עבור לתוכן
Moshico Biller

יש מחר מפגש?????

Recommended Posts

פורסם

נכון שזה רשום אבל כל אחד עם ה"כניראה" שלו אז אי אפשר לדעת עם יש בוודאות מחר מפגש למה לבוא סתם שאף אחד בסוף לא יהיה אז שכל אחד ירשום כן או לא! ואז נדע עם שווה לבוא או לא!

תפעיל קצת הגיון! לא ישר להכשיל

פורסם
מוצ'יקו, אני רואה שירדת ל 1.3 סימני קריאה להודעה בממוצע. יפה מאוד. המשך כך.

אורן דבר ראשון אל תקרא לי מוצ'יקו כי קוראים לי מושיקו .

דבר שני זה שאתה "מנסה" לצחוק עליי זה לא מזיז לי כי אתה כל הזמן מתלהב

תפסיק כבר להעיר על כל דבר ולמה אתה שם זה ולמה זה ולמה זה מה אכפת לך ככה בא לי לא ענייניך! תתעסק בעניינים שלך וזהו כשיש הודעה בפורום תענה לעניין ולא מה שלא קשור להודעה

והנה בשבילך : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יופי?????????

פורסם

מושיקו ידידי

אולי במקום לכתוב מי בא ומי לא בא

אתה רואה שאין הרבה הענות

אולי פוחדים מהמצב אולי מהבטחון אולי מהמשטרה

ממליץ לך שאם בא לך לנסוע סע

אם לא אז לא

אבל בכל מקרה לא לפתוח שרשור על נושא קיים זה לא לעניין

חג שמח לכולם ופסח כשר למי ששומר ולמי שלא

פורסם

תקשיבו הרבה פעמים יש פה אנשים די תמימים שאומרים שלא יעיפו כי זה לא שטח של השדה או שלא עוברים על שום דבר או אני לא יודע מה

אבל זה לא עובד ככה

גם אם לא רשום כלום זאת זכותם לבקש ממך ללכת משם מתי שהם רוצים, ואני גם מבין אותם וצריך לקבל את זה.. פעם אחרונה שביקשו ממני רק ביקשתי לראות את השתי נחיתות שנשארו לאותו יום וללכת והם אמרו אין בעיה ואפילו נשארו איתי וגם התלהבו.

עכשיו חוץ מזה, זה לא נכון להגיד שלא רשום כלום, כי יש בפירוש תמרור של אין כניסה בפניה לאיזור... אז צריך להגיד תודה שלא נותנים לנו רפורט כל פעם שאנחנו שם

למרות שפעם אחרונה שהייתי (לפני 3 שבועות נדמה לי) בידיוק עשו שם כל מיני שינויים בפניה מהכביש הראשי, הורידו את התמרור. אני לא יודע אם כבר החזירו אותו או לא ואם בכלל, אני מניח שכן.

שכחתי כבר את הפואנטה :roll: , אבל פשוט אל תקחו את זה כמובן מאליו עד כדי כך

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...