Oren Geva פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=8616 אני מניח שזה יהיה אסור בואטסים...
Amir Paz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 זה אסור. אבל מצד שני כן מותר לי להמריא עם חבר מתל נוף לשטח אשXX ומה שנקרא "לעבוד שם". הפקח מאשר לך אזור - תחום גבהים - ותעשה מה שאתה רוצה.
אורח פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 כן, אבל לפי מה כתוב כאן - המטוס הזה יכול לירות ולהפיל מטוס אחר מאותו דגם... נראה מה יהיה ...
אורח פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 כן, אבל לפי מה כתוב כאן - המטוס הזה יכול לירות ולהפיל מטוס אחר מאותו דגם...נראה מה יהיה ... מבנה נשר ממתין בסבלנות :wink:
Amir Paz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 כן, אבל לפי מה כתוב כאן - המטוס הזה יכול לירות ולהפיל מטוס אחר מאותו דגם...נראה מה יהיה ... מבנה נשר ממתין בסבלנות :wink: טירוף
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 עכשיו נראה מטוס שלא מציית לבקר... חחחח כן הא.. :mrgreen: רק שלפי מיטב הבנתי מטוס יוכל להוריד רק מטוס מאותו סוג. מקסימום נתקין תותח על ה-747 :mrgreen:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 עכשיו נראה מטוס שלא מציית לבקר... או...שאולי נראה בקר שלא מציית למטוס?!
ראם אדם פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 לדעתי עם מיקרוסופט עומדים להוציא את זה לפועל חובה להוציא חוק איסור בוואטסים לגביי זה!!!! כאילו לא מספיק מה שקורה "בחוץ" אנחנו לא צריכים גם מלחמות גם בתוך הסימולאטור!!!! תארו לכם כמה זה עלול לפגוע בקשרים בין החטיבות...
Shai B פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 לדעתי עם מיקרוסופט עומדים להוציא את זה לפועל חובה להוציא חוק איסור בוואטסים לגביי זה!!!!כאילו לא מספיק מה שקורה "בחוץ" אנחנו לא צריכים גם מלחמות גם בתוך הסימולאטור!!!! תארו לכם כמה זה עלול לפגוע בקשרים בין החטיבות... קצת נסחפת זה לא כאילו שזה יהפוך הכל לסכסוך סה"כ לעשות תחרויות קלילות פעם בחודשיים. זה כמו להגיד ש-Iron Mic יגרום סכסוכים.
3Dvg פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 עכשיו נראה מטוס שלא מציית לבקר... רק שלפי מיטב הבנתי מטוס יוכל להוריד רק מטוס מאותו סוג. :mrgreen: הגנה מעולה תארו לעצמכם, אתם טסים טרנס אטלנטי, פתאום איזה משועמים (וראינו לצערנו הרב שלא חסרים כאלו) יעלה עם F-16 ויפיל אתך.... לפי דעתי מיקרוסופט צריכים לשים כתגוריות כלומר ב CFG יהיה מצוין אם הוא יהיה פגיע מ "טילים" או בלתי פגיע, זה יכול לחסוך המון..... ליתר ביטחון מולץ לטוס ברשת בלתי פגיע מטעמי לאגים גם כך... יום טוב
Omer Efrat פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 אם עדיין לא הבנתם המטוס המדובר יכול להפיל רק את אותו הסוג מטוס!
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 קודם כל צריך לדאוג שהמטוס (והסימולטור) לא יפיל את המחשב.... :mrgreen:
Yoav פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 עכשיו אפשר יהיה לעשות FCM (למי שלא יודע, FCM זה ראשי תיבות של friendly clan match)
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 קודם כל צריך לדאוג שהמטוס (והסימולטור) לא יפיל את המחשב.... :mrgreen: :] מה שנכון נכון :] סופרוויזור יהיה בקטגוריית F16 מוכן להמראה בחצור :] ואגב למה שיהיה אסור בדיעבד אני לא יודע מה אתם עושים באוויר חוץ מגובה כיוון ומהירות אופססססססססס ברח לי הגובה בטעות בצלילה מעל עזה ובטעות עשיתי כאילו אני לוחץ על ההדק. תוכיח לי שלא עשית פעולה צבאית. ירשו את זה בVATSIM. יהיה מגניב DLH038 BEN GURION? '" " " אדום זנק כיוון מערב B744 לופטאנזה אפס שלוש שמונה אינו מגיב. אדום מזנק :] אדום למפגש 090 כוח מלא :]
ha5mvo פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 can't you get CFS or some other combat sim online??
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 MSFS אינו פלטפורמה מתאימה, קיימים כמה פתרונות אחרים יפים. עם כל אהבתי לנושא, הוא אינו שייך לכאן ולואטסים. אור, בכוון זה ייקח למיירט זמן להגיע אדום זנק כיוון מערב B744 לופטאנזה אפס שלוש שמונה אינו מגיב. אדום מזנק :] אדום למפגש 090 כוח מלא :]