עבור לתוכן
Izik Bakshi

פיקוח גישה ב"ג - ערב טייסים חדשים

Recommended Posts

פורסם

אהלן, ביום רביעי (07/03/07) גישה ב"ג עולה מ 21:00 עד 23:00, הדגש בערב הזה הוא טייסים חדשים, לכל החדשים בחטיבה שרוצים לעלות לטוס אך חוששים קצת או כאלה שרוצים לעלות עוד שלב בלימוד טיסה ורוצים עזרה מהפקח, אז הערב הזה הוא בשבילכם, אני רק מבקש שכל טייס שרוצה להגיע שיבוא ויגדיר לעצמו מראש מה הוא רוצה לעשות/לתרגל/ללמוד והכי חשוב, מצב רוח לטיסה 8) .

תודה לצבי רודס על שהאיר בפני את הרעיון היפה. 8)

פורסם

כל הכבוד לאיציק שלוקח את הרעיון ומממש אותו לטובת כל הטייסים החדשים שרוצים ומוכנים לעלות שלב נוסף בחוויה הוירטואלית ,זאת הזדמנות מצויינת לחוששים לדבר ברשת לפי נוהלי קשר תעופתיים ,גם באנגלית .טייסים חדשים בואו בלי חשש עלו לרשת ושם תפגשו את איציק הפקח המקסים שיעזור לכולכם ואולי עוד פקחים נהדרים יעלו לפקח.משה ידידי,נכון כתבת ,ואטיל צריכה וחייבת להיות עם הפנים לטייס המתחיל.בהצלחה.

פורסם

כרגע מגדל נתבג גם כן באותן שעות מחר..

אם יבוא מישהו על שדה דוב/הרצליה יהיה מעולה,

או אם לחלופין יש מישהו אחר שרוצה לקחת נתבג גם מעולה, במקרה כזה אני אקח שדה דוב.

לילה טוב בינתיים

פורסם

כל הכבוד לרעיון צבי!

כולנו היינו פעם טייסים חדשים ויש חשיבות מרובה לכך שנעניק להם בטחון עצמי ברשת ועל הפקחים לסייע להם ככל שניתן.

אבל בנוסף לכך עליהם להמשיך ללמוד ולתרגל גם מחוץ לרשת דרך מערכת ההדרכה של וואטיל על מנת שיהיו מקצועיים ככל שניתן.

בהצלחה!

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

תאמת אני לא יודע לטוס VFR אני יודע רק על ה-744 :oops: בגלל שאין לי גו'יסטיק כרגע ואי אפשר לטוס עם ססנה בלי גו'סטיק... אז התחלתי ללמוד על ה-744 PMDG ועכשיו אני טס איתו...

אז כדאי לבוא היום עם ה-744 לאימוני ILS?

פורסם

אייל, ואם תצתרך להטיס פתאום ידני, כיצד אפשר עם מקלדת? אני ממליץ מאוד לקנות סטיק במהרה, כי זה עניין של זמן לרגע שבו תצתרך להטיס ידני גם 747, בקיצור תעשה מאמץ לקנות סטיק, קח את זה בתור המלצה חמה 8)

פורסם
תאמת אני לא יודע לטוס VFR אני יודע רק על ה-744 :oops: בגלל שאין לי גו'יסטיק כרגע ואי אפשר לטוס עם ססנה בלי גו'סטיק... אז התחלתי ללמוד על ה-744 PMDG ועכשיו אני טס איתו...

אז כדאי לבוא היום עם ה-744 לאימוני ILS?

1. אפשר גם אפשר לטוס עם מקלדת וללא גו'יסטיק. קצת בעייתי בקרבות אוויר אבל בטיסות אזרחיות אפשר בהחלט. רק צריך להתאמן ולהכיר איך זה עובד. (להכיר את מקש 5 שמאפס את המאזנות אבל לא את ההגה גובה-וזה נשאר ככה מאז FS2)

אני אגלה לכם סוד: לא רק שאפשר, הרגישות של המקזז במקלדת (כפתרים 7 ו 1 בNUMPAD) טובה יותר מאשר אם הייתם מתכנתים כפתורים למקזז בג'ויסטיק. בד"כ אני משתמש במקשים האלה לקיזוז עדין.

2. אם אתה מכיר רק 744 אוטומט בלבד ממליץ לך בחם לפרמט את האיזור הזה במח ולהתחיל הכל מהתחלה עם מטוס הדרכה קל ופשוט ללא אוטומציה מנוע, מדחף, הגאים, כנפיים ומייצבים והרבה הרבה סבלנות. זה מה שצריך כדי ללמוד טיסה.

פורסם

אני יגיע בעיקר בשביל ללמוד את הנתיבי יציאה מ26 וכניסה לils 12 רעיון אדיר תודה למארגנים.

תשדלו לכוון אותנו גם בכיוונים בגלל חוסר הכרות עם הכניסות והיציאות.

בכל מקרה נעשה גם את ה814 המסורתי לאילת וחזרה אז אם יהיו עוד מגדלים זה יהיה אחלה

פורסם

אני בא 100%! :)

אני רק מקווה להצליח להתקין את הסידים והסטארים לLDS...

בכל מקרה אם לא יש 73/47 8)

אגב משה אחלה של לוגו :P

פורסם

ד"א ממה שנמסר לי בחודש הבא יתחילו העבודות ריפוד מחדש של מסלול 12/30 כמו שעשו לא מזמן ל26/08, אם זה ככה ואם זה אכן יסגר גם ברשת לחצי שנה, תתחילו להתכונן הולך להיות מעניין :)

פורסם
ד"א ממה שנמסר לי בחודש הבא יתחילו העבודות ריפוד מחדש של מסלול 12/30 כמו שעשו לא מזמן ל26/08, אם זה ככה ואם זה אכן יסגר גם ברשת לחצי שנה, תתחילו להתכונן הולך להיות מעניין :)

יהיו יופי של גישות...חחח :lol:

פורסם
2. אם אתה מכיר רק 744 אוטומט בלבד ממליץ לך בחם לפרמט את האיזור הזה במח ולהתחיל הכל מהתחלה עם מטוס הדרכה קל ופשוט ללא אוטומציה מנוע, מדחף, הגאים, כנפיים ומייצבים והרבה הרבה סבלנות. זה מה שצריך כדי ללמוד טיסה.

לדעתי אתה צודק... עדיף להתחיל מססנה ורק אחר כך להתקדם...

אבל אוליי אני יעלה רק כדי לשמוע קצת את הקשר! :wink:

ותדה לכם על זה שאתם מארגנים את זה! :D

פורסם

היה אחלה של ערב, אני מקווה שכל מי שהגיע הצליח להוריד חלודה, ללמוד איזה משהו חדש, או סתם פשוט לתרגל משהו שעד היום הוא לא עשה זאת.

תודה לכל הפקחים שהגיעו, היה תענוג ובהחלט נעשה זאת שוב.

פורסם

תודה ענקית לכל הפקחים על הערב שהקדשתם לנו ,היה כיף לטוס ולתרגל גישות ILS בבן גוריון אולי יהיה ניתן להקדיש עוד ערבים כאילו ?מגיע לכולם =D>

פורסם

אני רק רוצה להוסיף משהו קטן:

לפעמים יש בעיות בשרת קול וזה כלל לא קשור אלכם הטייסים, אז אם אתם נתקלים בבעיה, אל תנסו לפתור אותה חצי שעה לבד, תפנו בטקסט לפקח, וביחד בטוח נמצא ונפתור את הבעיה הרבה יותר מהר

מקווה שבפעם הבאה תחסכו זמן :wink:

פורסם
אני רק רוצה להוסיף משהו קטן:

לפעמים יש בעיות בשרת קול וזה כלל לא קשור אלכם הטייסים, אז אם אתם נתקלים בבעיה, אל תנסו לפתור אותה חצי שעה לבד, תפנו בטקסט לפקח, וביחד בטוח נמצא ונפתור את הבעיה הרבה יותר מהר

מקווה שבפעם הבאה תחסכו זמן :wink:

תודה רבה רומן, נכון אמרת.

לי יש לפעמים בעיה במעבר ערוצים ב- FSINN (עד שערוץ מסוים נתפס עוברות מספר שניות טובות) ולכן על מנת לא להטריד אותך ומתוך הנחה שבדקת את עצמך ניסיתי כל דרך לפתור את הבעיה לבד.

אני רוצה רק לבקש שמיד כשפקח מתחבר להבא יבדוק את שרת הקול שלו על "יבש" ולוודא שהכל תקין, מול עמית פקח (אם מחובר, והיו) ואולי אפילו מול מטוס (ואני יודע שיש פקחים שדואגים לזה כנוהל קבוע), כך שלא יהיה מצב שטייס ישאל אותך סוף סוף בטקסט אם יש לך בעיות קול ותענה שאתה לא יודע כי עוד לא דיברת עם אף אחד היום :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...