Opher Ben Peretz פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 שבוע טוב, אני מודה לאילן קובי ותומר על שאפשרו לנו להגיע למעמד זה. תודה לקובי, לכל אנשי הצוות, ממלאי התפקידים השונים ומנהלי הפורומים שהשקיעו ימים כלילות בפעילותם להצעדת החטיבה קדימה. לא זכיתי להיות במפגשי החטיבה בנתב"ג ועל החוף מפאת ריחוק, אך חדר הבקרה ברמת גן לפני כשנה בפסח ומסיבת החוף שמיקי אירגן ושמוליק אירח לתפארת בפסח זה היוו עבורי הזדמנויות להכיר פנים אל פנים חברים. אלה היו מפגשים מאוד מיוחדים עבורי. אחרי שתומר וקובי יתחלפו בפועל ,ותומר ישא דבריו לכולנו, תשמעו ממני יותר. אציין רק כי לא חיכינו להערב, מאז חזרתי מישראל פעלתי בשיתוף חברים מסורים ויקרים בכדי לקדם רעיונות שדורשים ביצוע. כבר עתה מופעלים מאחורי הקלעים מספר מהלכים שתכליתם לקדם בקרים, במקרה דנן לנצל את רצונו הטוב, הידע הרב ונסיונו חסר התקדים של אמיר כל עוד זמין, ולרוץ עם אלה קדימה. האתגר גדול והמלאכה מרובה. לפני כל צעד שאעשה, עלי לזכור כי נועד לרווחת והנאת חברי החטיבה ורק לשם כך. חג אודים שמח!
Liav Nefesh פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 שבוע טוב,אני מודה לאילן קובי ותומר על שאפשרו לנו להגיע למעמד זה. תודה לקובי, לכל אנשי הצוות, ממלאי התפקידים השונים ומנהלי הפורומים שהשקיעו ימים כלילות בפעילותם להצעדת החטיבה קדימה. לא זכיתי להיות במפגשי החטיבה בנתב"ג ועל החוף מפאת ריחוק, אך חדר הבקרה ברמת גן לפני כשנה בפסח ומסיבת החוף שמיקי אירגן ושמוליק אירח לתפארת בפסח זה היוו עבורי הזדמנויות להכיר פנים אל פנים חברים. אלה היו מפגשים מאוד מיוחדים עבורי. אחרי שתומר וקובי יתחלפו בפועל ,ותומר ישא דבריו לכולנו, תשמעו ממני יותר. אציין רק כי לא חיכינו להערב, מאז חזרתי מישראל פעלתי בשיתוף חברים מסורים ויקרים בכדי לקדם רעיונות שדורשים ביצוע. כבר עתה מופעלים מאחורי הקלעים מספר מהלכים שתכליתם לקדם בקרים, במקרה דנן לנצל את רצונו הטוב, הידע הרב ונסיונו חסר התקדים של אמיר כל עוד זמין, ולרוץ עם אלה קדימה. האתגר גדול והמלאכה מרובה. לפני כל צעד שאעשה, עלי לזכור כי נועד לרווחת והנאת חברי החטיבה ורק לשם כך. חג אודים שמח! כל הכבוד עופר! תודה רבה לך!!
Tomer Haim פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 תודה רבה לכל המברכים. ברצוני דבר ראשון להודות לקובי על תרומתו החשובה לחטיבה על ההשקעה הרבה וההשגים שהגיע בהיותוVATIL1 הרבה לא יודעים אבל היו דברים שנעשו על ידי קובי מאחורי הקלעים ותרמו רבות לשיפור מעמד החטיבה ברחבי העולם, פרוייקט אלעל היה גולת הכותרת שהכניסה את VATIL לעתונות, ותמיכתו הרבה והמבורכת בעידוד יוצרים וארגון ארועים שונים, תודה אישית לך קובי, אתה מוריש לי חטיבה מושלמת ואיכותית. כמו כן ברצוני להודות לאילן על ההזדמנות שנתן לי ולצוות הנכנס של VATIL ששימש לעיתים "פסיכולוג" בצורה מדהימה, מספיקה מילה אחת שלך אילן ושוב יש אויר במפרשים, איש מדהים. אני מאמין שביחד כולם, יחד עם עופר ואלעד, חברי הצוות שיכנס וכלל חברי החטיבה היקרים נחזיר את חדוות הטיסה והבקרה לחטיבה.ובעזרת כל החברים נגיע לעוד השגים רבים ונעלה את קרנה של החטיבה למחוזות חדשים.. תודה לכם אנשים יקרים, אנשי הצוות וכלל חברי VATIL. :drinking:
Avi Cohen פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 ברוך הבא תומר והרבה הצלחה. ולגבי קובי... את שיש לי להגיד, אומר לאחר שאחזור לארץ. (נמצא בווגאס כרגע ).ויש לי מה להגיד. אבל הנימוס מחייב כרגע להגיד תודה. אז גם תודה לצוות היוצא.
Or Netzer פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 יאללה אור עכשיו שה VATIL יורד לי מהשם ו Ran56 חוזר לעסק ... בוא ניתן להם בראש, כמה באזים ככה מעל ב"ג... well it will be my pleasure to fly with you לחטיבה הגעתי בכיתה ט' לפני כמעט שלוש שנים, התחלתי כטייס מעפן לכל הדעות שעושה לאיציק טרור בהקפות בנתב"ג ואף זכיתי להערה ממנו שעשיתי לנוסעים בחילה כי פניתי כמו F16 לצלע עם הרוח כעבור כשנה וחצי התחלתי את תפקידי בצוות החטיבה, עם יותר נסיון טיסה עם יותר בגרות והכי חשוב מוטיבציה לקדם את החטיבה. החטיבה היא כמו הבית השני שלי וזה שהתג VATIL יורד מהשם לא אומר שאני נעלם (לצער חלק מכם :wink: ), למרות שכן אני אמור להתגייס עוד חודשיים וחצי (אמיר, איציק , תוותרו על תגובה לגבי זה ). תודה רבה לקובי שסבל את חוסר הבגרות בהתחלה וניסה לחנך אותי למרות שזה לא כ"כ אפשרי :] אבל בסוף הוא הצליח, מה אפשר להגיד, קובי דויד. למרות כל החיכוחים איתך ולמרות שהרבה פעמים הייתי נגד דרך הפעולה שלך אני מודה לך ומסיר בפניך את הכובע, על שנה וחצי תחת פיקודך והשגת יופי של הישגים והגדול שבהם פרוייקט אלעל. תצליח בכל אשר תעשה ונקווה שתוכל לטוס קצת עכשיו כשתפקיד הקודקוד ירד לך מהראש (בחירת מילים מעניינת). ובאשר לתומר, אין ספק האיש המתאים לניהול החטיבה , מאחל לך המון בהצלחה ושתביא את החטיבה להשגים לתפארת VATSIM לא פחות מהצוות הנוכחי שהייתי גאה להיות חלק ממנו! אני פה לכל עזרה שאני אוכל לתת, עד הגיוס ומעבר לו. תודה רבה לאילן יונש שלמרות שקיבל 1 מסוג אחר נשאר נאמן ונשאר תומך לחטיבה וכמו שרן אמר מלבה את האש . תודה לכל הצוות , שמוליק ,אמיר,תומר,איציק,רן,יונתן,אורן גבע (שפרש באמצע) , אלעד , ובן בוגין המגוייס. ולתפארת חטיבת ישראל. נתראה בשמיים חברים. היה לי הכבוד להיות לכם למתאם אירועים. רן, תחמם מנועים. להשמע :wink: אור נצר.
Avichai Koor פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 אחחח תומר תומר!!! בנאדם גדול... שיהיה לך בהצלחה וגם לכל הצוות החדש!!
Moshe Bensal פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 ל - תומר, עופר, ואלעד המון המון ברכות ובהצלחה בתפקידכם החדש, גם אני משוכנע כמו כולם שתצליחו במשימתכם ובגדול, העקר שיהיה במזל טוב. ל - קובי ראשית תודה על כל מה שפעלתה למען החטיבה, וכל הכבוד שהבאתה אותה למקום שבו היא נמצאת, שיהיה לך הצלחה בהמשך הדרך, ומקווה שנמשיך לראות אותך כאן.
ראם אדם פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 בהצלחה לצוות החדש! תודה רבה קובי על תרומתך האדירה לחטיבה! יש לי הצעה אם כבר דיברתם על העלאת מקצוענות..... פתיחה מחדש של IFS !
Opher Ben Peretz פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 IFS בניהול חדש נמצא בשלבי התארגנות במאמץ ניכר לחידוש פעילות ההדרכה. פרטים בהמשך. יש לי הצעה אם כבר דיברתם על העלאת מקצוענות..... פתיחה מחדש של IFS !
Shireto Shahar פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 מזל טוב!! תודה רבה לך קובי! תומר! בהצלחה בתפקיד אני בטוח שתצליח ובגדול!
Etai Charit פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 בהחלט כבודו של קובי במקומו מונח, וכל הכבוד על ההישגים המרשימים. לבטח הודעתי זו תיבלע יחד עם השאר בשרשור הארוך הזה, אך ברצוני גם לברך את תומר ואת כל החטיבה על הקדנציה החדשה, אין ספק שמדובר בצוות מנצח, שהחברים בו מוכחים ותורמים בצורה יוצאת מן הכלל, וכן שהחטיבה תגיע ליעדים שהוצבו ואף מעבר, כפי שראינו עם קובי (שאגב, לא שוכחים אותך חלילה, ומקווה לראות אותך טס לשם שינוי).
Matan Solomon פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 מזל טוב תומר !!! בהחלט אין ספק שאתה הבנאדם התפור לתפקיד הזה, שיהיה הרבה הרבה בהצלחה בתפקיד החדש ! וקובי תודה על הכל עד היום...
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 מזל טוב! אני מקווה שתתאקלם טוב לנעליים הגדולות שקובי השאיר לך! וגם לקובי, באמת תודה על איך שהרמת כאן את החטיבה, מכל הבחינות: החל משת'פ עם אל על ועוד הרבה חברות בינ'ל, וכלה ב'להרביץ תורה בגויים' ולהביא את המודעות בקרב קהילת התעופה הוירטואלית בכלל, ובואטסים בכלל על מקצועיות המרחב הישראלי כמותג ושביעות רצון עצומה על ידי מישהו זר שטס לפה ונתקל במרחב מפוצץ בפיקוח מקצועי אפילו בחורים הכי לא ידועים לאותו טייס מחו''ל. לכן, כשאתה עכשיו פנוי מתפקיד כלשהו, אני רק יכול לקוות שאותו רצון לתרום ולהזיז עניינים כאן בקהילה תמשיך ורק תגבר!
Eldar Sella פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 קובי - תודה רבה על כל מה שתרמת לחטיבה, על השיתוף פעולה עם אלעל, שהיה חוויה ענקית ללא ספק, ומקווה שתמשיך לתרום. תומר - מזל טוב ובהצלחה בתפקיד החדש
Barak Palesznicki פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 בהצלחה ובמזל"ט לצוות החדש ותודה רבה רבה לצוות היוצא על ההשקעה הרבה שלו!
Ilan Nemirovski פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 קובי,תודה רבה על תרומתך לחשוב שבלדעיך לא נראה לי שהיינו כאן תודה על הכול! תומר,מאחל לך רק הצלחה ידידי!
yossid פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 תודה לכל חברי צוות החטיבה ולקובי שהביאו את החטיבה למה שהיא היום. לתומר ועופר - ברכות ובהצלחה בתפקיד החדש.
Doron_Angel פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 קובי והצוות, תודה על התרומה המשמעותית לקהילתנו. תומר, עופר ואלעד, *** בהצלחה *** :!:
Shmulik Lin פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 או יקיריי תקופה חדשה בפתח.... ראשית,אני יותר מגאה על מה שכולנו עשינו ועשינו לא מעט.... לקובי,שהיה אצלי היום בחצר והגיע בהפתעה לשיפודי הכבש-תודה ענקית לך על כל פועלך מלפני ובעיקר מאחורי הקלעים החשוכים ,לטובת הצעדת החטיבה המצוינת הזו קדימה ככל האפשר לעופר איש יקר,שסוף סוף הכרנו בהיותך בחופים שלי ואפילו ללא ידיעתי (-: ראית בדיוק למה אין לי זמן מיותר כל כך ,אך במה שיש,מנסים להסתדר הייתה אחלה פגישה בחצר ותודה על הכל מאחל לך welcome וממני תזכה לכל עזרה שתרצה לתומר..מההתחלה סימנתי אותך כאיש רציני, אכפתי,משימתי וכועס על המינהל כמוני.. מאחל לך הצלחה גדולה בתפקיד,אתה איש משקיע ובד"כ מי שמשקיע קוצר פירות ולא שוקע וגם אתה תזכה ממני לכל עזרה שתרצה באשר אליי,מה שיחליטו,אקבל בכיף,נהניתי לשרת את אנשי החטיבה במגוון תחומים הרבה שנים מאז שקיבלתי את התפקיד האחרון שלי בעבודה ,התובע ממני את כל הקיץ בשעות לא שעות,אני רק DCRM החטיבה וזה בערך מה שאני יודע לתת,פעם היה הרבה יותר , אך היום מטבע העבודה אין באפשרותי לתת יותר תודה מיוחדת שלי לאיציק ,אמיר, אילן, שאדי ,רן ,מיקי דודי ושוב למוישה שטרית שבזכותו זכיתי לבנות כאן משהו יחד עם הצוות המפואר נ"ל שוב בהצלחה לצוות החדש ובהצלחה לישן-ממשיך להיות גאה בכולנו!
yossilevy פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 בהצלחה לכל בעלי התפקידים החדשים אני מאמין שתמשיכו להוביל את החטיבה למעלה להשיגים גבוהים בהצלחה לכולכם יוסי לוי
Ran Bonfil פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 תודה רבה לכל מי שתרם עד כה, אני בטוח שתמשיכו לתרום גם בהמשך! לצוות החדש- בהצלחה רבה, כמובן שאני בטוח גם כן שאתם תשאירו את VATIL על המפה! :wink:
iroth פורסם מאי 6, 2007 דיווח פורסם מאי 6, 2007 תודות לצוות היוצא וקובי בראשו וברכות ואיחולי הצלחה לצוות הנכנס בהובלת תומר! ישראל