עבור לתוכן
Izik Bakshi

בחינת גישה ב"ג מוצ"ש (24/02/07) 21:00

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום, במוצאי שבת הקרובה (24/02/07) תערך בחינה על גישה ב"ג בשעה 21:00 מקומי, זו היא בחינה חוזרת ליוני רביביו, בבחינה הקודמת פשוט לא היה מספיק תנועה, להזכירכם הבחינה מתקיימת בזמן האירוע השבועי אז ככה שצפוי פיקוח בכל הארץ, במהלך הבחינה יהיו מספר הגבלות על פתיחה של מגדלי ש"ד הרצליה וב"ג.

בואו לעזור, לטוס ולהנות!

פורסם

דווקא אחרי שהייתי צריך לבטל את ELY075 בערך 6 וחצי שעות אחרי ההמראה רציתי לטוס מציריך לתל אביב ולנחות יותר מאוחר אבל אז הודיעו לי שבבית ספר שלי לא שובתים מחר. :? (היחיד בארץ כנראה)

אז טסתי מהרקליון לתל אביב והיה די כיף לראות את כל המטוסים הולכים סביב בגישה למרות שאני כמעט הלכתי סביב עד שבאמת איזה 2 מייל מהמסלול התחלתי לראות את האורות.

מה גם שהיה פיקוח מעולה.. :wink:

פורסם
דווקא אחרי שהייתי צריך לבטל את ELY075 בערך 6 וחצי שעות אחרי ההמראה רציתי לטוס מציריך לתל אביב ולנחות יותר מאוחר אבל אז הודיעו לי שבבית ספר שלי לא שובתים מחר. :? (היחיד בארץ כנראה)

אז טסתי מהרקליון לתל אביב והיה די כיף לראות את כל המטוסים הולכים סביב בגישה למרות שאני כמעט הלכתי סביב עד שבאמת איזה 2 מייל מהמסלול התחלתי לראות את האורות.

כל התיכונים שובתים :lol::lol::lol::lol::lol:

רק הסטודנטים ביטלו את השביתה

פורסם

כל התיכונים שובתים :lol::lol::lol::lol::lol:

רק הסטודנטים ביטלו את השביתה

לא... אצלנו לומדים מחר :(

בכל מקרה יש חופש עוד שבוע ככה שאני לא מתלונן יותר מדי :mrgreen:

פורסם
מזהההה הוווווורוווווווווודדדדדדד הזה!!!!?!?

עוד איציק בחטיבה :roll:

אצלי הם כבר מזמן בצבע צהוב... 8)

כל צבע טוב, העיקר שהוא גורם להבחנה נכונה בעין בין מטוסים לנקודות בסקטור.

פורסם
אל תקשיב להם ליאב, ורוד זה נורמלי לגמרי... :mrgreen:

ירוק הכי טוב, גם כסף

גם טבע , גם מריחואנה, מה צריך יותר מזה :mrgreen:

איציק אני רואה אתה LSD,, ורוד צהוב,, עוד מעט כחול? עם ציורים של דולפין?

פורסם

תהיה בריא איזה צבעים מזעזעים

איך אתה בכלל רואה משהו :|

הייתה אחלה תנועה! גם אני הלכתי סביב, משהו שהרבה זמן לא עשיתי, היה כיף להזכר :)

היה אחלה אובך, ואחלה מזג אוויר, וזאת הייתה הזדמנות טובה לבדוק את הסינרי החדש של וינה...

תודה על הפיקוח !

פורסם

תמונת מכ"מ מזעזעת. אחרי התבוננות ממושכת לא הצלחתי לזהות מיקום מדויק אפילו של מטוס אחד. בכדי לשפר כושר אבחנה יש להוריד עוצמה של כל אובייקט שאינו תורם למטלות העיקריות של בקר העמדה, באופן כזה שלא יסתיר שום דבר יותר חשוב. יש לבצע הבדלה ברורה באמצעות צבעים בין עצמים שההפרדה ביניהם חשובה.

פורסם
תמונת מכ"מ מזעזעת. אחרי התבוננות ממושכת לא הצלחתי לזהות מיקום מדויק אפילו של מטוס אחד. בכדי לשפר כושר אבחנה יש להוריד עוצמה של כל אובייקט שאינו תורם למטלות העיקריות של בקר העמדה, באופן כזה שלא יסתיר שום דבר יותר חשוב. יש לבצע הבדלה ברורה באמצעות צבעים בין עצמים שההפרדה ביניהם חשובה.

זהו בדיוק!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...