Izik Bakshi פורסם פברואר 21, 2007 דיווח פורסם פברואר 21, 2007 חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה (24/02/07) תערך בחינה על גישה ב"ג בשעה 21:00 מקומי, זו היא בחינה חוזרת ליוני רביביו, בבחינה הקודמת פשוט לא היה מספיק תנועה, להזכירכם הבחינה מתקיימת בזמן האירוע השבועי אז ככה שצפוי פיקוח בכל הארץ, במהלך הבחינה יהיו מספר הגבלות על פתיחה של מגדלי ש"ד הרצליה וב"ג. בואו לעזור, לטוס ולהנות!
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2007 הבחינה התחילה, פיקוח בכל הארץ זמין, בואו לטוס ולהנות!
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני כבר בדרך משעה 17:00 תתכונן ללכת סביב + אש מנוע ימין...
Ben Bezalel פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 פיקוח מעולה!!! כולם הלכו סביב עם האובך הזה!! 5 מטוסים מחכים להמראה אחד אחרי השני 3 בגישה!! פשוט מעולה!
Ilan Nemirovski פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 המראתי מבן גוריון לאתונה פשוט תענוג תודה רבה יוני ולכול השער שפיקחו עלי... שבוע טוב... [יותר שביתות --> יותר טיסות]
Gadi L. פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 דווקא אחרי שהייתי צריך לבטל את ELY075 בערך 6 וחצי שעות אחרי ההמראה רציתי לטוס מציריך לתל אביב ולנחות יותר מאוחר אבל אז הודיעו לי שבבית ספר שלי לא שובתים מחר. :? (היחיד בארץ כנראה) אז טסתי מהרקליון לתל אביב והיה די כיף לראות את כל המטוסים הולכים סביב בגישה למרות שאני כמעט הלכתי סביב עד שבאמת איזה 2 מייל מהמסלול התחלתי לראות את האורות. מה גם שהיה פיקוח מעולה.. :wink:
Ben Bezalel פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 דווקא אחרי שהייתי צריך לבטל את ELY075 בערך 6 וחצי שעות אחרי ההמראה רציתי לטוס מציריך לתל אביב ולנחות יותר מאוחר אבל אז הודיעו לי שבבית ספר שלי לא שובתים מחר. :? (היחיד בארץ כנראה)אז טסתי מהרקליון לתל אביב והיה די כיף לראות את כל המטוסים הולכים סביב בגישה למרות שאני כמעט הלכתי סביב עד שבאמת איזה 2 מייל מהמסלול התחלתי לראות את האורות. מה גם שהיה פיקוח מעולה.. :wink: כל התיכונים שובתים רק הסטודנטים ביטלו את השביתה
Liav Nefesh פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אחת המשמרות היותר מענינות שהיו לי (: היתה אחלה תנועה בב"ג תמונה מה VRC בקרוב
Gadi L. פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 דווקא אחרי שהייתי צריך לבטל את ELY075 בערך 6 וחצי שעות אחרי ההמראה רציתי לטוס מציריך לתל אביב ולנחות יותר מאוחר אבל אז הודיעו לי שבבית ספר שלי לא שובתים מחר. :? (היחיד בארץ כנראה)אז טסתי מהרקליון לתל אביב והיה די כיף לראות את כל המטוסים הולכים סביב בגישה למרות שאני כמעט הלכתי סביב עד שבאמת איזה 2 מייל מהמסלול התחלתי לראות את האורות. מה גם שהיה פיקוח מעולה.. :wink: כל התיכונים שובתים רק הסטודנטים ביטלו את השביתה לא... אצלנו לומדים מחר בכל מקרה יש חופש עוד שבוע ככה שאני לא מתלונן יותר מדי :mrgreen:
Liav Nefesh פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 תמונה מקרקע אחרי שקצת נרגע: אני רוצה להודות לרן בן שמואל שנתן לי להרביץ משמרת מלאה לבד (על מזרח ומערב)
Ran Ben Shmuel פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 וכל הכבוד לליאב שהוכיח שפקחי VATIL לא שוכחים לעבוד, וגם אחרי מספר שבועות ללא פיקוח רב הסתדר בלי בעייה
Or Netzer פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 מזהההה הוווווורוווווווווודדדדדדד הזה!!!!?!? עוד איציק בחטיבה :roll:
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2007 מזהההה הוווווורוווווווווודדדדדדד הזה!!!!?!? עוד איציק בחטיבה :roll: אצלי הם כבר מזמן בצבע צהוב... כל צבע טוב, העיקר שהוא גורם להבחנה נכונה בעין בין מטוסים לנקודות בסקטור.
Yahav Barzilay פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 מזהההה הוווווורוווווווווודדדדדדד הזה!!!!?!? עוד איציק בחטיבה :roll: אשכרה :shock: ליאב נראה לי שנשפך לך קצת לק בחלק העליו :|
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אל תקשיב להם ליאב, ורוד זה נורמלי לגמרי... :mrgreen:
Or Netzer פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אל תקשיב להם ליאב, ורוד זה נורמלי לגמרי... :mrgreen: ירוק הכי טוב, גם כסף גם טבע , גם מריחואנה, מה צריך יותר מזה :mrgreen: איציק אני רואה אתה LSD,, ורוד צהוב,, עוד מעט כחול? עם ציורים של דולפין?
Elad Zeierman פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אל תקשיב להם ליאב, ורוד זה נורמלי לגמרי... :mrgreen: הייתי אומר משהו אבל אין לי מוניטור מיותר לזרוק גם לך וגם לליאב על הראש :mrgreen:
Matan Solomon פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 תהיה בריא איזה צבעים מזעזעים איך אתה בכלל רואה משהו :| הייתה אחלה תנועה! גם אני הלכתי סביב, משהו שהרבה זמן לא עשיתי, היה כיף להזכר היה אחלה אובך, ואחלה מזג אוויר, וזאת הייתה הזדמנות טובה לבדוק את הסינרי החדש של וינה... תודה על הפיקוח !
Zeev Bucki פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 יופי של תנועה הייתה בבחינה. הגעתי מבירות וראיתי הרבה מטוסים באוויר ועל הקרקע ממש נהנתי .שיהיה כך תמיד. בוקי זאב :4X-MJB
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 תמונת מכ"מ מזעזעת. אחרי התבוננות ממושכת לא הצלחתי לזהות מיקום מדויק אפילו של מטוס אחד. בכדי לשפר כושר אבחנה יש להוריד עוצמה של כל אובייקט שאינו תורם למטלות העיקריות של בקר העמדה, באופן כזה שלא יסתיר שום דבר יותר חשוב. יש לבצע הבדלה ברורה באמצעות צבעים בין עצמים שההפרדה ביניהם חשובה.
Ilan Jonas פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 תמונת מכ"מ מזעזעת. אחרי התבוננות ממושכת לא הצלחתי לזהות מיקום מדויק אפילו של מטוס אחד. בכדי לשפר כושר אבחנה יש להוריד עוצמה של כל אובייקט שאינו תורם למטלות העיקריות של בקר העמדה, באופן כזה שלא יסתיר שום דבר יותר חשוב. יש לבצע הבדלה ברורה באמצעות צבעים בין עצמים שההפרדה ביניהם חשובה. זהו בדיוק!