Erez Savir פורסם ינואר 17, 2004 דיווח פורסם ינואר 17, 2004 בזמן האחרון הפקחים לא מדברים כאילו אין להם Voice! למה?
Shmulik Lin פורסם ינואר 17, 2004 דיווח פורסם ינואר 17, 2004 ככה!! איך אתה מצפה לקבל תשובה אינטליגנטית לשאלה כזו? לא זכור לי פקח בלי VOICE ישראלי ברשת ואני מכיר את כוווווולם תפרט יותר להבא ונדע לענות לך
Izik Bakshi פורסם ינואר 17, 2004 דיווח פורסם ינואר 17, 2004 חוץ מניצן רגב שיש לו בעיות בקול של ASRC לכולם יש VOICE
Erez Savir פורסם ינואר 17, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 17, 2004 שנייה אני רוצה להבין משהו אם נגיד לאיזשהו פקח שאני רואה ב Servinfo אין voice זה אומר שיכול להיות שיש לו Voice ב ASRC?
Izik Bakshi פורסם ינואר 17, 2004 דיווח פורסם ינואר 17, 2004 כן זה יכול להיות אבל נדיר מאוד שתראה את זה...
Avi Dudai פורסם ינואר 18, 2004 דיווח פורסם ינואר 18, 2004 היי XaRGoN, כולם "התנפלו" עליך אז גם אני אוסיף ראשית, מדוע אתה לא חותם בשמך האמיתי כפי שכולם עושים ? שנית, לכולם יש VOICE לכל הפקחים בארץ יש. אם אתה לא שומע אותם או לא יכול להתחבר אז יש לך בעיה טכנית שזקוקה לעזרה. תפנה לתמיכה בפורום הזה וינסו לעזור לך, וגם יסבירו לך את ההבדל בין Servinfo ו - ASRC ועוד דבר נוסף קטן לחברה שלנו, אין צורך "להתנפל" על חבר גם אם השאלה שלו קצת מרגיזה. שבוע טוב אבי
Elad Zeierman פורסם ינואר 18, 2004 דיווח פורסם ינואר 18, 2004 בד"כ שפקחים עולים למישמרת הם מבצעים בדיקת קשר מול טייס מסויים או מול הפקחים בעמדות האחרות. מהניסיון בעיית קשר באה בעיקר מהטייסים ביגלל שימוש ב- RW או הגדרות לא נכונות ב- AVC מפני שב- ASRC רוב ההגדרות אוטומאטיות.
Erez Savir פורסם ינואר 18, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2004 אוקיי כנראה לא הבנתם אותי שאני נכנס ל servinfo לפקח בפרטים אין voice כאילו אי אפשר ללחוץ על ה הvoice זה אומר שאין לו voice?או שפשוט במשחק שלוחצים עליו הוא מתחבר לקול? הנה תמונה: ודרך אגב אתם יכולים לשנות לי את הניק ל Erez Savir תודה!
Levon Melik פורסם ינואר 18, 2004 דיווח פורסם ינואר 18, 2004 הפקח מסתיר את החיבור לערוץ דרך SERVINFO כדי לא ליצור עומס יתר של אנשים שלא טסים ורק מאזינים לערוץ, היו מקרים שאנשים מתפרצים ומדברים על הערוץ,מה שמפריע לפקח ולטייסים. אבל זה לא מונע להיתחבר דרך ה- ATC DIR ב-SB כשאתה הולך לטוס. בהצלחה!
אורח פורסם ינואר 18, 2004 דיווח פורסם ינואר 18, 2004 אם אתה טס און ליין אסור לך להתחבר לפקח דרך ה servinfo אלה רק דרך ה AVC או ה RW. רן.
Oren Geva פורסם ינואר 18, 2004 דיווח פורסם ינואר 18, 2004 אם אתה טס און ליין אסור לך להתחבר לפקח דרך ה servinfo אלה רק דרך ה AVC או ה RW.רן. בכל מקרה זה תמיד דרך AVC או SB. אבל אסור להתחבר לערוץ דרך SERVINFO - יש להתחבר דרך ה-SB - וה-ATC DIRECTORY. הסיבה היא - באובדן קשר קולי, שתהיה על ערוץ הטקסט של הפקח.
Erez Savir פורסם ינואר 18, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2004 אוקיי תודה רבה על ההסבר! עכשיו הבנתי!