Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 שלום רציתי לברר עם יש מחר מפגש ב 12? כי יש כאלה שאומרים שמפחדים מהמצב הביטחוני! מישהו בא?
yonix4 פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 בשביל מה עוד הודעה :?: זה כבר רשום הודעה הקודמת :!:
Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2004 נכון שזה רשום אבל כל אחד עם ה"כניראה" שלו אז אי אפשר לדעת עם יש בוודאות מחר מפגש למה לבוא סתם שאף אחד בסוף לא יהיה אז שכל אחד ירשום כן או לא! ואז נדע עם שווה לבוא או לא! תפעיל קצת הגיון! לא ישר להכשיל
Levon Melik פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 לדעתי, אם תעשו את המפגשים כל שבוע,זה ימאס בסוף לכולם ואף אחד לא יבוא!
yonix4 פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 זה לא ממש כל שבוע המפגש האחרון היה לפםני שבועיים! ועלי בכל אופן זה לא יימאס כל כך מהר :wink:
Oren Geva פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 מוצ'יקו, אני רואה שירדת ל 1.3 סימני קריאה להודעה בממוצע. יפה מאוד. המשך כך.
Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2004 זה באמת לא כל שבוע ופשוט רוצים לדעת מי בא ומי לא זהו לא כזה סיפור! אני בטוח
Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2004 מוצ'יקו, אני רואה שירדת ל 1.3 סימני קריאה להודעה בממוצע. יפה מאוד. המשך כך. אורן דבר ראשון אל תקרא לי מוצ'יקו כי קוראים לי מושיקו . דבר שני זה שאתה "מנסה" לצחוק עליי זה לא מזיז לי כי אתה כל הזמן מתלהב תפסיק כבר להעיר על כל דבר ולמה אתה שם זה ולמה זה ולמה זה מה אכפת לך ככה בא לי לא ענייניך! תתעסק בעניינים שלך וזהו כשיש הודעה בפורום תענה לעניין ולא מה שלא קשור להודעה והנה בשבילך : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי?????????
yonix4 פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! באמת הוא כבר לא עושה הרבה סימנים
Oren Geva פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 מושיקו, אני לא מנסה לצחוק עליך. אם נפגעת אני מתנצל. בוא נסגור עניין?
Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2004 מה דעתכם פשוט למחוק את האשכול הזה? מה דעתכם לא? פשוט אני רוצה לדעת מי בא ומי לא! בכדי לדעת שעם שווה לבוא ואני לא מתכוון לחזור על המשפט הזה יותר
Shmulik Lin פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 מושיקו ידידי אולי במקום לכתוב מי בא ומי לא בא אתה רואה שאין הרבה הענות אולי פוחדים מהמצב אולי מהבטחון אולי מהמשטרה ממליץ לך שאם בא לך לנסוע סע אם לא אז לא אבל בכל מקרה לא לפתוח שרשור על נושא קיים זה לא לעניין חג שמח לכולם ופסח כשר למי ששומר ולמי שלא
Moshico Biller פורסם מרץ 25, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2004 אני רוצה להבין אבל מה משטרה יכולה לעשות חוץ מלהעיף?
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 תקשיבו הרבה פעמים יש פה אנשים די תמימים שאומרים שלא יעיפו כי זה לא שטח של השדה או שלא עוברים על שום דבר או אני לא יודע מה אבל זה לא עובד ככה גם אם לא רשום כלום זאת זכותם לבקש ממך ללכת משם מתי שהם רוצים, ואני גם מבין אותם וצריך לקבל את זה.. פעם אחרונה שביקשו ממני רק ביקשתי לראות את השתי נחיתות שנשארו לאותו יום וללכת והם אמרו אין בעיה ואפילו נשארו איתי וגם התלהבו. עכשיו חוץ מזה, זה לא נכון להגיד שלא רשום כלום, כי יש בפירוש תמרור של אין כניסה בפניה לאיזור... אז צריך להגיד תודה שלא נותנים לנו רפורט כל פעם שאנחנו שם למרות שפעם אחרונה שהייתי (לפני 3 שבועות נדמה לי) בידיוק עשו שם כל מיני שינויים בפניה מהכביש הראשי, הורידו את התמרור. אני לא יודע אם כבר החזירו אותו או לא ואם בכלל, אני מניח שכן. שכחתי כבר את הפואנטה :roll: , אבל פשוט אל תקחו את זה כמובן מאליו עד כדי כך