Tomer Haim פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 לא יודע איך להעביר סקר אבל ככה: מכירים את יוסי כהן? אם אל אז כנסו ל: http://www.agur4u.co.il יש לו רעיון בר ביצוע (אחרי שאני אתן לו אנטנה) להוסיף לאתר LIVE ATC, (שמיעת קשר המטוסים בזמן אמת) הרעיון הוא להקים תדר אחד, שבבוקר יהיה אחד ובערב יהיה אחר, השאלה אילו תדרים הייתם רוצים להאזין לדוגמא: בוקר - הרצליה, ערב - גישה או בוקר - TMA, ערב - גישה יש מגוון אפשרויות: - הרצליה - ש"ד - מגדל ב"ג - TMA - גישה - תל אביב
alon_a פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 דעתי היא שבוקר עד 7 בערב בערך למגדל ב"ג ומ7 בערב גישה אחלה רעיון אני מקווה שיצליח :wink:
Raz_G פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 נשמע מצויין!! אני הייתי מעדיף לשמוע בבוקר את ש"ד ובערב את גישה. אבל מותר להשמיע בLIVEATC פיקוח בשפה זרה? הכוונה לש"ד\הרצליה
Asaf Brietbard פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 לדעתי צריכים לבדוק עם משרד התקשורת ומשרד הבטחון אם בכלל מותר לשדר LIVE ATC ברשת. גם בארה"ב היום מעבירים את רוב התשדורות באיחור של כרבע שעה, כך שבארץ הבירוקרטיה לא נראה לי שיתנו בכלל. בכל אופן - בהצלחה.
Eldar Sella פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 רעיון מצוין! המון זמן רציתי את זה אני מציע: 7 בבוקר עד 7 בערב - מגדל ב"ג 7 בערב עד 7 בבוקר - גישה
Yarden Antebi פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 מגדל מ 7 בבוקר עד 7 בערב וגישה 7 בערב עד 7 בבוקר הכי טוב כי אין כל כך טעם לשמוע שדות קטנים...שמים ב LIVE ATC רק שדות גדולים ומוכרים בכל מקרה אה,ואולי תהיה אפשרות לעשות את זה בסטריאו? ז"א כל תדר בצד אחר,וככה אפשר לשמוע את שניהם (בציריך יש כזה לראדר שלהם)
Meitar Lugasi פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 מגדל ב"ג וגישה, לא משנה לי הסדר. (למרות שהייתי שמח לשלב גם קלירנס וקרקע מידי פעם )
Yahav Barzilay פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 קרקע וגישה... רעיון מצויין!!!! הלוואי שיצא לפועל.
danb2000 פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 מגדל ב"ג וגישה, לא משנה לי הסדר. (למרות שהייתי שמח לשלב גם קלירנס וקרקע מידי פעם ) גם אני אותו דבר
Niv Malin פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 וואיי רעיון אדיר!! כבר מזמן רציתי כזה דבר!! TMA מצויין וגם מגדל בן גוריון!!
Ittai Arnon פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 רעיון מצוין. אני מקווה שאפשרי מבחינת בירוקרטיה, כמו שנאמר. צריך לבדוק העניין, לא הייתי ממליץ לעלות את זה לאינטרנט כך סתם בלי לברר קודם. הלוואי שיקרה. איתי
אריאל גלמן פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 נחמד מאוד , הלוואי שיהיה מגדל ב''ג או הרצליה :mrgreen:
Erez Savir פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 אני לא מבין למה אתם רוצים לשמוע מגדל :roll: זה ממש משעמם לשמוע רשאי להמריא רשאי לנחות. לדעתי מהבוקר עד הערב גישה(הכי מעניין) ומהערב עד הבוקר קרקע בן גוריון.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 אני לא מבין למה אתם רוצים לשמוע מגדל :roll: זה ממש משעמם לשמוע רשאי להמריא רשאי לנחות.לדעתי מהבוקר עד הערב גישה(הכי מעניין) ומהערב עד הבוקר קרקע בן גוריון. לא כל כך מסכים. דבר ראשון זה לא מסתכם רק ברשאי לנחות ולהמריא כמובן, דבר שני תאר את הסיטואציה הבאה: אתה מאזין למגדל ואז שומע בזמן אמת כמובן: "12 EL AL 001 heavy winds are 170 on 10 knots clear for take off " ומה שנשאר זה להשלים לבד בדימיון את ההמראה, ולקנאות בנוסעים על המטוס.
mickey lip פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 רוצים לשמוע באמת פיקוח מיקצועי ולא את שוק הכרמל ברשת? תתחברו לערוצי הפיקוח הישראלים ברשת VATSIM. ותעזבו אותכם משטויות.
Izik Bakshi פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 אם אפשר בבקשה, אני מעוניין לתל אביב בלי הפסקה... הלוואי שיקרה, כל הכבוד על היוזמה.
BAW339 פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 Morning Tower Ben-Gurion Evening Approach Ben Gurion
Ran Bonfil פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 גישה 1900-0700 מגדל 0700-1900 רעיון מעולה, נקווה שיצליח! :idea:
Ben Cohen פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 אי אפשר כל הזמן לגוון? נגיד ביום מסויים יש בוקר הרצליה ובערב גישה.. וביום אחר ש"ד ומגדל... אם אי אפשר אז אני מעדיף גישה לא משנה מתי ואני מתלבט בין מגדל להרצליה או לש"ד.. תחליטו אתם כבר..
Ran Bonfil פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 האמת שחשבתי על זה, בשדות בעולם הם עושים כמה תדרים ביחד (אני לא יודע איך בדיוק.. אבל לא משנה) בקיצור, שומעים את כולם ביחד, נגיד בציריך, יש FINAL, מגדל, גישה, וDEP, שאת כולם שומעים במקביל, בלי קשר לסטריאו..אלא כנראה זה מחלק את זה פשוט, אם ייהיה אפשר לעשות ככה זה ייהיה מצויין :idea: כמובן בין, ת"א, גישה, ומגדל :!:
Erez Savir פורסם פברואר 7, 2006 דיווח פורסם פברואר 7, 2006 רק שתדעו למי שלא יודע,גישה בלילה זה די משעמם.אין כמעט טיסות ורוב הפעילות היא בשעות הצהריים.נכון יש תנועה בלילה אבל לא כמו בצהריים.