי אחרים. למטוסי נוסעים, המספר הנמוך של צביעות הוא 26 (קונקורד) והגבוה 256 (איירבאס). עופר אני דווקא מכיר והתעניינתי אל תזרוק סתם דברים, לא אמרתי שאין צביעות אמרתי שלא לחברות הגדולות - הכוונה אי אפשר לצבוע מטוסים שPSS מוכרים את הצביעה שלהם. הנה ציטוט מהתקנות לצבעים למיניהם מהאתר של PSS: ציטוט PSS allows repaints of all of its products under the following conditions:-No repaints of a livery which PSS has already created and offers for sale. No posting of a repaint on any site other than the PSS site without the expressed written permission of PSS. All repaints are subject to review and approval before being posted on the PSS SIte Files may not contain any files other than the texture that needs to be updated and instructions for its installation. All files must contain a current e-mail address for the author
אורח פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 עופר, אין פה בכלל שום ויכוח על העובדה ש-PSS מתנהגים (ותמיד התנהגו) באופן שאינו הולם את ערכי הקהילה הזאת, ובשום אופן לא מגיע להם הכסף שלנו. מילא לגבות תשלומים מופרזים על מטוסים, אבל השיטה של לגבות כסף עבור צביעות (ועוד לאסור על הציבור לצבוע צביעות שהם כבר צבעו) פשוט מבזה את החברה הזאת. אגב, אין להם שום זכות לאסור על אף אחד לפרסם טקסטורות גוף מטוס משלו עם הוראות כיצד להעתיק קבצים מתוך התיקיות האחרות של PSS (למשל את טקסטורות החלקים הפנימיים) וליצור צביעה מושלמות.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 יש משהו במה שאורן אומר - אני לא בטוח שהם יכולים למנוע צביעות. הם יכולים לא לפרסם קיט, והם יכולים לאסור על עריכת צביעות קיימות, אבל אם מישהו עושה צביעה מאפס הם לא יכולים למנוע את זה. זה קצת כמו שפיז'ו יאסרו על מכירת כיסויים לרכב שהם לא מתוצרתם...
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 אורן, אני מסיק מהתייחסויות כותבים בשרשור כי קיימות דיעות שונות ואף מנוגדות, ומכאן גם כי יש ויכוח, ולדעתי גם לגיטימי. למשל כתבתי כי המחיר סביר, מקובל עלי כי גובים תשלום עבור צביעות נוספות, וכי החברה נוהגת בהגינות. כלומר שיש לי עמדה הנוגדת לשלך בכל תחום בו התבטאת. אני מסכים שאין זה אתי, ואולי אף חסר בסיס משפטי, לאסור על הציבור לתרום צביעות. קל לעקוף, קח למשל את BA שתהיה הצביעה הראשונה שימכרו- יש ל- BA אינספור צביעות משנה. אף על פי כן, מבחינתי ובהתבסס על נסיוני מאז B744 על FS2000PRO, זו החברה המנצחת בכל הקשור לאתיקה בקהילתנו. אני מאוד ממליץ לכל האנשים להיכנס לפורום שלהם, ולטעום קצת מהאווירה הנקייה והגונה, כמו בבריטניה. תענוג, שלא הפקתי ב- LDS, PIC, PMDG, YOU NAME IT! כמו בימי הטובים בקולג' שם בשנות ה- 60. עידו, תודה על הארותיך, אני מסכים ומתנצל על מילים מוחלטות מדי שכתבתי. Oren - VATIL7 כתב: עופר, אין פה בכלל שום ויכוח על העובדה ש-PSS מתנהגים (ותמיד התנהגו) באופן שאינו הולם את ערכי הקהילה הזאת, ובשום אופן לא מגיע להם הכסף שלנו.מילא לגבות תשלומים מופרזים על מטוסים, אבל השיטה של לגבות כסף עבור צביעות (ועוד לאסור על הציבור לצבוע צביעות שהם כבר צבעו) פשוט מבזה את החברה הזאת. אגב, אין להם שום זכות לאסור על אף אחד לפרסם טקסטורות גוף מטוס משלו עם הוראות כיצד להעתיק קבצים מתוך התיקיות האחרות של PSS (למשל את טקסטורות החלקים הפנימיים) וליצור צביעה מושלמות. opherben כתב: שבת שלום,הזמנתי הזמנה מוקדמת ושילמתי 15 לירות אנגליות, מספיק לי דגם אחד. צביעות יוצאות בחינם אחרי יציאת המטוס לשוק. נראה לי סביר. קניתי את כל מטוסי הנוסעים שלהם, חברה סולידית, לא מרעישה ולא מבריקה, אך המטוסים תמיד היו טובים והתמיכה טובה. בריטים סולידיים והגונים. Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG
אורח פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 אוקיי. אני מקבל את זה, יש כאן ויכוח. את מטוסי ה-747 וה-777 שלהם רכשתי בזמנו בעלות של כ-60 פאונד. בתנאים הנוכחיים אין לי כל כוונה לרכוש את החדשים.
ha5mvo פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 Opher, The PSS forums are indeed "clean", but they are kept so artificially - They are the only company I know, that runs a locked frum, i.e each post undergoes censorship before it is made public. I have my own opinion on the right way to keep a forum clean, but that's an entirely different issue altogether I will agree that they charge a reasonable price for reasonable products(whats the point of having dozens of repaints, its just a skin IMO) but I fail to see why would one investin a "reasonable" 777 when a very good 767 is already available. Judging by their track record to date, I wouldn't expect to see miracles and wonders when it comes to the FDE
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 איני מצפה לנסים. מכ"מ מזג אוויר המשולב בתצוגת הניווט כולל הסטה בעלרוד, כמו במציאות. הפתעה, הא!!?? תיכף יבוא מישהו ויספר שיש לו את זה ב- B727... ha5mvo כתב: Opher,The PSS forums are indeed "clean", but they are kept so artificially - They are the only company I know, that runs a locked frum, i.e each post undergoes censorship before it is made public. I have my own opinion on the right way to keep a forum clean, but that's an entirely different issue altogether I will agree that they charge a reasonable price for reasonable products(whats the point of having dozens of repaints, its just a skin IMO) but I fail to see why would one investin a "reasonable" 777 when a very good 767 is already available. Judging by their track record to date, I wouldn't expect to see miracles and wonders when it comes to the FDE
ha5mvo פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 ציטוט איני מצפה לנסים. מכ"מ מזג אוויר המשולב בתצוגת הניווט כולל הסטה בעלרוד, כמו במציאות.הפתעה, הא!!?? I believe you will need to fork out some more cash if you want to have that possibility. I have to admit the idea is nice! Not new (and even available as freeware if you have a registered FSUIPC) but for sure nice! //Michael
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 מיכאל, כלול במחיר, בתוך ND, אני לא מכיר דגם דומה, חינם או לא, המדמה מכ"מ מציאותי עם התכונות: Realistic weather radar simulation Based on the Collins WXR2100 weather radar Realistic beam (3,5° width) with adjustable tilt (+/-15°) and 160° angle of regard. WX, WX+TURB, and Test modes 10NM up to 320NM range Simulated path attenuation and simulated compensation within 80NM, PAC including the PAC ALERT High cloud formations (thunderstorms, towering cumulus) divided into “sub clouds”, to model the different reflections at different altitude stages Simulated ground reflections based on a simple elevation model ! So cloud reflections can be embedded within ground clutter as in reality. OFP (over fly protection) and the GCS (ground clutter suppression). set 3D Clouds, it works in depended of any cloud- Works together with Project Magenta Navigation displays ha5mvo כתב: ציטוט איני מצפה לנסים. מכ"מ מזג אוויר המשולב בתצוגת הניווט כולל הסטה בעלרוד, כמו במציאות.הפתעה, הא!!?? I believe you will need to fork out some more cash if you want to have that possibility. I have to admit the idea is nice! Not new (and even available as freeware if you have a registered FSUIPC) but for sure nice! //Michael
David Misha פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 opherben כתב: יניב, אני מתקשה להבין משהו. אתה רוטן על PMDG שקבעו מחיר גבוה ל- B744 שלהם, ובו-בזמן מצרף לחתימתך את הלוגו עם אותו מטוס שלהם? Boeing744 כתב: http://www.phoenix-simulation.co.uk/100 פאונד הם רוצים על כל הצביעות וכל המודלים שלהם. ועל כל סוג הם רוצים 20 פאונד!!!! פשוט בושה וחרפה, תוצר של ידידינו מ PMDG אהבתי..!!!