Almog Atar פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 אני לא יודע למה הפסיקו לפרסם אירועים בעמוד הNOTAMS אבל את האירוע הזה אני חייב לפרסם. NY ARTCC No'r Easter, פיקוח מלא בכל ניו יורק, כל העמדות במוצאי שבת העשירי במרץ החל משעה 23:00 עד חמש בבוקר מקומי. (2100Z - 0300Z). אני מתכוון להיות שם, אני לא מסוגל להחמיץ אירוע כזה The Nor’ Easter is coming. The storm is going to pound the New York area, but we're ready for it. New York ARTCC’s finest will be shoveling out and meeting together to control on... Saturday, March 10th from 4:00 pm to 10:00 pm EST (2100Z to 0300Z) to provide some exceptional and realistic service. Tackle world-famous Kennedy Int'l, try a Cheese Steak in Philly, enjoy the Manhattan skyline flying into LaGuardia, or simply touch down at Newark Int'l. The Nor'easter is coming - will you be ready? סירטון נפלא שהכין בן על האירוע http://s22.photobucket.com/albums/b330/ ... yMOVIE.flv הוא יטפל בJFK_GND כל האירוע...
Ben Zwebner פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 its going to be a wild event that you cant allow yourself to miss! three VAs are arranging fly ins as well.. this is gonna be packed! :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 Another thing... PLEASE COME WITH CHARTS if you come without charts I can assure you 100% you will get lost (especially if you come to JFK) on the ground, and most likely I wont have time to give you progressive taxi. Also, no matter if you want to fly out of JFK, LGA or EWR, please study the charts and proceedures to those airports. Understand that you might be given Visual Approches as well as Instrument ones and its best to be prepared. I wil lsee you there! :mrgreen:
אורח פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 Another thing...PLEASE COME WITH CHARTS if you come without charts I can assure you 100% you will get lost (especially if you come to JFK) on the ground, and most likely I wont have time to give you progressive taxi. Also, no matter if you want to fly out of JFK, LGA or EWR, please study the charts and proceedures to those airports. Understand that you might be given Visual Approches as well as Instrument ones and its best to be prepared. I wil lsee you there! :mrgreen: במקרה הכי גרוע, תעשה חיקוים של הפקח המסכן מההקלטה
Almog Atar פורסם מרץ 4, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 4, 2007 Another thing...PLEASE COME WITH CHARTS if you come without charts I can assure you 100% you will get lost (especially if you come to JFK) on the ground, and most likely I wont have time to give you progressive taxi. Also, no matter if you want to fly out of JFK, LGA or EWR, please study the charts and proceedures to those airports. Understand that you might be given Visual Approches as well as Instrument ones and its best to be prepared. I wil lsee you there! :mrgreen: במקרה הכי גרוע, תעשה חיקוים של הפקח המסכן מההקלטה בן מעריץ את הפקח הזה והוא מחקה אותו כל משמרת, כנראה שיש להרבה אנשים בעיות להבדיל בין RIGHT לLEFT, לא ככה בן ?
Ben Zwebner פורסם מרץ 4, 2007 דיווח פורסם מרץ 4, 2007 Another thing...PLEASE COME WITH CHARTS if you come without charts I can assure you 100% you will get lost (especially if you come to JFK) on the ground, and most likely I wont have time to give you progressive taxi. Also, no matter if you want to fly out of JFK, LGA or EWR, please study the charts and proceedures to those airports. Understand that you might be given Visual Approches as well as Instrument ones and its best to be prepared. I wil lsee you there! :mrgreen: במקרה הכי גרוע, תעשה חיקוים של הפקח המסכן מההקלטה בן מעריץ את הפקח הזה והוא מחקה אותו כל משמרת, כנראה שיש להרבה אנשים בעיות להבדיל בין RIGHT לLEFT, לא ככה בן ? Have Charts, use them, listen to instructions and you will all get to where you need to go in one piece :2gunfire: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Almog Atar פורסם מרץ 10, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 10, 2007 כבר עכשיו מרגישים את העומס, העמדות באוקיינוס כבר פתוחות כמה שעות טובות (לפחות שנוויק), הייתי מספר 6 לקלירנסו והמתנתי 20 דקות, מטוסים קיבלו שינויי נתיב, שינוי גבהים, מהירויות וכל מיני הפרדות אפשריות. הפקח ביקש להפסיק לדווח בכל נקודה בגלל עומס הקלירנסים והוא קורא בSEL CAL לכל מטוס שהוא רוצה לשמוע דיווח ממנו. לא יאומן מה הולך פה
Ben Bezalel פורסם מרץ 10, 2007 דיווח פורסם מרץ 10, 2007 תראו את ה- Arrivels ל- JFK!!! 4 שעות לפני האירוע!! זה לא יאומן כמה מטוסים!!
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 10, 2007 דיווח פורסם מרץ 10, 2007 אני אמנם בבלומפילד כרגע אבל נמצא כבר דרך להגיע יותר מאוחר בן אני מקווה שיש כוונה לפתוח גם ל VFR.
Yarden Antebi פורסם מרץ 10, 2007 דיווח פורסם מרץ 10, 2007 כבר עכשיו מרגישים את העומס, העמדות באוקיינוס כבר פתוחות כמה שעות טובות (לפחות שנוויק), הייתי מספר 6 לקלירנסו והמתנתי 20 דקות, מטוסים קיבלו שינויי נתיב, שינוי גבהים, מהירויות וכל מיני הפרדות אפשריות.הפקח ביקש להפסיק לדווח בכל נקודה בגלל עומס הקלירנסים והוא קורא בSEL CAL לכל מטוס שהוא רוצה לשמוע דיווח ממנו. לא יאומן מה הולך פה במילה אחת-ענק!!
Almog Atar פורסם מרץ 10, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 10, 2007 ענק!! הגעתי לבוסטון ואחריי שיירה של טומסונים שאחדים מהם נעקפו על ידי בדרך . דרך שלושה בוסטונים לTRAIT FL240 שצופה לנו 22L בדרך. בTRAIT מעבר לתחנה הראשונה והיא 127.4 ניו יורק, הפקח היה טיפה מסטול, במשפט אחד הוא היה יכול לשנות ווקטור למטוס 4 פעמים - ממש לא החלטי. הנמכה 12 אלף לCCC ומשם ווקטורים כאשר הTCAS מפוצץ מטוסים, בניהם גם ארז שהיה 10 מייל לפני (הגיע מTNCM). בזמן הזה כמעט תאונה מספר 1 בין קונקורד למטוס אחר, היה ניתן לראות את זה בבירור על הTCAS. מתקרב לקרן הILS הפקח נותן כיוון 210 ובשלב הזה כנראה שוכח ממני, אין לי אישור לגישה ולא למעבר לFINAL וכל קריאה שלי בקשר מקבלת או ELY007 EMMMM ושקט או פשוט אין תגובה, בסופו של דבר כאשר הייתי מקביל לשדה קיבלתי הוראה לטפס 5000 וווקטורים חזרה למסלול, כמעט תאונה מספר 2 ביני לבין וירג'ין, חליפה צמודה שנגמרה בטוב (לא משהו כ"כ רציני כמו כמעט תאונה מס' 1 - בכוונה אני אומר כמעט תאונה ). הפעם אין בעיות עובר לFINAL ופקח מקצועי הרבה יותר שנותן להתייצב בין שני וירג'ינים, נחיתה עם רוח בכיוון 180 10 עד 20 קשר, נחיתה יפה, פינוי המתנה של 5 דקות (שלישי בתור) לחצות את 22R, בסופו של דבר עוברים לבן ולחניה. לסיכום - שווה כל רגע, היה ממש כיף !!! דרך אגב, תתעלמו מהניסוח (קשה לתפוס את תמונת המצב שהייתה שם ), אני מאוד עייף ככה שאני כותב עם עיניים עצומות שבוע טוב !
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 10, 2007 דיווח פורסם מרץ 10, 2007 טוב אז ככה... נתחיל בזה שלפני תחילת האירוע הסתבכתי עם תוכניות הטיסה, ובלחצים מצאתי משהו אז בסוף של דבר לא היה כלום שימושי כי ידידנו בן גם ככה שינה את התוכניות טיסה של כמעט כל מי שטס באירוע הפקח קרקע השאיר אותי בערך 35 דקות על ה A מתייבש עם עוד כמה מטוסים, אחרי זה כבר עברתי לפקח מגדל, הייתי מספר 2 להמראה, משום מה בסוף שוחררתי מספר 3. ברקע בדיוק כשהגעתי נחת אלמוג. מהמראה עד נחיתה בבלטימור פיקוח מלא, עברתי דרך 13 פקחים שונים. מדהים... טיסה ראשונה (או אולי שנייה אבל אז לא היה פיקוח) בארה"ב עם פיקוח מלא. אחרי ההמתנה על הקרקע בקנדי כבר חשבתי להתנתק, אבל זה היה שווה את זה
danb2000 פורסם מרץ 10, 2007 דיווח פורסם מרץ 10, 2007 טוב אז ככה...נתחיל בזה שלפני תחילת האירוע הסתבכתי עם תוכניות הטיסה, ובלחצים מצאתי משהו אז בסוף של דבר לא היה כלום שימושי כי ידידנו בן גם ככה שינה את התוכניות טיסה של כמעט כל מי שטס באירוע הפקח קרקע השאיר אותי בערך 35 דקות על ה A מתייבש עם עוד כמה מטוסים, אחרי זה כבר עברתי לפקח מגדל, הייתי מספר 2 להמראה, משום מה בסוף שוחררתי מספר 3. ברקע בדיוק כשהגעתי נחת אלמוג. מהמראה עד נחיתה בבלטימור פיקוח מלא, עברתי דרך 13 פקחים שונים. מדהים... טיסה ראשונה (או אולי שנייה אבל אז לא היה פיקוח) בארה"ב עם פיקוח מלא. אחרי ההמתנה על הקרקע בקנדי כבר חשבתי להתנתק, אבל זה היה שווה את זה אז אתה יכול להבין למה לא עניתי לך בפרטי...... :wink: מצטער ידידי כמו שאומרים I HAD MY HANDS FULL. סליחה :oops: ELY725 KMIA to KJFK
Ben Zwebner פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 טוב אז ככה...נתחיל בזה שלפני תחילת האירוע הסתבכתי עם תוכניות הטיסה, ובלחצים מצאתי משהו אז בסוף של דבר לא היה כלום שימושי כי ידידנו בן גם ככה שינה את התוכניות טיסה של כמעט כל מי שטס באירוע הפקח קרקע השאיר אותי בערך 35 דקות על ה A מתייבש עם עוד כמה מטוסים, אחרי זה כבר עברתי לפקח מגדל, הייתי מספר 2 להמראה, משום מה בסוף שוחררתי מספר 3. ברקע בדיוק כשהגעתי נחת אלמוג. מהמראה עד נחיתה בבלטימור פיקוח מלא, עברתי דרך 13 פקחים שונים. מדהים... טיסה ראשונה (או אולי שנייה אבל אז לא היה פיקוח) בארה"ב עם פיקוח מלא. אחרי ההמתנה על הקרקע בקנדי כבר חשבתי להתנתק, אבל זה היה שווה את זה SOrry to do that to you, but there are certain airports that are close to NY that have only ONE valid flightplan (online at least) and baltimore is one of them.... Baltimore, Boston, DCA,IAD,EWR,Philidelphia as well those are the cities that have specially designated routings...
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 טוב אז ככה...נתחיל בזה שלפני תחילת האירוע הסתבכתי עם תוכניות הטיסה, ובלחצים מצאתי משהו אז בסוף של דבר לא היה כלום שימושי כי ידידנו בן גם ככה שינה את התוכניות טיסה של כמעט כל מי שטס באירוע הפקח קרקע השאיר אותי בערך 35 דקות על ה A מתייבש עם עוד כמה מטוסים, אחרי זה כבר עברתי לפקח מגדל, הייתי מספר 2 להמראה, משום מה בסוף שוחררתי מספר 3. ברקע בדיוק כשהגעתי נחת אלמוג. מהמראה עד נחיתה בבלטימור פיקוח מלא, עברתי דרך 13 פקחים שונים. מדהים... טיסה ראשונה (או אולי שנייה אבל אז לא היה פיקוח) בארה"ב עם פיקוח מלא. אחרי ההמתנה על הקרקע בקנדי כבר חשבתי להתנתק, אבל זה היה שווה את זה SOrry to do that to you, but there are certain airports that are close to NY that have only ONE valid flightplan (online at least) and baltimore is one of them.... Baltimore, Boston, DCA,IAD,EWR,Philidelphia as well those are the cities that have specially designated routings... חח אני בכלל לא מתלונן על התוכנית, להפך , בזכותה הגעתי בשלום לבלטימור
Yarden Antebi פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 אני פשוט לא מאמין שבסוף פספסתי את זה הייתי כבר בבוסטון..אלעל027 אחרי טיסה מב"ג ומה קורה לי בבוסטון? במחשב נתקע!!! הייתי בהלם! וכל כך עצבני שפספסתי תדבר האדיר הזה
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 היה פשוט מדהים... הTCAS מעולם לא היה מפוצץ כל כך. אני המראתי מRALEIGH שבDC לכוון JFK עם טיסת BAV. בן, אני הייתי 712 :mrgreen: NY CTR היה די רגוע, לא היה אצלו לחץ. לעומת זאת מעולם לא שמעתי כל כך הרבה משפטים בכמה שניות בודדות. NY APP עבד ממש כמו מכונת ירייה, הוראות על ימין ועל שמאל למספר מטוסים יחד, בצורה מובנת ומדוייקת. קצת לפני התייצבות על 22L אני מביט בTCAS ונדמה כאילו עוד שישה מטוסים הולכים לנחות ממש יחד, בהפרשים ממש ממש צמודים מספר מטוסים מקיפים אותי, ופתאום הפקח הפנה אותי כ-2 מייל לפני המסלול ל-22R בראייה. APP מפנה אותי לTWR שעבד כמו AR וירה מילים בקצב מטורף, וכשאני מודיע פיינל הוא נשאר בשקט, אני רואה שיש מטוס מאחוריי, ושם לב שיש מטוס שרק פינה, ועוד מטוס בסוף המסלול שעדיין לא פינה, ואני פחות ממייל למסלול, בעודי מוכן כבר ללחוץ על G/A מעין מרחף טיפה מעל המסלול בעודו הפקח מאיץ בטייס שעדיין לא פינה לפנות בזריזות, ומשום מקום נשמע לפתע BAW712 clear to land בהבזק של שבריר שניה, מה שחסך לי הליכה סביב ועמידה בתור בסוף בסוף מאחור . אין מילים, לא היה דבר כזה מעולם.
Ben Zwebner פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 היה פשוט מדהים... הTCAS מעולם לא היה מפוצץ כל כך.אני המראתי מRALEIGH שבDC לכוון JFK עם טיסת BAV. בן, אני הייתי 712 :mrgreen: NY CTR היה די רגוע, לא היה אצלו לחץ. לעומת זאת מעולם לא שמעתי כל כך הרבה משפטים בכמה שניות בודדות. NY APP עבד ממש כמו מכונת ירייה, הוראות על ימין ועל שמאל למספר מטוסים יחד, בצורה מובנת ומדוייקת. קצת לפני התייצבות על 22L אני מביט בTCAS ונדמה כאילו עוד שישה מטוסים הולכים לנחות ממש יחד, בהפרשים ממש ממש צמודים מספר מטוסים מקיפים אותי, ופתאום הפקח הפנה אותי כ-2 מייל לפני המסלול ל-22R בראייה. APP מפנה אותי לTWR שעבד כמו AR וירה מילים בקצב מטורף, וכשאני מודיע פיינל הוא נשאר בשקט, אני רואה שיש מטוס מאחוריי, ושם לב שיש מטוס שרק פינה, ועוד מטוס בסוף המסלול שעדיין לא פינה, ואני פחות ממייל למסלול, בעודי מוכן כבר ללחוץ על G/A מעין מרחף טיפה מעל המסלול בעודו הפקח מאיץ בטייס שעדיין לא פינה לפנות בזריזות, ומשום מקום נשמע לפתע BAW712 clear to land בהבזק של שבריר שניה, מה שחסך לי הליכה סביב ועמידה בתור בסוף בסוף מאחור . אין מילים, לא היה דבר כזה מעולם. There is a reason why we call NYARTCC "Da Best"! :mrgreen:
Erez Savir פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 בן,יש לך מושג למה הנמיכו אותי לFL240 290 מייל מהשדה?גם הoceanic וגם ניו יורק סנטר הנמיכו אותי לFL240 רחוק רחוק בים.יש לך מושג אולי למה? הגעתי מTNCM ונכנסתי על CAMRN4 מאוחר יותר.
Ben Zwebner פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 בן,יש לך מושג למה הנמיכו אותי לFL240 290 מייל מהשדה?גם הoceanic וגם ניו יורק סנטר הנמיכו אותי לFL240 רחוק רחוק בים.יש לך מושג אולי למה?הגעתי מTNCM ונכנסתי על CAMRN4 מאוחר יותר. No Idea... did you start the CAMRN4 from SIE or did you join it later?
Erez Savir פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 כן,מSIE,ואפילו טסתי בנתיב שמוביל לVOR הזה,B24.
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 בן,יש לך מושג למה הנמיכו אותי לFL240 290 מייל מהשדה?גם הoceanic וגם ניו יורק סנטר הנמיכו אותי לFL240 רחוק רחוק בים.יש לך מושג אולי למה?הגעתי מTNCM ונכנסתי על CAMRN4 מאוחר יותר. No Idea... did you start the CAMRN4 from SIE or did you join it later? ראיתי פעם תחקיר בנשונל שבשעת עומס מפנים מטוסים לכוון הים בהולדים מרוחקים בגובה של 240. אם לא היית בהולד כנראה שאחרים לידך היו
moshe elbaz פורסם מרץ 11, 2007 דיווח פורסם מרץ 11, 2007 אני הצטרפתי ב5 והפקח כבר היה עפוץ עדין היה תנועה כן ירבו דברים כאלה