Izik Bakshi פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 שלום חברים, ברצוני להודיע שאינני חבר צוות בחטיבה, הסיבות לכך שמורות איתי, את תרומתי ועזרתי אמשיך לתת לחברי החטיבה. לשיקול מנהל הפורום נעילת השרשור. שבוע טוב.
Amir Paz פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ידידי. כואב לי לקרוא הודעה שכזו לאחר 7 שנות פעילות ברשת. כאחד שהכיר לך את התחביב הזה בשנת 2000 קשה לי לראות מסר שכזה נפלט החוצה - נפלט החוצה. גידלנו ביחד את החטיבה הישראלית עוד מימי IVAO. הרמנו חדרי בקרה, אירועים, רעיונות ודברים שהיום רק באים לידי ביטוי בקו הטכנולוגי של VATSIM דברים כמו ATIS קולי, כמו מגדל וירטואלי ועוד. לא ניתן לאמוד את תרומתך לחטיבה הישראלית. היא תרומה המגיעה מהלב, מהנשמה. ומי כמוני יודע ומכיר אותך. חבל לי שאתה עוזב, אני יודע שאתה עושה זאת מתוך חוסר ברירה. שהגלים מתחזקים האנשים החזקים מתגלים! ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון. הרבה חלשים נפלו בדרך ונכנעו לגל. מעריך אותך מאוד איציק. פשוט תודה.
OmriSoudry פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 חבר'ה, ה-1 באפריל זה עוד שבועיים בערך :shock: וואו, זה בא לי בהפתעה גמורה הדבר הזה. איציק, אני לא יודע מה המניעים שלך, אבל אני רוצה להודות לך על כל השנים האלה של תרומה ע-נ-ק-י-ת לחטיבה, מאחל לך בהצלחה בהמשך, ומצטער על כך שנאלצת לעזוב. החטיבה הזאת לא תהיה אותו דבר בלעדיך בצוות, והצוות מפסיד את אחד האנשים שאני יכול להגיד בלב מלא שעזר להחזיק את החטיבה הזאת על הרגליים (ולהחזיק חלק מהאנשים עם הרגליים על הקרקע). תודה איציק!
Etai Charit פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 מצטרף לאמיר. אמנם איני פעיל הרבה יותר מחצי שנה, ובכל זאת הספקתי לראות מי נגד מי. חבל, איציק, אך עדיין אשמח לראות אותך כ-LLLL_CTR.
zmatan פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 וווואו איציק....אני פשוט לא מאמין למה שאני שומע,ליתר דיוק קורא :? אין לי ספק שהמניעים שלך אמיתיים.אני לא יודע מהם באמת אבל אני רוצה להודות לך על הכול פשוט על הכול. אתה הראשון שבחן אותי על קרקע והראשון שתמיד ידע לדחוף ולקדם.אני פשוט לא רואה אותי איפה שאני היום בלעדייך. אני לא חושב שיש מילים שיכולות לתאר את מה שאני חש כרגע אבל אני מאוד כואב על כך שעזבת את תפקידך ומקווה שתמשיך לתמוך לעזור ולהשקיע כמו שהיה עד עכשיו גם בלי הכותרת. מתן מיכאלי.
Yarden Antebi פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אני נמצא פה יחסית לא כל כך הרבה זמן, ואמנם לא מכיר אותך אישית אבל יודע שאתה בנאדם מדהים שרוצה רק לעזור כל הזמן. אני רק שמח לשמוע שאתה לא עוזב לחלוטין
Liav Nefesh פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 מצטרף לעומרי ולאמיר איציק אתה אחד העמודים המרכזיים בחטיבה אתה האיש שבלעדיו הרבה פה היו נשברים עוד בהתחלה (ואני אחד מהם) אני רוצה להודות לך על כל הדברים שעשית למען החטיבה ומקווה שתמשיך להיות פעיל בה! תודה!
Matan Solomon פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אני בשוק מוחלט :shock: :shock: :shock: איציק אחד האנשים שהכי תורמים בחטיבה הזאת לדעתי, ובהחלט לדעתי היה יכול אף לנהל אותה בצורה נפלאה (אם הוא היה מגיע לכזה מצב...). אני פשוט בשוק מוחלט, חבל לי שהכל מתפרק בגלל איזשהו ריב או ויכוחים או סוג של חוסר החלטיות / הסכמה בין רשי החטיבה... פשוט חבל... בכל מקרה איציק, אם זה לא יפתר, רציתי להגיד לך ת-ו-ד-ה ענקיתת על כל התרומה הענקית לחטיבה הזאת, מקווה שהכל יפתר ונחזור להיות כמו פעם, בנתיים זה לא נראה באופק :? שוב הרבה תודה על כך מה שעשית עד היום, בהחלט אחד הקודקודים בחטיבה הזאת... חבל...! :shock:
Ben Cohen פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 צר לי לשמוע שלא תהיה חבר חטיבה יותר, ת-ו-ד-ה על תרומתך הרבה! אבל אני מקווה מאוד שתמשיך לפקח ולהיות פעיל כרגיל!
Atar_Omri פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 עצוב לקרוא הודעה שכזאת. אחד הסמלים הגדולים של צוות החטיבה עוד מימי IVAO מפסיק לתרום את התרומה האדירה שלו לפיתוח החטיבה שבלעדיו החטיבה לא הייתה ניראת כמו שהיא ניראת. עצוב לראות שהבן-אדם הראשון שלימד אותי להתחבר לרשת אי שם ב2002 (אפילו לפני אבל מי זוכר ), הבן אדם הראשון שפיקח עליי ובהמשך הדרך עבד מולי עשרות פעמים בתיאום אירועים כשהייתי באחת מהחברות הוירטואליות לא יתרום את חלקו לחטיבה. אבל האמת היא שאני מבין אותך, כנראה שגם אתה כמוני וכמו רבים וותיקים אחרים מרגישים שהחטיבה הזאת בשנתיים האחרונות מתפוררת מבחינת פעילות ברשת (מבחינת הכשרות, אירועים). אז נכון אז יש גם כמה הברקות כמו השיתוף עם אל על, אבל להגיד לכם את האמת אני הייתי מעדיף שישקיעו את המאמצים בהכשרת טייסים חדשים בחטיבה כי בשביל זה אנחנו פה.... רבים מהחברים מהחטיבה בטח כבר לא מכירים אותי כי אני בשנתיים האחרונות לא הייתי פעיל, האמת היא שאני לא מצטער על זה כי הדבר היחיד שנשאר מאז זה הגעגוע לתקופה שהמקום הזה באמת היה מרגיש כמו תחביב ולא כמו אירגון שנראה כאילו לאנשים מסויימים יש אינטרסים לקדם את עצמם. לסיכום, אז חבל שהגענו למצב הזה כי אנחנו באמת באים לפה להנות, אני מקווה שיום יבוא וגם אתה תרגיש בנוח לחזור ובכל מקרה אני מקווה לראות אותך עדיין על תל אביב קונטרול..........
Yahav Barzilay פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 וואו מאיפה זה הגיע? :shock: אני יודע שאתה שוקל את מעמדך בצוות החטיבה כבר הרבה זמן, אבל זה בהחלט הגיע בהפתעה :| מה נותר עוד להגיד אחרי כל הברכות שכתבו כאן החברים. אני מקווה ששאר הצוות יסתכל על התגובות ויבין איזה בנאדם הם איבדו בתור חבר לצוות ולניהול. בנאדם שבחיים הסבלנות שלו לא נגמרת, אחד שעובד מהלב בלי שום מניעים כאלה או אחרים מהצד או טובות הנאה אישיות. באמת חבל, אחד האנשים שמעדיף לעבוד בלי דיסטנס וכך בעצם הוא מרוויח את הכבוד שלו, שווה לשאול בכמה אנשים הוא תמך אישית בתחילת דרכם בחטיבה, אני בטוח שהרבה יותר מכל אדם אחר בצוות. איציק, אני מניח שאם קיבלת את ההחלטה הזאת, זוהי ההחלטה הנכונה מבחינתך. אין דרך להודות לך, לא רק על העזרה שנתת לי אלא בשם כל החטיבה ועל כל התרומה שתרמת מאחורי הקלעים לקידום החטיבה הנפלאה הזאת, בכל זאת- תודה רבה. =D> =D> =D>
Ohad Shalev פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 :shock: איציק כמי שמכיר אותך לא יומיים (אולי טיפה יותר) אני יודע שהתחביב הזה והתפקיד שלך בחטיבה היה חשוב לך מאוד, אני לא יודע מה הסיבות שהביאו אותך לפרוש מהצוות (בעצם כשאני חושב על זה לעומק אז אולי אני כן יודע), אני רק יודע שלא היית מוותר על התפקיד שלך סתם כי נמאס לך אלא כי באמת אתה מרגיש צורך כלשהו. אני רק מקווה שההרגשה של איציק (וממה שאני קורא פה גם של אמיר) תביא לשינוי כלשהו איפה שצריך שינוי ואולי יום אחד תחזור לצוות החטיבה ותתרום כמו שרק אתה יודע כי אנחנו צריכים אנשים כמוך. בכל מקרה כל הכבוד ותודה על כל ההשקעה למען החטיבה כחבר צוות וב-IFS (שאתה ממשיך אצלנו כחבר צוות). :candle:
אורי הלפרין פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איני מרבה בכתיבה וההודעה הזו בהחלט ראויה לכך. מבלי להכיר אישית,איציק, אתה ניכר בכל זאת בכל יום כמעט בפורום ואונליין, שלא לדבר על פעילותך מאחורי הקלעים. זאת בהחלט תרומה אדירה ואני מאוד מצטער לקרוא את ההודעה הזו שאין לי מושג קלוש מה קורה שם. בכל זאת, אני מקווה שכמו שנאמר מקודם דברים יסתדרו לטוב ונמשיך כולנו להינות - הרי לכן אנחנו כאן לא? אורי הלפרין
talkaplan פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 שלום חברים, ברצוני להודיע שאינני חבר צוות בחטיבה, הסיבות לכך שמורות איתי, את תרומתי ועזרתי אמשיך לתת לחברי החטיבה. לשיקול מנהל הפורום נעילת השרשור. שבוע טוב. מצטער לשמוע איציק... אתה תיהיה ממש חסר.., מי כמוני יודע אתה זה שלימד אותי הכל מ-א' עד ת' בטיסה ובזכותך אני פה [=
Dolav Nitay פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ממש חבל שאתה עוזב, אתה עזרת והדרכת הרבה חברים חדשים פה, עזרת לי הרבה בהתחלה - תודה על הכל!
Shireto Shahar פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ממש חבל שאתה עוזב,אתה עזרת והדרכת הרבה חברים חדשים פה, עזרת לי הרבה בהתחלה - תודה על הכל! לפי מה שהבנתי הוא לא עוזב, הוא רק לא בצוות הוא לא יהיה VATIL5.
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק הראשון שפיקח עליי כאן, והראשון שבכלל גרם לי לחשוב לפקח גם. דיברנו על זה לפני כמה זמן, אבל לא האמנתי שזה באמת יקרה. מאחל לך הצלחה בהמשך, שתמשיך לתרום כאן, ובכלל בחיים
Niv Malin פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 זה באמת הדבר הכי לא צפוי בחיים שיכול לקרות! (ידוע על הבעיות שיש אבל לא עד כדי פרישה דווקא שלך...) הבנאדם שמשקיע בחטיבה באמת את מיטב זמנו הפנוי (וגם הלא פנוי...), בנאדם שהוא לא רק תותח בתחום התעופה, אלא כבר מעבר לזה, בנאדם סובלני, עם רצון עז ביותר לעזור כמה שיותר לאנשים אחרים, גם אם זה בא על חשבונו הפרטי. הפרישה של חברינו היקר איציק מצוות החטיבה, צריך לתת רמז גדול מאוד בחטיבה (וכן, בדרג הגבוה!!!) אי אפשר להמשיך ככה......... איציק, ידידי, עשית צעד מפתיע ומשמעותי, אבל, אני בטוח שלא תפסיק לתרום, ותמשיך להיות לצידנו בינתיים גם לא בתור VATIL5.
zvi rodes פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ,החבר של כולם, צר לי מאוד לראות את החלטתך, האמת,לא הופתעתי ואולי יש עוד חברים כמוני שלא הופתעו מצעדך .ברור לכל כי אם איש כמוך אשר VATIL עומדת בראשו, הנוקט בצעד חריג עד כדי עזיבת צוות ניהול החטיבה ,הדבר אומר דרשני.לא נותר לי אלא להצטער על איש יקר זה שתרומתו לחטיבה הייתה אדירה ,כל טייס \פקח נעזר להדרכתו , בנועם הליכותיו ורצונו העז רק לעזור ולקדם.אני בטוח כי האנשים הנכונים "במערכת" ימצאו את הדרך הנכונה להשיב את החבר הנכבד איציק בקשי למקום הראוי והנכון.
Dolav Nitay פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ממש חבל שאתה עוזב,אתה עזרת והדרכת הרבה חברים חדשים פה, עזרת לי הרבה בהתחלה - תודה על הכל! לפי מה שהבנתי הוא לא עוזב, הוא רק לא בצוות הוא לא יהיה VATIL5. אני גם הבנתי את זה - התכוונתי שחבל שהוא עוזב את הצוות.
Shireto Shahar פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ממש חבל שאתה עוזב,אתה עזרת והדרכת הרבה חברים חדשים פה, עזרת לי הרבה בהתחלה - תודה על הכל! לפי מה שהבנתי הוא לא עוזב, הוא רק לא בצוות הוא לא יהיה VATIL5. אני גם הבנתי את זה - התכוונתי שחבל שהוא עוזב את הצוות. קיבלתי טעות שלי אני מתנצל. ושכחתי להגיד, איציק באמת חבל לדעתי אתה בין האנשים שהכי מגיע להם פה ליהיות בצוות.
Zeev Bucki פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 חברים כידוע לכם אני כל השבוע בקורס 747-400 באל על נהנה מכל רגע אבל ששמעתי שאיציק עזב את צוות הניהול הלכה לי כל ההנאה... כל אחד מחברי וואטיל יודע טוב מאוד מי הבן אדם ומה תרומתו לחטיבה וכל מילה מיותרת. איציק הוא גם מקצועי וגם מוכן לעזור לחדשים בלי גבול:גם קצין וגם ג"נטלמן!!! הרבה מאוד טייסים נמצאים פה רק בגלל איציק ואם לא הוא כבר מזמן היו עוזבים... לגיטימי שיהיו חילוקי דעות בצוות ההנהלה וויכוחים אבל למען החטיבה חייבים להמשיך עם איציק בצוות המוביל. אני אעשה כמיטב יכולתי ואדבר עם כל המנהלים על מנת שאיציק יחזור לניהול ואני מקווה שאצליח בכך. בוקי זאב:4X-MJB
Gadi L. פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 באמת שאני לא וותיק פה אבל הבנתי כבר ממזמן שאתה אחד האנשים היותר וותיקים שתמכו ועזרו לחטיבה לצמוח למה שהיא היום. תודה רבה על כל העזרה וההשקעה בחטיבה איציק, עצוב לשמוע שעזבת את צוות VATIL ואני מקווה שנמשיך להתראות באוויר!
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק הוא אדם מיוחד, מניעה אותו הדאגה לזולת לפני הכל. הוא תורם ומשקיע את כל כוחו וזמנו בכדי שלאחרים יהיה טוב, אין רבים כאלה. צר לי שהדברים הגיעו לכדי כך, זו אכן אבידה קשה וחבל. אך לכל מטבע יש גם צד שני. הקמת, בנית ועשית נפלאות, ועתה, אחרי השחרור מהשרות הצבאי תוכל להקדיש את האנרגיה והזמן שלרשותך קודם כל ללמוד ובכך לבנות את עתידך. אני מאחל לך הצלחה מקרב לבי ומקווה שנבלה ביחד בפורום, ברשת וגם במציאות. קח לך את פסק הזמן מהעול והרגשות שנוצרו לאחרונה, נוח מהם בכדי שתתרענן ותשוב בכוחות מחודשים. מזמן לא קראתי טקסט ברמה עילאית כמו של אמיר, הוא אומר הכל! לסיכום, תודה על סיועך בכל עת ובכל שעה. אתה חבר אמיתי. ולאלה שלא ידעו, איציק שכנע אותי לעבור מ-IVAO וכך הגעתי אליכם. בהצלחה ולהתראות
ohad פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אני עדיין בשוק איציק הוא איש מוסרי, אחראי, איכפתי ועם כל הכבוד נחמד, הוא היה יכול להמשיך לנהל את החטיבה בגדול..