E.Z פורסם ספטמבר 29, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2006 לקראת הלג של שבוע הבא עלו לי בראש שתי אופציות 1. לעשות לג VFR על קו החוף מ SFO ל- LAX האופציה השניה עלתה מפני שנראה הראשונה לא אטרקטיבית בהעדר סינרי 2. להמשיך ב IFR עם הכבדים כאשר אנחנו נבצע שני לגים: הראשון מSFO ל LAX כ- 47 דקות השני- מייד אחרי נחיתה ב LA כולםמכינים מחדש תא וממריאים למקק'רן בלאס ווגאס כ- 31 דקות טיסה. זאת אומרת שני לגים קצרים ביום כאשר שעת היציאה תיהיה בכל מקרה ב 22:30 למטוס ראשון דוחף (ולא שעת תחילת התארגנות כמו בדרך כלל כדי שלא נצא ב 23:00) אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עוד רעיונות בסיגנון תגידו
danb2000 פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני בעד VFR כמה שיותר :!: במציאות, רצועת החוף הזאת היא אולי אחת מהמתויירות ביותר בעולם (כביש מס' 1 של ארה"ב) בשל יופיה. אולם כמו שאומר אלעד מבחינתינו ללא סינרי ראוי זה לא רלוונטי, כי זה יהיה כמו לטוס על כל רצועת חוף דיפולטית בסימ'. אני אבדוק בימים הבאים מה ההיצע הקיים מבחינת סינרים (בקנויים עולה לי לראש סדרת Mega Scenery ואולי גם Ultimate Terrain, ובחינמים - לא יודע צריך לחפור בזה קצת). אם משהו יודע על סינרי מסויים לאיזור - אנא שתפו. הממצאים יפורסמו פה (אולי גם תמונות אם יהיו) ואז תחליטו. לגבי אופציה 2. נשמע לי מצויין לבצע את שני הלגים שהצעת באותה טיסה, וגם עם שעת היציאה המאוחרת אין לי בעיה.
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 קחו בחשבון שאמור להיות בכל מקרה לג VFR שבו נמריא מלאס ווגאס דרך הובר דאם לגראנד קניון ... ובכלל בכל ארה"ב לא ייחסר VFR.
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 MaD_VipeR כתב: לי לא משנה,שניהם נשמעים מצוין אנחנו לא אוהבים או"ם :mrgreen:
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני מצטרף הפעם לאופציה 2, לג IFR לLAX ואח"כ LAS.. ייהיה נחמד
3Dvg פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני גם בראש של דן אם יש סנרי אז VFR את שני הלגים הללו, מדובר על מקומות שבמציאוצת הם מרשימים ביותר במידה ואין סנרי לרצועת החוף אז היתי רוצה להוסיף עוד אופציה, IFR רגיל בין סן פרנסיסקיו ל LA ואז VFR (אפשר ביום אחר) ללאסווגס עם טיול קטן באיזור הגרנד קניון (עשיתי בעבר סיור שם עם פליקס על ההרקולסים, גם בדיפולט המקום לא רע בכלל)
Matan Solomon פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני בעד אופציה 2, בתקווה שהפעם אני אוכל להצטרף פעם ראשונה
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 Elad - VATIL9 כתב: MaD_VipeR כתב: לי לא משנה,שניהם נשמעים מצוין אנחנו לא אוהבים או"ם :mrgreen: טוב,אז אני אלך עם 2 =]
אורח פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 David כתב: 2 טוב למה אתה חוזר על כל דבר פעמים וגם אני, רק ירושלים ...02 :mrgreen:
David Misha פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 Ran - VATIL6 כתב: David כתב: 2 טוב למה אתה חוזר על כל דבר פעמים וגם אני, רק ירושלים ...02 :mrgreen: אנא ערף ?? לחצתי שלח פעם אחת לא שלח,,,לחצתי עוד פעם שלח, שוב פעם לא שלח..לחצתי פעם שלישית שלח.. לא שלח :roll: התעצבני נתתי מכה למחשב שלח את הכל יחד :shock: :shock: ברוך הבא למרכז הארץ
mickey lip פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 Ran - VATIL6 כתב: David כתב: 2 טוב למה אתה חוזר על כל דבר פעמים וגם אני, רק ירושלים ...02 :mrgreen: מצטרף לקברניט פינקלס. 2 . אני רואה שאתה בדרך הנכונה ( ירושלים ירושלים). ברוך השב למחוזותינו.
Gadi L. פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני אשמח להצטרף, סוף סוף קצת זמן חופשי וברור ש-2 :wink:
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 טוב אני רואה שכולם הולכים על הכבדים אלא אם כן יימצא סינרי חבל"ז שיגרום להרגיש עם אבל בלי... שימו לב הנטייה בשבועות האחרונים שאם אומרים ב 21:30- אז המטוסים דוחפים ב 22:00 אם בטיסה הזאת זה יהיה ככה שנתחיל נ22:30 נסיים ב 2 בלילה- שימו לב חבל ..אומרים 22:30 אז ב 22:00 כלום בחניה מתדרכים דיילות פרסרים ומה שלא יהיה מקסימום את הקפה אחרי 10 K שותים (שלא לדבר על המנגל)
danb2000 פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 POINT TAKEN רוצים כבדים - הבנתי. גם ככה לא מצאתי סינרים שממש ריגשו אותי לאיזור - חוץ מ-MEGA SCENERY אבל צריך שני כותרים שלו וגם הם לא מכסים את כל הנתיב. אני מפסיק לחפש. שבוע טוב וגמח"ט.
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 danb2000 כתב: POINT TAKEN רוצים כבדים - הבנתי. גם ככה לא מצאתי סינרים שממש ריגשו אותי לאיזור - חוץ מ-MEGA SCENERY אבל צריך שני כותרים שלו וגם הם לא מכסים את כל הנתיב. אני מפסיק לחפש. שבוע טוב וגמח"ט. תתכונן ליצור קשר עם 3 VACC אוקלנד, LA ווגאס תדריך יהיה במוצאי החג.
אורח פורסם אוקטובר 1, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2006 ללוס אנג'לס מגיע שבוע משלה לדעתי - למה לא לעשות את זה עם טורבופרופים פשוט (וכך והאריך את משך הטיסה)? ATR, ביצ' קינג, פייפר שאיין? לגבי סנרים, מלבד מגה סנרי יש גם את UT USA. חינמי אין הרבה, אבל למה אתם מצפים? זו רצועת חוף, יש הרים אבל אי אפשר להשוות את זה לאלסקה. יש שם את מה שיש שם, וזה די מכסה..
BarakH פורסם אוקטובר 1, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2006 ואם כבר 2 אז אני ממליץ על הליכה סביב במינימה וטיסה ללאס-וגאס כשדה משנה. זו הזדמנות לתרגל הליכה לשדה משנה - דבר שלי לפחות לא יוצא לעשות בסימולטור. וזה גם מקצר את הזמן הכולל....
AaronDagan פורסם אוקטובר 2, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2006 היי, א. אופציה 2 מקובלת עליי. מתחיל להכין ניירת וכדומה. ב. סינרי: יש את הסינרי של SYMFLYERS - לא חינמי אבל משפר את LAX יפה מאד. ג. אפשר בהחלט להשתמש ב-737, בטורבופרופ מהיר או אפילו GA מהיר. ד. מאד ממליץ לא להתפרע במרחב הפיקוח של LAX. ביום נתון יש שם הרבה תנועה בכל הגבהים. ובעיקר: לשים לב למסלולים בשימוש !!! (מקבילים). חתימה טובה ושנה טובה. אהרון.
E.Z פורסם אוקטובר 2, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2006 tayas42 כתב: ב. סינרי: יש את הסינרי של SYMFLYERS - לא חינמי אבל משפר את LAX יפה מאד.quote] הסינרים שלהם הם אסון לפריימים מניסיון- בלוס אנג'לס בכל מקרה הדיפולט הוא מעולה.
AaronDagan פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 שיניתי את דעתי ומוחק את ההמלצה שלי . תשכחו מהסינרי של SYMFLYERS ונא להתעלם מהמוצר הזה. הוא ישן (בן 3...), לא מעודכן ובכלל - הדיפולט עונה בהחלט על הצרכים. כנ"ל לגבי LAS. רצוי לעומת זאת לעדכן את ה- AFCAD של LAX ו- LAS עם עדכונים ב-AVSIM ומקומות אחרים. יום טוב וחג שמיח...... :painting: . אהרון.