Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 נחתתי לאחר טיסה מהנה, עם הנמכה מעניינת מאוד לב"ג (כיסוי עננים כבד עד גובה 4). תודה רבה למתכננים, למתאמים, לפקחים המצויינים ולטייסים ששוב גרמו לזה להרגיש AS REAL AS IT GETS. שבוע טוב לכולם!
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 או מתן עכשיו אני רואה את הGS :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אחלא ארוע...מישום מה תומר יצא הרבה אחרי ונתחת לפני...מסתורי משהו. תודה לכל הפקחים
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אלעד, אולי היו לו רוחות טובות יותר... לקח לי הרבה זמן לגלות שבגלל שכפי הנראה אין לי משהו דומה ל ActiveSky אני מקבל רק רוח קרקע עלובות ולכן עקפו אותי יותר מידי אנשים.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 שוחחתי עם תומר על כך תוך כדי האירוע בפרטי, לשניהם היה AS אני מניח, מה' הקרקע שלו ב-B738 היתה בממוצע 10 קשר (קרקע 490) מעל לשל אלעד ב-B763, באותו איזור, אותו הזמן ובגובה זהה. אחלא ארוע...מישום מה תומר יצא הרבה אחרי ונתחת לפני...מסתורי משהו.תודה לכל הפקחים
Matan Solomon פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אני עם ה ERJ135 וAS טסתי רוב הדרך על מהירות קרקעית 480-490, זה היה אחלה ואחרי זה ישירות סולין, זה בגלל קיצר בהרבה :]
3dude932 פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 גם אני השתתפתי הפעם ELY041, יצאתי קצת אחריכם, וכמו החבר'ה למעלה, אין לי AS. אבל היה נחמד, רק חבל שהמחשב/עגלה נתקע בסולין :oops: לא יודע למה, אבל היו המון בעיות ברשת, הועפתי כמה וכמה פעמים.. בעיקר באיזורים עם הרבה תנועה. מקווה שיתוקן בקרוב
Matan Solomon פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 ד"א עופר, היה שלב שחוץ ממך היו עוד 2 יורו-קונטרול אחרים מחוברים, וראיתי שגם להם היה בעיות חיבור, כל הזמן התנתקו והתחברו כמוך, ככה שזה לא רק באיזור דרום... די מבאס... ואטסים מודעים לכל המצב? הם עושים משהו לטפל בעניין ?
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אני אנסה להרים את הכפפה של בעיית היורוקונטרול. עופר, תוכל לתאר לי את הבעיה בפניה באנגלית? אני אנסה לצרף לפניה הזו משתמשים נוספים שמפעילים יורו (אן אם אתה מכיר - אז נסה גם) ואני אעלה את זה דרך הEC לדיון דחוף. פשוט חבל על העמדה המעולה הזו...
Or Netzer פורסם אוקטובר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 שמחים שנהניתם, אם יש לכם יעדים שאתם רוצים להציע לסקר הבא אנא שילחו לי בפרטי. תודה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 לי הכל ידוע מאז התחלתי לפקח ביורוקונטרול לפני מעל שנה. כך היה גם לפני כשנה באירוע מרוכז מאוד של בריטיש למצריים. העברתי דיווח מלא ליורוק' ולואטסים על כל אירוע מרוכז ותוצאותיו. באופן לא-רשמי חברי ביורוקונטרול מכירים זאת כמוני. רשמית לא ידוע לי אם ביורוקונטרול קיים טיפול, או בואטסים. כשיצא VRC בדקתי במהלך הביטא ומצאתי שהוא פחות טוב בתנאים אלה. אחרי שעפתי אמש עברתי לת"א ושם אין ואף פעם לא היתה בעייה, גם לא לאיציק שפעל בדיוק באותם תנאים ונתקל באותן בעיות. גם ב-GULF המכ"מ פועל טוב כי קיימת תנועה דלילה רחוק מהתחנות שגורמות למכ"מ לעוף (CTD). היה מי שהעיר בשעתו בסרקסטיות כי זה כנראה גדול עלי ושאעבור לעמדות גישה... ד"א עופר, היה שלב שחוץ ממך היו עוד 2 יורו-קונטרול אחרים מחוברים, וראיתי שגם להם היה בעיות חיבור, כל הזמן התנתקו והתחברו כמוך, ככה שזה לא רק באיזור דרום...די מבאס... ואטסים מודעים לכל המצב? הם עושים משהו לטפל בעניין ?
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 היה אחלה אירוע עם פיקוח נחמד מאוד באולביה, ופיקוח יורו דרום של עופר! יצאתי קצת מאוחר מכולם (גם לאחר ניתוקו של גישה באולביה) לא נחתתי מסיבות סימולטור, וגם הועפתי מהרשת ללא הצלחה להתחבר שוב.. היה עמוס מאוד אתמול, מספר אירועים גדולים, בינהם פיקוח מלא באנגליה, ופיקוח באוסטריה. שעוד טסתי המז"א שקיבלתי לגבי נתב"ג לא הראה סימנים קשים במיוחד.. כנראה שאחרי כמה זמן זה השתנה...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אני יכול להגיד שפיקחתי גם לא מעט פעמים ביורו בערבים עמוסים, אך זו אני חושב היתה הפעם הראשונה שבא עליתי בערב עמוס מאוד עם VRC, ויתכן שבהחלט ASRC יותר טובה בקטע הזה מהסיבה הפשוטה, ב ASRC פילטר זה פילטר! ב VRC פילטר פשוט משנה לך את צבע המטוס לצבע שחור - ירוק ככה שלא רואים, אבל בתכלס המידע עדיין מתקבל והעומס עוד נשאר, זה אולי אחד הפתרונות שאליהם צריך לכוון ולנסות להתחיל, פילטר יותר טוב כמו ב ASRC, אלה אם כן (ואולי אני לא מודע) גם ASRC משנה צבע של התנועה ולא מעלימה באמת (מוריד עומס באמת), למרות שזה לא ניראה ככה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 שתי התוכנות כאחד קולטות את כל המטרות ונתוניהן, כך שאיני רואה בסינון את המקור לפתרון. ב-ASRC מסנן הגובה מונע הצגת מטרות (שאינך עוקב אחריהן, כי בעת שמטרה מנמיכה כשאתה עוקב אחריה היא תוצג גם מתחת לגובה הסינון). ל-ASRC מספר מסננים חכמים המטפלים בסיווגי מטרות שונים. VRC לעומתה מציגה את המטרה כהה יותר וללא בלוק הנתונים בעת הסינון. בכך היא מציעה יתרון של יכולת לפתוח את בלוק הנתונים ידנית לפי שיקול הבקר. אני יכול להגיד שפיקחתי גם לא מעט פעמים ביורו בערבים עמוסים, אך זו אני חושב היתה הפעם הראשונה שבא עליתי בערב עמוס מאוד עם VRC, ויתכן שבהחלט ASRC יותר טובה בקטע הזה מהסיבה הפשוטה, ב ASRC פילטר זה פילטר! ב VRC פילטר פשוט משנה לך את צבע המטוס לצבע שחור - ירוק ככה שלא רואים, אבל בתכלס המידע עדיין מתקבל והעומס עוד נשאר, זה אולי אחד הפתרונות שאליהם צריך לכוון ולנסות להתחיל, פילטר יותר טוב כמו ב ASRC, אלה אם כן (ואולי אני לא מודע) גם ASRC משנה צבע של התנועה ולא מעלימה באמת (מוריד עומס באמת), למרות שזה לא ניראה ככה.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 כן, עופר צודק. הבעיה היא לא ויזואלית אלא מבחינת התקשורת. שתי התוכנות קוראות בכל מקרה את כל המידע של כל המטרות, כל הזמן - כך הן יודעות אם להחיל עליהן את הפילטר או לא. זו בעיה מאד מוזרה בעיני, ויש לי הרגשה שזה קשור דווקא להגדרה כFSS. ננסה לעזור!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 ציינתי את נושא הפילטר, כי ב ASRC עוד לא קרה לי שהתחברתי ושניה אחרי זה התנתק, אני חושב שפילטר חכם זה אחד הפתרונות להתחיל ממנו בנוסף לכל מה שציינתם, גם נושא חיבור FSS ישר מגדיר לך טווח 1500 מייל, לדעתי, הרבה יותר נכון שהטווח המרבי יהיה 600 -800 מייל גם בחיבור FSS, ומה שיעשו זה שימוש בשני נקודות טווח (VIS) דבר שקל לעשות ב VRC אך אני לא בטוח שאפשרי ב ASRC בגרסה הנוכחית.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 אילן, ROSS CARLSON דיווח במהלך פיתוח VRC על תחנות שמעיפות את התוכנה שלו ואיתר בעייה כלשהי, אך כיום גם שלו CTD במצבי יורוק' עמוסים. אני הקטנתי את טווח ASRC, שיניתי מיקום פוקוס דרום מזרחה לאיזור יותר שקט, וזה עוזר עד שמישהו קורא לך מצפון איטליה, צ'כיה או פולין ואתה מתמרכז בכדי להביט גם צפון מערבה. עוד נקודה שמצאתי היא CL ארוכה. כשרשימת הבקרים מתמלאת מדי, אחרי שהמסך כבר מלא בה עד למטה, התוכנה נופלת ולא תוכל לחבר קשר קולי כי היא שוב תעוף, עד שתשנה את מצב CL לרשימה יותר מקוצרת. מצביע על קשר אפשרי לנפילה. לצורך כך אני עובד בעת עומס עם הרשימה במצב P, לא רואה תחנות APP כי POF לא מכיל אותן, אך מסוגל לפקח כך יותר זמן. גם זה לא ממש עוזר. הכל כבר דיווחתי בעבר. אני חושב שבעמדת מאאסטריכט המופעלת מפאת קוטן הגיזרה כ- EURM_CTR, הבעייה קטנה יותר כי הטווח קצר. כן, עופר צודק. הבעיה היא לא ויזואלית אלא מבחינת התקשורת. שתי התוכנות קוראות בכל מקרה את כל המידע של כל המטרות, כל הזמן - כך הן יודעות אם להחיל עליהן את הפילטר או לא.זו בעיה מאד מוזרה בעיני, ויש לי הרגשה שזה קשור דווקא להגדרה כFSS. ננסה לעזור!
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 לא מתאים למרבית FSS של ואטסים כי קטן מדי ולכן עשו 1500NM. הסתכל על YMMM, MMZT, KZOA לדוגמא (KZOA קלטתי באירוע אגב כת"א). הרבה יותר נכון שהטווח המרבי יהיה 600 -800 מייל גם בחיבור FSS, ומה שיעשו זה שימוש בשני נקודות טווח (VIS) דבר שקל לעשות ב VRC אך אני לא בטוח שאפשרי ב ASRC בגרסה הנוכחית.