David Misha פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 לאנשי החטיבה הנפלאים הרי לכם מתכון מצוין לשנה החדשה. קחו שנים-עשר חודשים בשלים; ודאו שהם נקיים לגמרי מזכרונות רעים, מרירות, שנאה וקנאה, נקו אותם לחלוטין מכל שארית של איבה. במילים אחרות, דאגו לכך שהחודשים יהיו רעננים ונקיים, כמו שהם היו כשהגיעו ממחסן הזמן העצום. חתכו את החודשים האלה ל-30 או 31 חלקים שווים. אל תנסו לחתוך הכל בבת-אחת, קחו את הזמן, אבל עמלו על כל יום בנפרד. לתוך כל יום הכניסו חלקים שווים של אמונה, סבלנות, אומץ, עבודה, תקווה, נאמנות, חופש, טוב-לב, מנוחה, תפילה, שקט והחלטה אחת שנבחרה בקפידה. הכניסו כף אחת של מצב-רוח טוב, מעט מאוד אלכוהול וקורטוב של כיף. פזרו מעט צחוק, הוסיפו כוס מלאה של חוש-הומור, ובתאבון! אז כמו שאמרה פעם אן לנדרס "אף אחד מעולם לא טבע בזיעה של עצמו", השנה החדשה היא הזדמנות נפלאה לייצר עוד כמה גלונים של זיעה, בדרך אל ההתקדמות וההצלחה! אז שתהיה לכולנו שנה סובלנית,סולחת ונפלאה, שלכם דודי
mickey lip פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 פששש דודי :shock: מה אני אכתוב עכשיו? חג שמח לכל חברי החטיבה. שתהיה לכולנו שנה מוצלחת בכל תחום. אושר ובריאות לכולכם. מיקי.
Niv Malin פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 כמה שזה נכון דודי, כל אחד צריך להכניס את מה שאמרת והחיים יהיו מושלמים לכולם! אז לחטיבתינו המדהימה ולמשפחות, שיהיה שנה טובה, מתוקה, מוצלחת, הרבה בריאות, עם אלפי שעות טיסה (לטייסים שבינינו), עם הכרויות חדשות ואהבות חדשות, וכמובן שנה של שלום (בשנה הקרובה יש לזה הרבה מאוד משמעות)! שנמשיך להיות חטיבה "כמה מעל כולן"!! וכמובן להמשיך להביא גאוה לחטיבתינו גם בשנה הקרובה!
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 חברים יקרים, רציתי להודות לכולכם על היחס המדהים ששאב אותי פנימה לתוך החטיבה. יש כאן אנשים נפלאים ואני גאה להיות חלק מהתחביב הזה אתכם כבר מספר שבועות אני בתקופה של חוסר זמן בגלל חדשות טובות של עבודה חדשה לשם מופנות כרגע האנרגיות, תשומת הלב והעדיפויות, מה שכנראה ברור. בכל אופן משתדל לשמור על קשר ומקווה לחזור לנוכחות בקרוב. תודה מיוחדת על ההזדמנות להשתלב בפרויקט אל-על על הסיורים המאורגנים ועל מפגשי קורס 737 וכמובן על האירוח, המנגלים והצגות התכלית - לעידו, דן, מיקי-רן ודודי וגם לכל מי ששכחתי להזכיר... חג שמח ושנה טובה ומאושרת לכולם =D>
אורח פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 דודי, אני רואה שיש עודף זמן , לך תביא פיילה חמוצים סתם :mrgreen: שנה טוב ומתוקה לכל החברים באשר הם. שנת בריאות, אושר ועושר. שנת בניה ועשיית קוקפיטים, מכל המינים ומכל הסוגים. רן.
AaronDagan פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 לכל חבריי וידידיי, שותפיי בחטיבה, כמה מילות סיכום וגם מילות פתיחה: השנה המסתיימת בימים אלה היתה בעייתית עבורי בכל הקשור לעיסוק בתחביב שלנו. פשוט סדר העדיפויות שלי דרש מחויבויות שנות ולכן קצת "הזנחתי" את התחביב. כפי שקורה לעיתים בחיים, הדברים קיבלו תפנית לפני מספר חודשים וכך נערתי את האבק מעל הצי הפרטי שלי. ואני אישית מאד שמח על כך. החטיבה הישראלית, בניהולו של צוות החטיבה הנוכחי, עושה דברים יפים למען הקהילה המקומית ואני משוכנע שיש עוד הרבה רעיונות בקנה. קובי, אלעד, איציק, אור וכל השאר - המשיכו "במלאכת הקודש", כי רק בדרך זו ייתאפשר לחברים חדשים ורעננים להצטרף לשורות החטיבה ולהנות מכל מה שתחביב הסימולטורים מסוגל להציע. שתהיה לכולנו שנת תחביב מוצלחת, טיסות שקטות ונחיתות בטוחות. שנה טובה לכולכם וכל אחד לחוד. אהרון.
4X-OMR פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 שתיהיה שנה טובה ומתוקה! מלא צחוקים, כיף, טיסות, אהבה. ונצלו כל יום כי אף אחד לא יודע מה טומן המחר !
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 שנה טובה חברים, תענוג לקרוא את הברכות של כל אחד לשנה החדשה, מאוד מחמם את הלב. שתהיה לכולם שנה של בריאות ואושר, כל השאר מגיע לבד...
Or Netzer פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 שנה טובה וחג שמח לכולם, בלי קטל בדרכים והרוגים מיותרים. שנה ללא מלחמות ודם שנה מתוקה כקנה סוכר.
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 אחרי כל הברכות המדהימות האלו לשנה החדשה, קשה מאוד להוסיף לכל חברי החטיבה, למנהלים, לאנשים המדהימים שעוזרים ותורמים בכל תחום שהוא, בהצלחה בכל מה שרק תפנו, שייפתחו בפניכם כל הדרכים, ושתמיד נוכל לחזור לVatil בכל יום, ולהרגיש כמו בבית, וזאת בזכות האנשים שנמצאים פה! שתייהיה לכולנו שנה טובה, מלאת בריאות ואושר, אלו הדברים הכי חשובים! רן בונפיל.
danb2000 פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: שנה טובה לכוווווולם!!! :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:
Eldar Sella פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 שנה טובה, שנגשים את החלום, ושנזכה לבריאות ולאושר. וכמובן שלא נפסיק לטוס. חג שמח.
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 שנה טובה לכל החביטה ולכל בית ישראל נקווה שהשנה הזאת תיהיה יותר רגועה (חוץ מהטיסות ברשת ) שנה מלאת בריאות ושמחה!
Ben Cohen פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 נאמר פה כבר הכל. נותר לי רק לאחל בנוסף לכל הברכות הקודמות-שנה טובה!
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 כמה מילים: רציתי לאחל לכל חברי החטיבה ומשפחותים, לכל ישראל, לכל היהודים (הרי זה ראש השנה של היהודים) בעולם חג שמח ושנה טובה, ומתוקה!, רק אל תשכחו לאכול תפוח ודבש כדי לפתוח את השנה במתיקות!