Moshico Biller פורסם מרץ 7, 2004 דיווח פורסם מרץ 7, 2004 יש לי שאלה העם מישהו יודע מי בנה את הסינרי של אילת??????? יש המון תוספות לשים לזה! ותיקונים!!!!! מלון רואיל ביץ בכלל אחריהילטון עם מסתכלים משמאל לימין ולא אחרי הילטון! בקיצר החליפו את מלון דן ברואיל ביץ ורואיל ביץ בדן! א
Levon Melik פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני מתפלא כל פעם מחדש,כשרואה הודעות כאלו,עד כמה האנשים לא מודעים איפה הם נמצאים :? קשה ,קשה
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 נו אז להחליף ביג דיל הסינרי לא נועד למלונות שנילך לישון שם העיקר השדה בנוי נכון
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 זה נכון! אבל זה נחמד שזה מדמה את המציאות! וגם חסרים מאלה בתי מלון לארוך כל הים לכיוון מסלול 03! וזה נכון שיותר חשוב ז איך בנוי הנמל אבל זה גם נחמד שזה מדמה את המציאות ! עכשיו בלי קשר לזה ! זה יתאפשר לעשות מפגש ביום שישי הקרוב על 12 בשעה 14:00?????
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 זה נכון! אבל זה נחמד שזה מדמה את המציאות! וגם חסרים מאלה בתי מלון לארוך כל הים לכיוון מסלול 03! וזה נכון שיותר חשוב ז איך בנוי הנמל אבל זה גם נחמד שזה מדמה את המציאות ! עכשיו בלי קשר לזה ! זה יתאפשר לעשות מפגש ביום שישי הקרוב על 12 בשעה 14:00?????
Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני מסכים עם אלמוג, אחרי הכל העיקר שהשדה בנוי בצורה נכונה. מזה משנה אם זה אחד אחרי או אחד לפני? העיקר שתוכל לקבל את תחושת ההנאה מהמבנים שמסביב... מה שמפריע לי זה שאין את קלאב-הוטל שהוא המרכזי באיזור של השדה, ולא רואים אותו... ולגולן-מיותר לנעול את האשכול... דווקא דעת אחרים מעניינת!
golan73 פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני מציע לנעול את הדיון הזה, לא יפה ולא מכובד לבקר עבודה של החברים שעשו אותה בהתנדבות מלאה ועל חשבון זמנם הפרטי בחינם!! ורק בכדי שכולנו נהנה. לתשומת ליבכם
אורח פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 אני היתי נועל משהו אחר (יותר נכון משהו), אבל זה רק אני :?
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 נכון אתם צודקים שזה ככה ושמי שבנה את זה הוא עשה את זה בחינם והמהזמן שלו ! אבל זו דעתי! וגם אין לי מושג מי עשה את זה ופשוט רק הערתי הערה אז כולם הופכים את זה כאילו מה קרה!!! :shock:
mickey lip פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 מושיקו מרוב שטויות קיבלתי סחרחורת אולי נרגיע קצת? וזאת דעתי
Oren Geva פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 מוצ'יקו! מה נשמע! תבין! אנשים! משקיעים! מזמנם! החופשי! בשביל! לבנות! סנרי! יפים! בשבילך! תפסיק! למתוח! ביקורות! בצורה! כזו! אם! יש! לך! עצה! קוסטרוקטיבית! שלח! מייל! ליוצר! או! לחילופין! תשקיע! מזמנך! שלך! ותיצור! משהו! משלך! בשביל! הקהילה! נשארו! לך! עוד! סימני! קריאה! במקלדת! או! שגמרת! את! כולם?!
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 מוצ'יקו!מה נשמע! תבין! אנשים! משקיעים! מזמנם! החופשי! בשביל! לבנות! סנרי! יפים! בשבילך! תפסיק! למתוח! ביקורות! בצורה! כזו! אם! יש! לך! עצה! קוסטרוקטיבית! שלח! מייל! ליוצר! או! לחילופין! תשקיע! מזמנך! שלך! ותיצור! משהו! משלך! בשביל! הקהילה! נשארו! לך! עוד! סימני! קריאה! במקלדת! או! שגמרת! את! כולם?! מה המייל של היוצר?
Oren Geva פורסם מרץ 8, 2004 דיווח פורסם מרץ 8, 2004 יפה, בלי סימני קריאה בכלל. אתה משתפר מוצ'יקו. שמע. אני יצרתי איתו קשר בגירסא הראשונה. היתה בעיה שהיית מתרסק כאילו התנגשת בבניין גם אם לא היית קרוב לכלום. הבן אדם הודה לי שהסבתי את תשומת ליבו לכך, שלח לי בטא של תיקון, ולאחר מכן פירסם את התיקון. אל תיצור איתו קשר אם אתה מתכוון להעביר ביקורת סתם. לדבי המייל שלו, הגיע הזמן שתתחיל לקרוא את המסמכים ששמצורפים לכל דבר שאתה מוריד.
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2004 יפה, בלי סימני קריאה בכלל. אתה משתפר מוצ'יקו.שמע. אני יצרתי איתו קשר בגירסא הראשונה. היתה בעיה שהיית מתרסק כאילו התנגשת בבניין גם אם לא היית קרוב לכלום. הבן אדם הודה לי שהסבתי את תשומת ליבו לכך, שלח לי בטא של תיקון, ולאחר מכן פירסם את התיקון. אל תיצור איתו קשר אם אתה מתכוון להעביר ביקורת סתם. לדבי המייל שלו, הגיע הזמן שתתחיל לקרוא את המסמכים ששמצורפים לכל דבר שאתה מוריד. אבל אורן איפה התיקון? אני לא מוצא אותו בשום אתר